arkadaşlar yeniyim burda selam herkese,
komik gelecek belki derdim ama benim başıma dert açtı. Bankacı arkadaşlar veya bu konuda bilgisi olanlar varsa yardım etsin lütfen. Şimdi benim derdim şu; ben bir bankadan 1 yıl önce kredi kartı başvurusunda bulundum çalıştığım işyerinin yakınındaki şubeden. Şimdiki erkek arkadaşımla tanışalı 1 ay olmuştu yani o varken başvurdum karta. Kredi kartıma bağlı hesaptan iki aylık 100 TL hesap işletim ücreti kesilince bankaya birlikte gittik geri almak için dilekçe vermeye. Orada şubemin çalıştığım yerdeki şube değil de 3 yıl önce oturduğum yerin caddesindeki şube olduğu söylendi, tabi ben şaşırdım yalancı durumuna düştüm görünürde. Bugün bu konuda ciddi anlamda bana yalan söylediğimi iddia ederek, neden oradan başvurduğumu sordu, direkt onu aldatmışım gibi bir muamele yaptı bana ve tartıştık bu konuda. Şu an başka bir şehirdeyim, oraya gelince sana kanıtlicam dedim işyerimin yakınındaki şubeden başvurduğumu ama o bana değil de bankanın yazdığı şubeye inanacağını ve şubem eski evimin orası çıkarsa ayrılacağını söyledi. Ben ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırdım, asıl üzüldüğüm yapmadığım şeyi yapmışım gibi davranması ve bana benim söylediklerime bir gram güvenmemesi. Adımdan nasıl eminsem kredi kartı başvurumu da eski evimin ordan yapmadığımdan o kadar eminim ama bunu nasıl kanıtlayacağımı şaşırdım arkadaşlar. Olabilir mi böyle bir şey, başvurduğum yer değil de başka bir şube benim şubem olarak geçebilir mi?