ya cok üzüldüm durumuna ama bıraz sendede var kızmada...ya kendımden bı ornek vereym sana bende esımle basta senın gıbıydım bı tartısmayı uzattıkca uzatırdım ama sonunda cok kotu seyler oluyor şimdı kavga ederız yarım saate ıkımızınde sinirleri alınmıs gıbı ya gelır o benı cimcikler gülerek ya ben onu falan o şekılde evlılıkte asla kavgayı gurur meselesı yapmaa
...aıleye gelınce benım aılemde cok sey dedı esıme onun aılesıde baana dedı sinirlı zamandaaa ama baktılar ılerleyen zamanlarda davrnıslarımıza saygıya hürmete şimdı her ıkı tarafta gayet ıyıı.... evlılık hem kolay hem zor bısey bıraz eşinin dedıklerını yapp o bagırıyosa sus gıt baska bı işle meşgul ol komsuya git falan...ıkınızınde siniri gecsn bence eşin sana vuruyosa bıle sen ona mudahale etme yuzunu felan cırmalama .... vursun bırak sonunda o pişman olurr bak bu dedıklerımı yap evlılıgınıze bı sans ver avukata verecenız paraya gıdın kınız bı psıkolaga yardım ısteyınn....şans ver dıyorum
sinirleniyorum unutamıyorum diyorsun ama kocanı da seviyorsun. bence AFFETMEYİ öğrenin...
Allah affediyo af dileyince siz gurur yapıyorsunuz. evlilikte gurur olmaz canım. her evlilikte kavgalar olur. erkekler yapı itibariyle kadınlardan daha hırçın olabilir çabuk sinirlenebilir. kadın daha yumuşak olmalı daha anlayışlı olmalı ki denge olsun. İki taraf da dik başlı ve gururluysa sırf inat uğruna ilişki biter yazık olur.
size bir film öneriyorum eşinizle izleyin kendinizi göreceksiniz ve ayrılma kararınız üzerinde bir kez daha düşüneceksiniz.
The Break up ------Türkçesi: Ayrılık baş rolde jennifer Aniston oynuyor
afişi de şu
Eki Görüntüle 336842
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?