Bir bayan ne zaman özgür olur?

benim tercihim bayan olmaktan yana zaten. Bu konuda özgürlüğümü tam anlamıyla yaşıyorum. Erkek bağımlısı ve penisin varlığına tapan bir KADIN olmak yerine , tek başına ayakları üzerinde duran, kimseye bir eyvallahı olmayan BAYAN modeli bana çok daha uygun.

umarım sisiznde güzel bir hayatınızolur. dişli olmak lazım

sonunda beni anlayan biri daha :) haklısınız :) benim niyetim kötü değildi ama üzerime geldiler. neyse.

maalesef sorumluluk yüklemediler bana. sen yapamazsın otur biz yaparız dediler. belki kötü niyele yapmıyorlar ama olumsuz bir birey olarak yetişiyorum. bir işe kalkıştığımda hep yapamayacağımı düşünüyorum

kırmak istemem zaten

özgürlükten kasıt kendi kararlarımı vermeme izin vermeleri

hiç bir zaman bence! bu toplumda bu ataerkil düşüncelerde çok zor diyeyim ya da..
20 yaşımdan beri ekonomik özgürlüğüm var. evlenene kadar aile faktörü herşeye karışmalar parana varıncaya kadar. evlendikten sonra koca faktörü,maaş kartın bende durcak ben çekicem demeler, şimdi ayrıldım yine başa döndük,anne babaya sormadan adım atamamalar maaşın çoğunu eve veriyorum mecbur,bi yere gitmeye kalksam izin verirler mi vermezler mi her seferinde muamma
yani illa bir erkeğin egemenliği altında olmak zorunda bırakılıyoruz.
evlenirsin çok şanslı olursun o ayrı.
yani ben olamadım umarım siz şanslı ve özgür olursunuz

Hayırdır hanımlar aynı cinsiyete sahip olup neden birbirinize üstünlük ve baskı kurmaya çalışıyorsunuz?
Kadın olmaktan mı utanıyorsunuz? Bayan denilmesinden mi?
Ne zaman özgür olursunuz biliyor musunuz? Kadın denildiğinde bakireliğinize hakaret ediliyor diye düşünmediğinizde, bayan diyen hem cinsinize hep bir ağızdan yüklenmediğinizde.
Cinsiyetinizi erkek uzvuyla bağdaştırmadığınızda, birbirinizi birşeylerin düşkünü, kötü olarak yaftalamadığınızda.

Cinsiyetiniz kadındır, hitabınız bayan.

Ama sizler burada kendi aranızda bile çekişip ezmeye çalışırken çevreniz ve erkek baskısı altında kalıp özgürlüğü aramaya devam edersiniz.

Konu tartışmalarınız sebebiyle kapatılmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…