- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
Doğana kadar bir isim bulamazsam hiç bulamam gbi geliyor :)
Kız kardesm bir buçuk ay isimsiz gezdi
Evladımn da kaderi benzemesin diye telasim
Evet aklıma koydum.bir kaç isim
Ama eşim çok çabuk kabuk ediyor hepsini şaşırtıyor beninormalde inatlasir bnde illa o olcak derm böyle bı garip oldu isim meselesi
İkinci oğlumda baya isim tartismalari yaşayıncaerkekler kız bebek için ne yorum yapsa suç oluyor ondan hazırlıklıdır ,
bu kesınlıkle olmaz dese suç ,kesınlıkle bu olsun dese gene suç ,
akıllı davranıyor yanii , onu 9 ay taşıyan sensin bakıp büyütecek sensin , son karar senın
GÜLCE VE MEVAEvet iki erkek çocuğundan sonra bir prensesimiz olacağını öğrendik çok şükür bin sukur
Allah isteyen herkese nasip etsin öncelikle :)
Gelelim soruna o kdr çok erkek ismi kafamda kurmusum ki kız ismine bir türlü karar veremiyorum
aklinizda olan hoşunuza giden güzel kız isimlerini su garip anacikla paylaşırsanız çok sevinirim
internete bakmaktan gozlerm şasi oldu hayır benmki önemli değil çocuğa geçer diye korkuyorm
Canim merakimdan soruyorum.Nufusta sikinti cikarmiyorlar mi?Bu tarz yabanci isimlere..Eskiden daha sıkıydi diye biliyodum.Komsumuz 90 li yillarda kizinin adini ilayda koymak icin baya ugrasmisti..Orjinal bir isim olmus.Saglikla buyutun insallah.Ben kizimin ismini juliet nehir koydum.. nehir ok de julieti kolay kolay kimse koymaz
Teşekkürler meva ismini eşim pek begenmedi önceden söylemiştim :)GÜLCE VE MEVA
Ne kadar güzel bir rüya keşke bende ismini böyle gorseydimBen hamile olduğumu öğrenmeden rüyamda gördüm..
Beyaz bi kağıda yaziyodum
Yüsra ve yekta diye
Cok etkilenmiştim ve bu isimleri düşünüyorum
Sağlıkla büyür insallah miniklerimiz
TeşekkürlerKızımız olsaydı Simge koymayı düşünüyorduk fikir olsun
Juliet koymak için cesaret lazm gerecktenBen kizimin ismini juliet nehir koydum.. nehir ok de julieti kolay kolay kimse koymaz
Nida yi da dusunuyirm canm :)Bende nida koymayı düşünüyorum canım
Ahsen olabilir veya defneEvet iki erkek çocuğundan sonra bir prensesimiz olacağını öğrendik çok şükür bin sukur
Allah isteyen herkese nasip etsin öncelikle :)
Gelelim soruna o kdr çok erkek ismi kafamda kurmusum ki kız ismine bir türlü karar veremiyorum
aklinizda olan hoşunuza giden güzel kız isimlerini su garip anacikla paylaşırsanız çok sevinirim
internete bakmaktan gozlerm şasi oldu hayır benmki önemli değil çocuğa geçer diye korkuyorm
Ahsen i söylemiştim önceden pek yanasmamisti :)Ahsen olabilir veya defne
Eşim 2 isimden yana ama oda nidayı çok kibar ve güzel buldu . Bir isim daha bulmasını bekliyorum .benden daha kararsizNida yi da dusunuyirm canm :)
Listeye aldım o ismi
İki oğlumun iki ismi varEşim 2 isimden yana ama oda nidayı çok kibar ve güzel buldu . Bir isim daha bulmasını bekliyorum .benden daha kararsiz
Sümeyra anlam.olarak çok güzel bir isimBen kızımın ismini Sümeyra koyacağım.
Beğendiğim isimler
Ela Elif Asya Beril Leyla Nihan Rabia
Teşekkür ederim. Anlamı da güzel, daha çok hayranı olduğum çok kıymetli bir hanım sahabenin ismi.Sümeyra anlam.olarak çok güzel bir isim
Onerdiklerinzden Asya ve elif hos :)
Nihan kız kardesmn ismi
Tek isim iyi bencede zaten soyisim gılgamış destanı gibi bizimİki oğlumun iki ismi var
Ama buna tek isim koymayı dusunuyirm aslnda
Zaten bir tanesini bile bulamıyorum ikincisini nasıl yanına yakistirayim da koyayım
Evet biliyorum ilk şehit olan kadın sahabeTeşekkür ederim. Anlamı da güzel, daha çok hayranı olduğum çok kıymetli bir hanım sahabenin ismi. ❤
Elif isminde tanıdığım iki çocuk var. İkisi de çok zarif çok tatlılar. Kız çocuklarına çok yakışıyor bence :)
Tek isim iyi bencede zaten soyisim gılgamış destanı gibi bizimiki isim birde soyad ile alfabeyi söker yavrucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?