Doğuma Hazırlık Bir bakıp yorum yapıp çıkabilirsiniz :) Ya da hep kalabilirsiniz :D

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben de Turna koymayı düşünüyorum kızımın ismini. Kulağıma hoş gelen bir isim ve saçma sapan türetilmiş sezon isimlerinden değil,var olan birşey en azından. Bilmiyorum ama şimdilik isteğim bu isimden yana

Ben hiç kızım olacağını hayal etmemişim olursa su isim.olsun hiç demedim galiba o yüzden zorlaniyirm
Turna da güzel isim ins olur bir cimcime kızınız koyarsnz :)

Ben hiç kızım olacağını hayal etmemişim olursa su isim.olsun hiç demedim galiba o yüzden zorlaniyirm
Turna da güzel isim ins olur bir cimcime kızınız koyarsnz :)

Kızımız olacağını öğrendiğimizde eşim Ece, Ada, Işık, Güneş isimlerini istediğini söyledi. Ben de aklımda pek birşey olmadığı için tamam hangisini istersen o olsun dedim ama bir yerde Turna ismini gördüm ve resmen içim gitti bu isme ve Turna kuşunun hikayesini falan araştırdım, isim daha da güzel gelmeye başladı. Bakalım allahın izniyle bu isim olacak gibi duruyor :)

Yok cikarmadilar. Hatta din kismini bos birakalim mi diye sormuslar. Ama esim isi garantiye alip kadikoy belediyesine gitmis.

İçinizin birden ısınması sevmeniz çok güzel yaa
Bnde neden olmuyor bu iş
Bir terslik var gbi

Çok hoş ama eminm çok yakışır kızınıza

Evet biliyorum ilk şehit olan kadın sahabe
Elif'i düşüneceğim eşime de danışayım smdilik o İkra ismini çok beğendi bakalım :)
Annem her doğan bebeğe kendi ismini öneriyor
Daha kimse koymadı ama buraya da yazmak istedim niyeyse. Annemin ismi Melike :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…