Annemin isminden esinlendim suanEvet iki erkek çocuğundan sonra bir prensesimiz olacağını öğrendik çok şükür bin sukur
Allah isteyen herkese nasip etsin öncelikle :)
Gelelim soruna o kdr çok erkek ismi kafamda kurmusum ki kız ismine bir türlü karar veremiyorum
aklinizda olan hoşunuza giden güzel kız isimlerini su garip anacikla paylaşırsanız çok sevinirim
internete bakmaktan gozlerm şasi oldu hayır benmki önemli değil çocuğa geçer diye korkuyorm
Nazya degisikmis :)Annemin isminden esinlendim suannazlı ismi ama benim önerim nazya ☺
O zaman kesinlikle Naz koymalısınNazya degisikmis :)
Bu bebek kendi nazindan besbucuk ayda gösterdi cinsiyetini smdi naz koyarsak nolur nazlibomba olur
O zaman kesinlikle Naz koymalısın ☺ Nazya da güzel aklımda bitane daha var ama kendi kuzuma saklıyorumoda daha orta da yok hadi onu da diyim bari umarım beğenirsin ☺ YÜSRA nasıl ..bu isme bayılıyorum ya
Hadi ya kız benim çevrem de kimsede yok ondan daha bir beğenmiştimçok teşekkür ederm kendine sakladigin ismi bana bağışladığın için :) yusra ismini duydum çok beğendim ama etrafımda o kdr çok var ki ama ekliycem.bu ismi
kızımın ismi nil ümranEvet iki erkek çocuğundan sonra bir prensesimiz olacağını öğrendik çok şükür bin sukur
Allah isteyen herkese nasip etsin öncelikle :)
Gelelim soruna o kdr çok erkek ismi kafamda kurmusum ki kız ismine bir türlü karar veremiyorum
aklinizda olan hoşunuza giden güzel kız isimlerini su garip anacikla paylaşırsanız çok sevinirim
internete bakmaktan gozlerm şasi oldu hayır benmki önemli değil çocuğa geçer diye korkuyorm
Kızda tek isim dusunuyirm zaten tekini bile bulamıyorum ikinci ismi bul yakistir abowww o kdr zamanimz kalmadıHadi ya kız benim çevrem de kimsede yok ondan daha bir beğenmiştimneyse yaz bir kenara cnm bakarsın ek isim olarak koydun ☺☺ Ne demek ya bizde nasılsa tık yok bari senin işine yarasın dedim
Bana Ümran deme bana Ümran demekızımın ismi nil ümran
Nehir ismini pek beğenmiyorum canm ben yaÇocukluğumda hep oyuncak bebeklerime adını koyduğum ama bana nasip olmayan bi kız ismi
♥ Nehir ♥
Anladım bulursun inşallah şöyle en fiyakalisindan bir isim , hayırlısıyla gelsin küçük koalaNehir ismini pek beğenmiyorum canm ben ya
Ama yorum yaptığın icij çok teşekkür ederm
İns bulurum Yaaa vallahi biraz böyle kalsın sonra etiket yapicam zatenAnladım bulursun inşallah şöyle en fiyakalisindan bir isim , hayırlısıyla gelsin küçük koala
Azra ismini de pek beğenmiyorumEla , Nisa , Cansu , Azra şu an konunuzu okuduğumda aklıma gelen isimler
MirzaOğullarınızın isimleri ne? Belki uyumlu isimler önerilebilir
neden ümran demiyim canımBana Ümran deme bana Ümran deme
Ama Nil çok beğendiğim bir isim
Eşim maalesef Özgür kız mı yapcan diyor
bence almira koyun abilerinin isimlerinde içinden karışık harfler varMirza
Talha
:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?