- 15 Ekim 2016
- 6.860
- 12.374
- 248
Hızını alamayıp boşadığını tekrar boşayabilir sorun yok garanti olsun 3 defa boşasınNafaka disinda para vermiyor diyen bir kadin kocayi 2.ye mi bosayacak?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hızını alamayıp boşadığını tekrar boşayabilir sorun yok garanti olsun 3 defa boşasınNafaka disinda para vermiyor diyen bir kadin kocayi 2.ye mi bosayacak?
Sen o küçük çocuğa baktığında bir heves görüyorsun, bu kafalar baktığında bambaşka şeyler görüyor. Fark bu.valla garip gerçekten benim düşünce tarzım bu tarz düşünen insanları kabul etmiyor ya. küçücük çocuğun niye hevesini kırayım ki?
dimi, gerçekten öyle ya. bak bir kez daha gururlandım miniğimle :)Hadi "kadın" bedeniyle bazılarının bitmez tükenmez sorunları var, onu biliyoruz. Ama şimdi bir de çocuk bedenini dillerine dolamaları çıktı.
Dört yaşında ben sokakta toprak yiyordum.Maşallah çocuk baleye heves etmiş. Ne kadar güzel bir şey aslında. Bu aslında ne kadar algılarının açık olduğunun, kaliteli bir şekilde geliştiğinin göstergesi. Ama yoook tayt giyip dans edecek ya, hemen cık cıklarlar.
yazık vallahi ne diyeyim ki.Sen o küçük çocuğa baktığında bir heves görüyorsun, bu kafalar baktığında bambaşka şeyler görüyor. Fark bu.
Bence biraz eşiniz haklı dini egitimde almalı ve bale isteğini jimnastiğe yönlendirerek torpuleyebilirsiniz.
Siz evlilik yaşamadığınız adamdan nafaka alma talebinizi törpülediniz mi?
uzun seneler bale yapmış biri olarak şöyle diyim. Parmak ucunda durmak 'pointe ayakkabısıyla' yapılır. O ayakkabı 12-13 yaşından önce ve en az 3-4 senelik bale deneyimi yoksa giyilmez. İlk başlayan çocuklar ergenliğe gelip kemikleri güçlenene kadar bale patikleri giyerler yani ayak kanama gibi bir durum olmaz. Kaldı ki pointe ayakkabısına geçiş zordur ama çok nadir ayak kanar. Ayak kanatması için profesyonel balerin olup, kendinizi saatlerce o ayakkabıların üzerinde zorlamanız gerekir. Haftada 2 saatlik kursla kimsenin ayakları kanamaz.ben de baleyi sevmiyorum, kiz cocuklarinin da erkek cocuklarinin da.. ayrica o ayaklarinin kanamasi vs cok korkunc geliyor. vucuda zarar veren spor, sanat vs seylerini sevemiyorum. bir de bazi dans kurslarinda cok cok kucuk kiz cocuklarina makyaj yapiyorlar, ya da cok kadinsi kiyafetler giydiriyorlar.. bence guzel bir sey degil. ama daha yasina uygun, cocugun obje haline getirilmedigi bir seyse olabilir bence..
Tabi ki bende aynı şekilde düşünüyorum, küçücük çocuğun daha benim ezberleyemediğim duaları ezberlemesi mantığıma yatmıyor. ve evet tabi ki güzel bir dal olduğu için kızımı gerçekten balee vermek istiyorum vermek için de elimden geleni yapıcam. çünkü çocuğumun düşünceleri önemsiyorum. her ne kadar küçük de olsa ben onun güzel bir birey olmasını istiyorum bunun için de epey çabalıyorum tek başıma.Ben sizi tebrik ediyorum . Kızını baleye göndermek isteyen bir anne..valla harikasiniz.Çünkü ozellikle bu haslarda başlatmak gerekiyor.enstruman eğitimine de en geç 10 lu yaşlarda. Herkes dusunemiyor bunları..
kocaniza gelince ,İyi ki bosamissiniz su hıyarı. Çok sinir oluyorum su sahte dindarlara. madem bu kadar dindarsin, senin vicdanın sadece üç kuruş nafaka göndermekle rahatlıyor mu. Siz kızını baleye göndermek isteyen güzel bir anne, o bu yastaki çocuğa dini eğitim vermeye takmış bir adam.bu farkliliga rağmen nasıl evlendiniz iyiki bosadiniz.
Dini eğitim verilmesin demiyorum, bu cümleyi de cimbizlayarak çekenler olacaktır.o yaştaki çocuğun psikolojik gelişimi için dini eğitim zararlı.bunu uzmanlar söylüyor.
Şu yaşlarda kesinlikle dini eğitim aldırmayın.buyusun oyle, o da kızınız isterse. Bale içinse, belki bütçenize göre bir yer bulursunuz.arastirin. göndermeye çalışın muhakkak.
:) yorumunuza gerçekten bayıldım.uzun seneler bale yapmış biri olarak şöyle diyim. Parmak ucunda durmak 'pointe ayakkabısıyla' yapılır. O ayakkabı 12-13 yaşından önce ve en az 3-4 senelik bale deneyimi yoksa giyilmez. İlk başlayan çocuklar ergenliğe gelip kemikleri güçlenene kadar bale patikleri giyerler yani ayak kanama gibi bir durum olmaz. Kaldı ki pointe ayakkabısına geçiş zordur ama çok nadir ayak kanar. Ayak kanatması için profesyonel balerin olup, kendinizi saatlerce o ayakkabıların üzerinde zorlamanız gerekir. Haftada 2 saatlik kursla kimsenin ayakları kanamaz.
