Bir Bayram Sorunu

Bence baba olayı çözüm değil, babanız bu bayramı kurtardı diyelim diğer bayramlar ne olacak. Babanıza da diyebilir baba sizle aynı şehirdeyiz biz annemlere gidecez gelemeyiz dese ne olacak,bu sefer aile meselesi haline elecek durum , eşinizle ailenin arası açılacak.Kendiniz çözeceksiniz eşinizle gözünüzü karartıp resti çekeceksiniz

Şu duruma açıklık getireyim eşimin ailesi 2 saat uzaklıkta oturuyor arada haftasonlarıda gidip orda kalıyoruz bazen ailemden çok onları görüyorum eşim her boşluğunda oraya gidiyor bizide götürüyor tabi sadece bayramlarda görmüyor yani

Ya adam gitmiş senin ailenin olduğu yerde yaşıyor yaşamı günleri orada geçiyor, sen kalkıyorsun niye bayram sabahları onun ailesinin neden yanındayız. İnsanlar çok doyumsuz. Mutlu olmanız gerek :)

Konu sahibesi neden önce ya da dobra gitmiyor

Sonuçta aynı şehir

Ben gitmediği sonucuna ulaşmadım ki

O ille de Bayram'da gitmek istiyor

Ben hayatımda bu kadar dangalakça bir cevap duymadım. Kıçından adet uydurmasın kocanız bir zahmet.
Bir bayram sizin ailenizde bir bayram onların ailesinde geçer adet böyledir

Ben restimi 1 yılın sonunda çekmiştim. Erkeğin ailesini kadının ailesinden daha önemli kılan birşey yok. Ayrıca beni çocuk esirgemeden almadı eşim. Benim de yolumu bekleyenler var. Sırayla gidiyoruz her yıl. Doğrusu bu bence.

ilk defa bukadar sacma birşey duyuyorum. bayramda her iki tarafta zıyaret edilir.... ben olsam asla kabul etmezdim

Keşke en başta bişeyler yapsaydınız. Biz daha bayramlra başlamdk ama eşimde der her bayram iki tarafada gidilcek diye. Biraz Allh korkusu olcak insanda. Ana baba hakkı bilcek.

2 saat mi?
O zaman işler değişir.
Ben konuyu ilk açtığınızda uzak aileye gidilmesi normal diye düşündüm, gayet doğal geldi, ne kadar eşinizin tavrı kötü olsa da.
Ama 2 saat mesafe de mesafe değil, bayram veya değil, gidip o kadar uzun süre kalmaya gerek olan bir yer değil zaten. Git 2 gece kal dön yani, daha uzatıp tat kaçırmaya ne gerek var, hem de sürekli siz işleniyormuşsunuz, yazık size de. Bu bayram bence de diretin, bir günü lendi aileniz ve akrabalarınızla geçirin.

2 saatlik mesafe için bayramdan birkaç gün önce gitmek çok çok gereksizmiş.
Bu bayram bunu kırabilirsniz umarım.
Günübirlik bile gidilebilecek mesafe, eşiniz tamamen haksız şu anda.

sus deyince susma mesela

annene git ne demek ne yapayım

Sen suz otur bu ne yaa nasıl böyle pasif kalabiliyorsunuz hayret bu kk daki kadınlara hayret ediyorum allah size dil vermiş beyin vermiş ne zaman hakkınızı savunmayı kendinizi ezdirmemeyi öğreneceksiniz

Objektif bakacak olursan onun uslubu yanlış, ama bana göre zaten kendi ailenizle aynı şehirdeyseniz, onunda kendi ailesiyle geçirmesi normal, aileniz başka bir şehirde olup göndermiyorsa ozaman bence daha büyük sorun olurdu.. Sanırım ailesinin yanına çok sık giden biri değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…