• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bale meselesi :(

Kimse seçim yapmıyor ben konuyu mu anlamadım acaba? Dini eğitim görmesini istiyorsa dini eğitimini de görür,baleye de yazdırır çok zor birşey değil.
Ben yorum yaptigim arkadasa soyledim😐
Yoksa bana gorede ikisinede gitsin

Bu adam sevgilisine araba almış adam düşünebiliyor musun? Ama çocuğuna gelince bahane üstüne bahane. Allah bin kere belasını versin
Cocugun hakki yani.. ama
Iste bazi seylere ne kadar sinirlensende yapacak birsey yok. Alabilecegin sadece mahkeme karariyla belirlenen miktar..

Ben yorum yaptigim arkadasa soyledim😐
Yoksa bana gorede ikisinede gitsin
Kuzum görsün dini eğitim de ben buna da karşı değilim desin ki tamam başeye gitmek istiyorsa neyse yrısı benim de katkım olsun ama bunun yanında dini eğitimini de alsın desin ben hayır demem.

ben de baleyi sevmiyorum, kiz cocuklarinin da erkek cocuklarinin da.. ayrica o ayaklarinin kanamasi vs cok korkunc geliyor. vucuda zarar veren spor, sanat vs seylerini sevemiyorum. bir de bazi dans kurslarinda cok cok kucuk kiz cocuklarina makyaj yapiyorlar, ya da cok kadinsi kiyafetler giydiriyorlar.. bence guzel bir sey degil. ama daha yasina uygun, cocugun obje haline getirilmedigi bir seyse olabilir bence..
Gösteri için yapılan makyaja laf etmek gerçekten ilginç. Giyilen kıyafetler de yapılan dans neyi gerektiriyorsa o. Zeybek oynayan kız çocuğuna kadınsı diyemiyorsak diğerlerine de dememeliyiz. Çocuğa obje demek falan bunlar abes düşünceler bence.

Cocugun hakki yani.. ama
Iste bazi seylere ne kadar sinirlensende yapacak birsey yok. Alabilecegin sadece mahkeme karariyla belirlenen miktar..
Evet ne yazık ki öyle. Dua ediyorum benim işlerim güzel gitsin diye :( ben zaten 1000 tl için kendimi küçük düşürecek nir kadın asla değilim.

Küçükken en büyük hayalim di bale 🙂 ailem de eski eşiniz gibi dini eğitim al kuran öğren, bale ne demişlerdi. Hep içimde kaldı :) zorla kuran kursuna gönderildim ama hiç öğrenmedim. Ailem düzeldi şu an kardeşim çok çağdaş yetişiyor (dine laf ettiğim yok) maalesef tüm cahilliği ben çektim. Harika bir annesiniz. İyi ki o adamdan boşanmışsınız. Ayrıca çocuklara dini baskı yapılması çok yanlış! Sonra ateist olan gençler dolu diyorlar çünkü hepsi baskı görüp dinden nefret etmiş
Hele ki bu yaşta çocuk daha oyun çağındayken yok yemek yerken nismillah de yok dua ediyomusun??? Ayyyy gına geldi neyse iyi oldu böyle bir daha muhattap olmam gerekmeyecek. Böyle böyle ateşstler yetişiyor gerçekten yani ne gerek var? Bende dine karşı değilim ama herşeyin de b..nu çıkarmaya gerek yok ki. İlerde zaten dualarını da öğrenecek belki kendi gitmek isticek o yokdan ben ona karşı mı çıkıcam? Ama bu adam böyle yaptığı sürece çocuğu da dinsiz yapıcak.

Allahim 4 yasinda cocuk ya daha cocuk bebek minicik. Duayi ogrendi diyelim anlamiyacakki daha bahane bulmus cekilmis kenara bende arkadaslara katiliyorum yalan söyle al o parayi. Bu ne ya babaya bak Allah bilir kendi 1 tane dua bilmiyordur. Töbe töbe günaha sokuyor insani.

Allahim 4 yasinda cocuk ya daha cocuk bebek minicik. Duayi ogrendi diyelim anlamiyacakki daha bahane bulmus cekilmis kenara bende arkadaslara katiliyorum yalan söyle al o parayi. Bu ne ya babaya bak Allah bilir kendi 1 tane dua bilmiyordur. Töbe töbe günaha sokuyor insani.
Yok ben ondan artık birşey almak istemiyorum gerçekten gururum çok ciddi incindi benim. Kendime istemiyorum ve tüm parayı karşılamasını da istemedim zaten. Birlikte ödeyelim dedim her seferinde bir bahanesi oldu. Ama onun bunun kızının kuaför masraflarını arabasını düşünem bir insan. Allahım gerçekten bir yerinden çıkarsın.

Boyle bi adamdan kurtulduğun için yat kalk dua et.Kizin senin gibi bi annesi olduğu için gerçekten çok şanslı.o baba denecek adama da söyleyecek hicbisey bulamıyorum.Allah ıslah etsin.

Evet ne yazık ki öyle. Dua ediyorum benim işlerim güzel gitsin diye :( ben zaten 1000 tl için kendimi küçük düşürecek nir kadın asla değilim.
Dindar Görünmeye calisan cogu insanda bu var.. islerine gelince dindarlar islerine gelmeyen seyde degiller.. bilseler ne kadar komik gozukuyolar disardan…Allahindan bulsun

Ek gelir elde etmek için takı satıyorum işimi de büyütmek için adımlar atıyorum şu anda.
Tatlimndaha uygun aylık ödenen bale kursu bul ona gönder, fiyatı bana yuksek geldi kursun
Madem bu kadar çok istiyor , araştır biraz piyasayı, inşallah bir yolunu bulur gönderirsin

Tatlimndaha uygun aylık ödenen bale kursu bul ona gönder, fiyatı bana yuksek geldi kursun
Madem bu kadar çok istiyor , araştır biraz piyasayı, inşallah bir yolunu bulur gönderirsin
kuzum 1750 aslında 2 aylı kür. daha uygununu istanbulda bulamam bulamıyorum da zaten. keşke bulabilsem.

Boyle bi adamdan kurtulduğun için yat kalk dua et.Kizin senin gibi bi annesi olduğu için gerçekten çok şanslı.o baba denecek adama da söyleyecek hicbisey bulamıyorum.Allah ıslah etsin.
Aminn.. Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için, bende kurtulduğuma çok seviniyırum. elbette çark dönecek. benim işlerim güzel olucak inşallah ve herşey tersine dönecek.

Back
X