bir bakım derdi

fitblack

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
6.477
9.873
148
evde cilt tipime uymayan birçok yüz kremi var. bunları başka yerlerde kullansam sorun olur mu? mesela el kremi olarak, ya da vücut nemlendiricisi olarak vs.
bir de 23 yaşındayım lakin çok yüksek kilolar verdim ve vermeye devam ediyorum. bu yüzden yüz sıkılaştırıcı iyi bir ürüne ihtiyacım var, önerileriniz var mıdır?

cilt tipi derken? kuru ciltler içinse el ve ayaklara vs sürülebilir, yağlı ciltler içinse de dekolte, omuz olabilir sanırım.

o zaman el ve ayaklara kullanayım madem. bir garip oluyor sürünce ama olsun ^^

Neden cilt tipinize uygun olmayan bir çok kreme sahipsiniz :)
birden sonra ki kremleri nasıl bir yanılgı ile aldınız.

Sanırım sorun olmaz.
Cilt tipiniz karma mı? Kuru mu? Yağlı mi?
Eller her daim kuru olduğu için yoğun nemlendirme sıkıntı yaratmaz.

Kuruluk için kreminiz varsa göbek bölgesine de sürebilirsiniz. Nemlendirir.

Yağlı kremleri vücudunuzun rastgele yerlerinde kullanmayın fazla.
Dermatolog söylese daha iyi aslında.

Neden cilt tipinize uygun olmayan bir çok kreme sahipsiniz :)
birden sonra ki kremleri nasıl bir yanılgı ile aldınız.

Sanırım sorun olmaz.
Cilt tipiniz karma mı? Kuru mu? Yağlı mi?
Eller her daim kuru olduğu için yoğun nemlendirme sıkıntı yaratmaz.

Kuruluk için kreminiz varsa göbek bölgesine de sürebilirsiniz. Nemlendirir.

Yağlı kremleri vücudunuzun rastgele yerlerinde kullanmayın fazla.
Dermatolog söylese daha iyi aslında.
yanılgı ile almadım :) anneme almıştım set set ama maalesef kullanmıyor.onun yaşı itibari ile de cildi çok kuru fakat evde duruyor hepsi kutu kutu.
cilt tipim yağlıya dönük karma.
o zaman göbeğime ve ellerime süreyim sadece. göbekte çatlaklarım da var hem iyi olabilir

Lr kullanabilirsin cilt bakimi icin zeitgard1 sıkılastirmak icin zeitgard2 bunlar biraz maliyetli sizi asarsa serumlari kremleri herseyi harika faydasini gorursun. Ailecek kullaniyoruz yasini soyleyenlere kimse inanmiyo:)) tam olarak ne icin kullanmak istiyosun

yanılgı ile almadım :) anneme almıştım set set ama maalesef kullanmıyor.onun yaşı itibari ile de cildi çok kuru fakat evde duruyor hepsi kutu kutu.
cilt tipim yağlıya dönük karma.
o zaman göbeğime ve ellerime süreyim sadece. göbekte çatlaklarım da var hem iyi olabilir

yağlı yerlerde sivilce yapabilir deneyerek kullanın derim. el ayakta yapmaz sivilce benim hiç çıkmadı en azından.

Lr kullanabilirsin cild bakimi icin zeitgard1 sıkılastirmak icin zeitgard2 bunlar biraz maliyetli sizi asarsa serumlari kremleri herseyi harika faydasini gorursun. Ailecek kullaniyoruz yasini soyleyenlere kimse inanmiyo:)) tam olarak ne icin kullanmak istiyosun
teşekkür ederim ama ben bu lr'nin reklamından bıktım :olamaz: başka bir marka tercih ederim teşekkürler.

yağlı yerlerde sivilce yapabilir deneyerek kullanın derim. el ayakta yapmaz sivilce benim hiç çıkmadı en azından.
tamamdır,aslında benim yüzüm yağlı ama vücudum da kupkuru kızlar. özellikle de bacaklarım. bu yüzden bayağı da çatlağım var maalesef,oralara da sürebilirim belki. bir tek omuz bölgeme,sırt bölgeme kullanmam. sivilce dışında başka bir sorun olmuyorsa tabii.

teşekkür ederim ama ben bu lr'nin reklamından bıktım :olamaz: başka bir marka tercih ederim teşekkürler.
Sen bilirsin ben reklam olsun diye soylemedim zaten satisini yapmiyorum. Ama kullanicaksan da boyle iyi bi marka kullan derim catlak vs bunlar icin her urun yardimci olmaz sana.

Sen bilirsin ben reklam olsun diye soylemedim zaten satisini yapmiyorum. Ama kullanicaksan da boyle iyi bi marka kullan derim catlak vs bunlar icin her urun yardimci olmaz sana.
biliyorum benim akrabam da satıyor hatta çatlak için bir jel denedim ama memnun değilim dediğim gibi.daha kaliteli bir marka arıyorum,sıkılaştırıcı ürün olarak.

biliyorum benim akrabam da satıyor hatta çatlak için bir jel denedim ama memnun değilim dediğim gibi.daha kaliteli bir marka arıyorum,sıkılaştırıcı ürün olarak.
Catlak icin tek urun kullanamazsin ise yaramaz cnku 3 lu bi paket uyguluyorsun. Lierac da cok iyi diye biliyorum. Dermatolog da yardimci olur sana

Hassas olan yuz zaten. Yuze her sey surulmuyo. Vucuduna surmeyi goze aliyosan sur nolacak vucut kreminden kaliteli olacaklari kesin

Catlak icin tek urun kullanamazsin ise yaramaz cnku 3 lu bi paket uyguluyorsun. Lierac da cok iyi diye biliyorum. Dermatolog da yardimci olur sana
tamam canım çok sağ ol ama çatlak için krem aramıyorum şu an yüz için arıyorum sadece:) sıkılaştırıcı bir ürün,yazdığım gibi.

eline ayağına sür cnm. yada çevrende çok yakın birine verebilirsin ben kullanmıyorum heba olmasın diyerekten
zaten çok pahalı kremler değil açıkçası :) avon'dan falan almıştım. o yüzden vermeye gerek duymuyorum pek,ellerime sürdüm. güzel nemlendirdi ama biraz bol sürmek gerekiyor

Niveanin gece gündüz kremleri ve sıklaştırıcı serumu olan bir seti var. Bir yakınım kullanıyor çok memnun ama yaş olarak uygun olur mu bilmiyorum. 35 yaş üstü için uygun bir seri yanılmıyorsam.

Niveanin gece gündüz kremleri ve sıklaştırıcı serumu olan bir seti var. Bir yakınım kullanıyor çok memnun ama yaş olarak uygun olur mu bilmiyorum. 35 yaş üstü için uygun bir seri yanılmıyorsam.
yaş olarak uygun değil 23 yaşındayım. yalnız çok yüksek kilolar verdim veriyorum da,kullansam bir sorun olur mu ki?

Back
X