Evet kız isminde içine sinen bir işim bulmak çok zor öykü için hala tereddütlerim var çocuğun kimliği çıktıErkek ismi daha kolaymış Yaaa bnce :)
Saol kuzummmmm yazayım soyleyim bunlari daRosssummm bebeğim canım bitanem
Ben kızım olursa şayet Miray ismini koymayı çok istiyorum rüyamada girmişti, 2.bir seçenek olarak eşimde Duru ismini çook istiyor ❤
Miray
Duru
Melisa
Defne
Deren
Ben bu isimleri sana söyleyeyim belki aklıma gelirse yine yazarım
Çok saol kuzummm yorumun için :)Vallahi ben de o işlerden pek anlamam canım hiç düşünmedim ama beğendiğim isimleri söyleyeyim sana
Asel
Azra
Duru
Defne
Mihrimah
Asya
Afra
Efnan
Aklima gelmiyor baskabenm favorim asel ❤❤
Valla gerçekten çok zor su mi olsun bu mu olsun gerçekten kafam yanıyor :)Evet kız isminde içine sinen bir işim bulmak çok zor öykü için hala tereddütlerim var çocuğun kimliği çıktıben hala acaba başka bir isimmi olsaydı diyrm
Valla gerçekten çok zor su mi olsun bu mu olsun gerçekten kafam yanıyor :)
NormaldeEvet iki erkek çocuğundan sonra bir prensesimiz olacağını öğrendik çok şükür bin sukur
Allah isteyen herkese nasip etsin öncelikle :)
Gelelim soruna o kdr çok erkek ismi kafamda kurmusum ki kız ismine bir türlü karar veremiyorum
aklinizda olan hoşunuza giden güzel kız isimlerini su garip anacikla paylaşırsanız çok sevinirim
internete bakmaktan gozlerm şasi oldu hayır benmki önemli değil çocuğa geçer diye korkuyorm
Zümra?Mirza
Talha
:d
Zümra ismini dusunmuyorum :)Zümra?
Mısra hoşmuş
Bir kizim olursa Duru koyacam. Ama Melis ve Miray da hos isimEvet iki erkek çocuğundan sonra bir prensesimiz olacağını öğrendik çok şükür bin sukur
Allah isteyen herkese nasip etsin öncelikle :)
Gelelim soruna o kdr çok erkek ismi kafamda kurmusum ki kız ismine bir türlü karar veremiyorum
aklinizda olan hoşunuza giden güzel kız isimlerini su garip anacikla paylaşırsanız çok sevinirim
internete bakmaktan gozlerm şasi oldu hayır benmki önemli değil çocuğa geçer diye korkuyorm
Yaaa merak ettim :)Kizimin ismine herkes bayiliyor kimsede duymadim anlamida cok guzel ama burda yazamam ifsa olurum valla
:)Bir kizim olursa Duru koyacam. Ama Melis ve Miray da hos isim
Canim yaa sen ve esin okeyse etrafi bosver isim konusuna anne baba ne isterse o olmali bence ...Evet ferah elde cep kuzum da onu da etrafimdakiler begenmiyor kaldık böyle
Yaa evet Nare bana da cok tattli geliyorNormalde
Aslı
Asya
Birce derdım lakın şu filmden etkilendiğim bır isim oluştu ve gercekten nadir isim olduguna inanıyorum. Oglum olacak kızım olsa koymayı isterdim.
Nare: güç kuvvet demekmiş.
Evet telaşı var ciddenBende eylül sena ve defne koydum iki kızım var ayy bunlar çok tatlı telaşlar
Yade evet degisikmis düşünülebilir :)yade ismi değişik gelir bana.defne yade gibi iki isim şeklinde konulabilir belki.Birde ravza ismini beğeniyorum.cennet bahçelerindenmiş bir internet bilgisi olarak.
:) Bunları da değerlendiricem çok teşekkür edermBen kızımın adini İPEK koydum. Begendigim diger seçenekler ;
İdil , inci , selin, damla , nilda , pınar , rüya , aylin, melin , ada ..
Sonrada kulağıma hoş gelmedi gbi bişey oldu o yüzden vazgevtmCanim yaa sen ve esin okeyse etrafi bosver isim konusuna anne baba ne isterse o olmali bence ...
Evet nare değişik bir tınısı var kibar geliyor kulağa :)Yaa evet Nare bana da cok tattli geliyor
Doğana kadar bir isim bulamazsam hiç bulamam gbi geliyor :)begendiginiz bir kaç ismi belirleyin ve gün içinde bebekten bahsederken ismiyle hitap edin ,
içinize sinen isim kendini belli ediyor zaten ,
birde bebegın doğdugunda yüzüne baktıgın an içine doğarmış ismi ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?