- 14 Ekim 2015
- 19
- -7
- 96
- 30
- Konu Sahibi Zelisungel
-
Yani neden böyle bi şeyi kabul etti para için beni de paylaşmayı göze aldı neden olabilir benle takılıyormu sevmiyor dimiOhaaa yani böyle ilişki olmaz
Hayır abla gerçekten değilFake time. Otur sıfır.
O sinirle oldu dedim geçiştirdim ama bu son şeyi sadece bi şaka yaptım ciddiye alıp kabul etti objektif bi yorum bekliyorum napıcamı bilmiyorumNeyinr yol gosterelim adam parmagini kırınca gitmeliydin. Sana zarar vermesi koymadi da baskasiyla paylaşması mi koydu?
Şoordan sağa dön kıçına bakmadan ilerleallah rızası için yol gösterin
Ayrilabilirsin meselaO sinirle oldu dedim geçiştirdim ama bu son şeyi sadece bi şaka yaptım ciddiye alıp kabul etti objektif bi yorum bekliyorum napıcamı bilmiyorum
Tabiki sevmiyor terbiyesiz bir adamYani neden böyle bi şeyi kabul etti para için beni de paylaşmayı göze aldı neden olabilir benle takılıyormu sevmiyor dimi
Bu isler bir anlik sinir diye geçistirilmez. Siddet egilimi varsa vardir bitti. Azıcık akıllı ol. Bu kafayla gidersen aniysatac'ta adini yazarlar ben sana söyleyeyim.O sinirle oldu dedim geçiştirdim ama bu son şeyi sadece bi şaka yaptım ciddiye alıp kabul etti objektif bi yorum bekliyorum napıcamı bilmiyorum
gerçek olduğuna inanamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?