Maysa yi pek sıcak bakacaklarini sanmiyirm daBenim de cok sevdigim isimler..
Rica ederim..
Tarzinizi bilemedigim icin cok fazla yazdim..
Maysa var bir de hosuma giden.. Bir cicek ismi..
Himmmm :)
Benim nenemin ismi Berf kürtçe kar demek berfu diyende var ama çok hoj
Ayy bnmkine bu kdr bile gelmemiştiNida
Meyra
Dila
Hira
Hülya
Mina
Rüya
Ilya
Rana
Alya
Baska da aklima gelmiyo:)
Lina ismini duydum Lina Linda çok hoş aslnda :)Ben Lina koydum kızıma ama yeni moda isim diye pek tercih edilmiyoro yüzden size inci ismini öneriyorum..:))
Ayşe..
Klasik, sade, hem de yeni nesil hiç koymuyor bu ismi. Kızıma herkes Ayşe de ayseymis diyor. Çok seviyorum ismini
Bir zamanlar o ismi bende çok seviyordum :)Zeynep ismini cok seviyorum ben
Duu bakiim rosuum aklıma geldikçe yaziiimO isme hiç ısınamadım kuzumm ben Yaaa
Ya o isimde kizi olanlar bana kizmasin da elisa testi varya aids mi ne icin o ismi hatirlatiyo bana oyuzdwn bende sevmiyormAkros ne diyecek hiç fikrim yok
Esila bir hoşuma gitti annem bu sefer cix gerek yok dedi kafalar pırıl pırıl oldu
Çok teşekkür ederim yorumunuz için ışıl doğa ismini eşimle çok tartıştıkAlmila
Duru
Narin
İlke
Tanem
Zeren
İpek
Nil
Asya
Umay
Gokce
Miray
Elvin
Elvan
Işıl
Doğa
Bilun
Feray
Haklısın ne diye uğraşıyorsun koala olmazsa dilos olur dilos olmazsa cici olur teyzesi çok nasılsaKoy benim ismimi ne uğraşıyorsun deli dolu çılgın bir kız olur
Kpss yi aksayma isim bulcam diye balımDuu bakiim rosuum aklıma geldikçe yaziiim
Aaaa onu bilmiyirdum şuan buzzz gbi soğudum isimden zaten sogumustum daYa o isimde kizi olanlar bana kizmasin da elisa testi varya aids mi ne icin o ismi hatirlatiyo bana oyuzdwn bende sevmiyorm
Akşama akrosa bunların hepsini şöyle isimler bunlar teyzelerinin isimleri de bunlar diyeHaklısın ne diye uğraşıyorsun koala olmazsa dilos olur dilos olmazsa cici olur teyzesi çok nasılsa
SoyleyimAkşama akrosa bunların hepsini şöyle isimler bunlar teyzelerinin isimleri de bunlar diyekoalayı unutma onu da dee
Kpss yi aksayma isim bulcam diye balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?