Bale vücuda zarar vermez aksine zerafet öğretir, esneklik verir, düzgün duruş gösterir, çocuklara müzik kulağı verir. Bale kıyafetleri size kadınsı geliyorsa sizin kıyafet algınızdaki sorun bu.
Ne güzel bilinçli bir annesiniz. Ben baleyi çok sevmiştim, çok güzel arkadaşlar edinmiştim, klasik müzikle tanışmıştım. Bale sayesinde ileri yaşımda birçok sporu zorlanmadan yaptım. 30'lu yaşlarımdayım hala yetişkin balesine gidiyorum haftada 1 o kadar iyi geliyor ki resmen kafamı dinleyiyorum o 1.5 saatte. Kötü yorumlar yazanları hiç takmayın.:) yorumunuza gerçekten bayıldım.
Çocuk zaten şimdiden o ayakkabıları giyecek değil, esnemesiydi dansıydı ne bileyip adaptasyon süreciydi ona daha çok var. belki çocuk hevesini alıp bırakmak bile isteyecek. bunu bir meslek haline getireceği belli bile değil, hoş meslek haline getirirse ne güzel. aman ne anlatıyoruz ki kafaları tamamen kafapı sanata, birşeyler öğrenmeye.
inan ki takmıyorum :)Ne güzel bilinçli bir annesiniz. Ben baleyi çok sevmiştim, çok güzel arkadaşlar edinmiştim, klasik müzikle tanışmıştım. Bale sayesinde ileri yaşımda birçok sporu zorlanmadan yaptım. 30'lu yaşlarımdayım hala yetişkin balesine gidiyorum haftada 1 o kadar iyi geliyor ki resmen kafamı dinleyiyorum o 1.5 saatte. Kötü yorumlar yazanları hiç takmayın.
bu arada çocuk konservatuarları var devletin. Belli yaş gruplarındaki çocukları yetenek sınavıyla alıp yetiştiriyorlar. Mimar sinanda var bildiğim, eğer kızınız sever ve ilgisini çekerse onları da araştırabilirsiniz. Sevgilerinan ki takmıyorum :)
Ben küçükken buz pateni dersine gitmek istiyordum, annemlerden uzak büyüdüm. maddi durumumuz olmadığı için malesef hiç bir şekilde hevesimi alamadım ve hala içimdedir. Olimpiyatlara katılmak istiyordum buz pateninde kendimi geliştirmek istiyordum. hala severek izlerim inanır mısın :) o yğzden kızımın içinde birşey kalsın istemiyorum.
çok teşekkür ederim araştırıcam:)bu arada çocuk konservatuarları var devletin. Belli yaş gruplarındaki çocukları yetenek sınavıyla alıp yetiştiriyorlar. Mimar sinanda var bildiğim, eğer kızınız sever ve ilgisini çekerse onları da araştırabilirsiniz. Sevgiler
Herşey gönlünüzce olsun umarımTabi ki bende aynı şekilde düşünüyorum, küçücük çocuğun daha benim ezberleyemediğim duaları ezberlemesi mantığıma yatmıyor. ve evet tabi ki güzel bir dal olduğu için kızımı gerçekten balee vermek istiyorum vermek için de elimden geleni yapıcam. çünkü çocuğumun düşünceleri önemsiyorum. her ne kadar küçük de olsa ben onun güzel bir birey olmasını istiyorum bunun için de epey çabalıyorum tek başıma.
Umarım kendi işlerim güzel gider diye dua ediyorum. evet kafa yapımız bambaşka nasıl evlendik bende anlamıyorum. evlenirken ne güzel çok rahat bir insan gayet herşeye açık bir insan derdim evlendikten sonra bambaşka bir insan olmuştu. kendini hiç bir şekilde göstermedi,iyi ki boşanmışım.
İnşallahHerşey gönlünüzce olsun umarım![]()
Ne güzel bilinçli bir annesiniz. Ben baleyi çok sevmiştim, çok güzel arkadaşlar edinmiştim, klasik müzikle tanışmıştım. Bale sayesinde ileri yaşımda birçok sporu zorlanmadan yaptım. 30'lu yaşlarımdayım hala yetişkin balesine gidiyorum haftada 1 o kadar iyi geliyor ki resmen kafamı dinleyiyorum o 1.5 saatte. Kötü yorumlar yazanları hiç takmayın.
Evet çalışıyorumÇalışıyor musunuz?
Bende aynı şekilde düşünüyorum :) kesinlikle yönlendirmeliyiz. Bu arada 2 aylık kura yazdırıyorum pazartesiİnanın baleye başlayasım geldi yazınızı okuduktan sonra, hatta bulunduğum şehirde var mı diye baktım.
Balenin getirdiği o zarafete her zaman hayran kalmışımdır ancak buradakine benzer ve başka bir sürü sebeple imkanım olmadı ne yazık ki.... Hoş, müzik kulağı olmayan, kıvraklıktan nasibini almak bir yana kaskatı duran biri olarak ne kadar becerebilirdim orası da ayrı ama en azından denerdim.
Konu sahibi, inşallah kızınızı kursa göndermenin bir yolunu bulursunuz. İçinde kalmasın, gittiği yere kadar gitsin.
Çocukların, hele de kız çocuklarının bir şeyler denemesinden bir şeyler yapmak istemesinden neden bu kadar korkulur ki diyeceğim de cevabı belli ne yazık ki...Bu düşünce yapısına inat kızlarımızı sanata, spora, bilime yönlendirmeliyiz diye düşünüyorum.