Doğuma Hazırlık Bir bakıp yorum yapıp çıkabilirsiniz :) Ya da hep kalabilirsiniz :D

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

erkekler kız bebek için ne yorum yapsa suç oluyor ondan hazırlıklıdır ,

bu kesınlıkle olmaz dese suç ,kesınlıkle bu olsun dese gene suç ,

akıllı davranıyor yanii , onu 9 ay taşıyan sensin bakıp büyütecek sensin , son karar senın

İkinci oğlumda baya isim tartismalari yaşayınca
Bu kız olduğundan mıdır nedir bı durgunluk var herşeye kabul gösteriyor

Evet fazla akıllı davranıyor

GÜLCE VE MEVA

Ben hamile olduğumu öğrenmeden rüyamda gördüm..
Beyaz bi kağıda yaziyodum
Yüsra ve yekta diye
Cok etkilenmiştim ve bu isimleri düşünüyorum
Sağlıkla büyür insallah miniklerimiz

Ben kizimin ismini juliet nehir koydum.. nehir ok de julieti kolay kolay kimse koymaz
Canim merakimdan soruyorum.Nufusta sikinti cikarmiyorlar mi?Bu tarz yabanci isimlere..Eskiden daha sıkıydi diye biliyodum.Komsumuz 90 li yillarda kizinin adini ilayda koymak icin baya ugrasmisti..Orjinal bir isim olmus.Saglikla buyutun insallah.

Teşekkürler meva ismini eşim pek begenmedi önceden söylemiştim :)
Ben hamile olduğumu öğrenmeden rüyamda gördüm..
Beyaz bi kağıda yaziyodum
Yüsra ve yekta diye
Cok etkilenmiştim ve bu isimleri düşünüyorum
Sağlıkla büyür insallah miniklerimiz
Ne kadar güzel bir rüya keşke bende ismini böyle gorseydim
Sağlıkla gelsin büyüsün ins
Kızımız olsaydı Simge koymayı düşünüyorduk fikir olsun
Teşekkürler
Ben kizimin ismini juliet nehir koydum.. nehir ok de julieti kolay kolay kimse koymaz
Juliet koymak için cesaret lazm gereckten saglikla adıyla büyüsün ins

Ahsen olabilir veya defne

Eşim 2 isimden yana ama oda nidayı çok kibar ve güzel buldu . Bir isim daha bulmasını bekliyorum .benden daha kararsiz
İki oğlumun iki ismi var
Ama buna tek isim koymayı dusunuyirm aslnda
Zaten bir tanesini bile bulamıyorum ikincisini nasıl yanına yakistirayim da koyayım

Ben kızımın ismini Sümeyra koyacağım.
Beğendiğim isimler
Ela Elif Asya Beril Leyla Nihan Rabia

Sümeyra anlam.olarak çok güzel bir isim
Onerdiklerinzden Asya ve elif hos :)

Nihan kız kardesmn ismi
Teşekkür ederim. Anlamı da güzel, daha çok hayranı olduğum çok kıymetli bir hanım sahabenin ismi.
Elif isminde tanıdığım iki çocuk var. İkisi de çok zarif çok tatlılar. Kız çocuklarına çok yakışıyor bence :)

İki oğlumun iki ismi var
Ama buna tek isim koymayı dusunuyirm aslnda
Zaten bir tanesini bile bulamıyorum ikincisini nasıl yanına yakistirayim da koyayım
Tek isim iyi bencede zaten soyisim gılgamış destanı gibi bizim iki isim birde soyad ile alfabeyi söker yavrucum

Evet biliyorum ilk şehit olan kadın sahabe
Elif'i düşüneceğim eşime de danışayım smdilik o İkra ismini çok beğendi bakalım :)

Tek isim iyi bencede zaten soyisim gılgamış destanı gibi bizim iki isim birde soyad ile alfabeyi söker yavrucum

Hadi yaaa o zaman çok zor şöyle şöyle bitmez vallahi
Bncede sen tek isim koy
Bizim soy isim uzun değil ama yine de tek güzel olacak gbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…