O isimle bı kızla kavgamız varneden ümran demiyim canımnil karaibrahimgilde çoluk çocuğa karıştı özgür değil artık
Almira diye dükkan var burda eşim istemez sanirmbence almira koyun abilerinin isimlerinde içinden karışık harfler var
Gerçekten çok zor yaaaEylul , Duru, Defne, Nisa hamileyken ennn begendigim isimlerdi canim Nil de hosuma gidiyor ama akros efendi olmaz demis babalara isim kabul ettirmek cok zor bidaha hamile kalrsam direk ben koyacagm ismini 1.de o koydu ama benm de sevdgm ortak karar verdgmz bi isim aslnda ...
Nisa candirrr canimdirGerçekten çok zor yaaa
Hele bunda çok zorlanıyorum gerçekten
Duru defne sulalede var
Nisa ikinci defa çıktı karşıma
Hahahahaj dilos yaaaaAramaya ne gerek varkoalaaaa
Akros ne diyecek hiç fikrim yokNisa candirrr canimdir
O isme hiç ısınamadım kuzumm ben YaaaHifa çok hoşuma gidiyor
Hepsi birbirinden güzel isimler :)Asya, Ela, Deren, Ipek, Idil, Ilke, Özgü, Melis, Deren, Doğa, Selen, Meva, Beste..
Berfu eserin eşinin ismi değil miMihran ela
mavi
liya
Berfu .... Hepsini çok seviyorum canım Allah bana nasib ederse Berfu olucak inşallah
Benim de cok sevdigim isimler..Hepsi birbirinden güzel isimler :)
Teşekkür ederm degerlendirecegim
Benim nenemin ismi Berf kürtçe kar demek berfu diyende var ama çok hojBerfu eserin eşinin ismi değil mi
Evet iki erkek çocuğundan sonra bir prensesimiz olacağını öğrendik çok şükür bin sukur
Allah isteyen herkese nasip etsin öncelikle :)
Gelelim soruna o kdr çok erkek ismi kafamda kurmusum ki kız ismine bir türlü karar veremiyorum
aklinizda olan hoşunuza giden güzel kız isimlerini su garip anacikla paylaşırsanız çok sevinirim
internete bakmaktan gozlerm şasi oldu hayır benmki önemli değil çocuğa geçer diye korkuyorm
Zehra cok seviyorum bu ismi.Halamdan dolayi koyamadim
NidaMirza
Talha
:d
Benim buyuk kizimin ismi de Ayse Sare.. ikisini birlikte kullaniyoruz tek isim gibi.. Ayse ismini Sareden daha cok seviyor kendisi..Ayşe..
Klasik, sade, hem de yeni nesil hiç koymuyor bu ismi. Kızıma herkes Ayşe de ayseymis diyor. Çok seviyorum ismini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?