bir bakıcı meselesi

sorun zaten çocuğun sorumluğuysa kreşlere 5000 falan vermeliyiz

araştırıyorum cnm. yanımda bir kadın arkadaşın 2 çocuğu var. tüm gün geliyor. biri ortaokul diğeri 4 yaşlarında çocuklar. temizlik, yemek, çocukların ihtiyacı ve 1000 lira veriyor. onun ki baya uygun bu şartlarda. ama işte ben de abartmak istemiyorum. fikir ediniyorum

Insallah kendın gıbı bırıyle denk gelırsın zıra baska turlusuyle gecınemezsın daha coook bakıcı ararsın. Sen benm teyzemın paraya tamah ettıgını nereden bılıyorsun cocuga bakmayacagını da ? Herkes gıbu paraya ıhtıyacı var sorumlulugunda bakmakla yukumlu aılesı var yoksa kımse sıgortasından feragat etmez ,yasadıgı hayatın zrlugunu sadece kendı bılır hadaızlık etmeyın.

Pekı verme. bana ne bundan?

amin. inş kendim gibi birini bulurum. yani resmen ekmek yediği evin dedikodusu sizin ağzınızda dolanıyor. eee burdan nasıl bir fikir çıkar?? neyse siz kendinize uygun kişilerle muhatap olun. kimsenin hayatı kolay değil bu arada

Neymıs dedıkodu ben teyzemın yaptıgı ıslerı aldıgı ucretı yazdım neymıs dedıkodu, neymıs arkadan konusma gsterın?

bunları eğer çalıştığı evin kadınına söyleyemiyorsa size anlatıyorsa dedikodudur. kadın burun kıvırıyormuş, işi hiç bitmiyormuş falan filan. beğenmiyorsa çıkabilir yani. en doğal hakkı.

neyse konudan fikir edindim. part time sigorta yapmalıyım. sözleşmem olmalı. ücreti de karşılıklı konuşarak bağlamalıyım. ve bütün şartlarım başından konulup tamam denmeli karşılıklı

Hepımız zaman zaman ısımızden sıkayetlenıyruz bu cok dogal, sızın kavram melekenız karısmıs anlasılan bu arada cok sagol en dogal hakkı oldugunu bılmıyorduk bır soyleyeyım teyzeme.

İstanbulda referans verebilecek deneyimli bakicilar icin fiyatlar öyle maalesef.

Burda tüm gün üstelik yemek felan da yapan temizlik yaptırırlar en fazla 1000 tl yol parası zaten 15 gidiyor onu vermezler üstelik genelde iki çocuck baktırılar.Gecenlerde yarım gün çocuk bakımı vardı 2 çocuk ve 2 araba değiştirmem lazım hesapladım yolö parası sadece 250 gidiyor.Kadın bana 350 dedi ya bari birinin yol parası olsun 450 dedim kabul etmedi.

onlarda insafsızmış. aynı il de olsa görüşürdük ben tüm gün iki çocuk için 1200ü uygun görüyorum mesela. yarım gün de 600 iyiymiş anladığım.

onlarda insafsızmış. aynı il de olsa görüşürdük ben tüm gün iki çocuk için 1200ü uygun görüyorum mesela. yarım gün de 600 iyiymiş anladığım.
yarım gün 600 tl 2 çocuk için hiç iş ypamazsa uygun bence bir de temzlik istersen çok az olur. gerçi 2 çcıuktan temizlik yemeğe fırsat kalmaz kalmasın da zaten, ben bakıcının çocuklarımla ilgilenmesini tercih ederdim.

Ne kadar ihtiyaciniz var bilmiyorum ama 600 bile verseler gitmeyin. Tum gun iki vasita degistirip iki cocuk bakacaksiniz... onun yerine asgari ucretle magazalarda marketlerde is arayin. Hic olmadi is kur a basvurun. Mutlaka size uygun bir is bulabilirsiniz.

şu an tek çocuğum var Allah bağışlar inş. genel olarak dedim. hani biri okullu olur diğeri küçük olur. olabilir gibi. tabi şehir şartları mahalle şartları hepsi göz önünde tutulmalı. ben şu an tek çocuk okula gidecek yarım gün yarım gün de evde olacak . o evde durduğu saatlerde kahvaltısını hazırlayacak. bir de aparatif yemek yapacak için belirledim ücreti. bakalım hayırlısı.

Kamera kesinlikle koyun derim.Şu bakıcı kreş vs olayları hiç bitmiyo inşAllah biter.Rabbim yavrularımızı vicdansızlardan korusun.

Konuyla çok alakasız olacak ama size bişey sormak istiyorum.kızınızı 3 yaşında kreşe başlatmışsınız ya orda bi durum olduğunda eve gelip size anlatabiliyo mu mesela şu öğretmen şu oyunu öğretti yada şu öğretmen şöyle kızdı gibi.Çevremde kreşe giden çocuk yok onlara sorayım.

Çocuklar genellikle " Okul nasıl geçti?" tarzı sorulara cevap vermiyorlar. O yüzden ben " Bugün en eğlenceli şey neydi?" " En sıkıcı şey neydi?" veya arkadaşının ismini vererek " X bugün naptı?" gibi sorular sorarak gün içerisinde olan biteni öğrenmeye çalışıyorum. Bunun haricinde ne yedi, gün içerisinde hangi oyunları oynayıp ne öğrendiler gibi konuları defterine ayrıntılı olarak yazıyorlar. Kişisel gelişimine ilişkin de 6 aylık periyotlarda okul pedagogu tarafından detaylı bilgilendiriliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…