Evet ekonomik özgürlük gerekiyor. Sanırım biraz da cesaret.Kendimi özgür hissetmiyorum. Tek başıma karar vermek istiyorum. Ama olmuyor. Hep engeller var. Bir yere gitsem ailem karışıyor. Bir bayan ne zaman özgür olur? Siz ne zaman özgür oldunuz? Özellikle yaşı büyük bayanlara soruyorum. Ekonomik özgürlük mü gerekiyor? Bana öyle geliyor en azından. Umarım konuyu doğru yere açmışımdr
20 yaşındayımKaç yaşındasınız
Benimde aileden yana yüzüm gülmediŞanslıysanız evlenince sanırım en azından ben öyle umuyorum aileden yana yüzüm gülmediğimden:)
Feministliğini git başka yerde yap bayanKendine bayan demediği zaman bence.
Gereksiz takıntılarınıza sorumda yer yokBayan demeyi bırakırsanız, özgür olmaya başlayabilirsiniz.
Bence evlenmek kurtuluş değildirŞanslıysanız evlenince sanırım en azından ben öyle umuyorum aileden yana yüzüm gülmediğimden:)
Lütfen ana konudan uzaklaşmayalım. Ya da gereksiz takıntılarımızı hayatımızdan çıkardığımızdaBayan değil de kadın olduğunun farkında olduğunda...
Terbiyesizliğin lüzumu yok, soru sordun cevap verdim. İstediğim yorumu yapmakta özgürüm.Feministliğini git başka yerde yap bayan
ben yerine göre aileden izin alınabilecegine inanıyorum ama çok kısıtlandiginda da biraz kendinin büyüdüğünü göstermek lazim.zira anne babanin gözünde büyümüş olmuyoruzBen 30 yaşıma geldim,ekonomik özgürlügümde var ama halaaa bisey yaparken izinler hep sorun oluyor.Anne,baba ve sevgili üçgenime sürekli bu soruyorum.Cevapları yaşlanıpta dul kalıncaama bence aileden ve akrabalardan uzak bir şehirde iş bulup yalniz yaşamak
yaşın daha küçük okulunu bitir, işini eline al.o zaman kendi hayatın hakkında daha fazla soz sahibi olursun20 yaşındayım
Gelip alakasız yorum yapan sensin sonra bana terbiyesiz diyprsun.Terbiyesizliğin lüzumu yok, soru sordun cevap verdim. İstediğim yorumu yapmakta özgürüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?