- 18 Mayıs 2017
- 229
- 184
- 103
- 37
- Konu Sahibi Thes ise saff
-
Evet bu çok iyi bir fikir bu durumda pekte itiraz etme şansı kalmazAynen böyle yapın, sanki direkt babanız sizi çağırmış bekliyormuş gibi söyleyin, itiraz ederse aç telefon söyle o zaman ben karışmıyorum, geçiştirip götürmezsen babama anlatırsın derdini dersiniz.
Babam bekliyor lafınız sonrası itiraz edecektir ama aç sen anlat elini öpmeye gitmeyeceğini dediğinizde acayip çekinecektir zaten, bu zamana kadar babanız böyle konularda devreye girmediği için bu rahatlığı, ailesinden çekinen erkekleri az çok tanıyorsam babanızın adı geçince telefon açıpta ne el öpmesi diyemeyeceğini düşünüyorumEvet bu çok iyi bir fikir bu durumda pekte itiraz etme şansı kalmaz
Bu konuda sizi bilgilendirecem işe yararsa çokta dua edecem teşekkür ederim tekrar..Babam bekliyor lafınız sonrası itiraz edecektir ama aç sen anlat elini öpmeye gitmeyeceğini dediğinizde acayip çekinecektir zaten, bu zamana kadar babanız böyle konularda devreye girmediği için bu rahatlığı, ailesinden çekinen erkekleri az çok tanıyorsam babanızın adı geçince telefon açıpta ne el öpmesi diyemeyeceğini düşünüyorum
İnşaallah işe yarar, bende işe yaraması mutlu olmanız, ailenizin bayramda boynu bükük kalmaması için dua edeceğim, bayramlar özel zamanlardır, 4 yıldır eşinizin istediği olmuş bir kere de sizin istediğiniz gibi olması çok birşey değil, ki zaten işe yararsa her bayram bunu uygulayın, hem onun ailesinin gönlü olur hem sizin ailenizin.Bu konuda sizi bilgilendirecem işe yararsa çokta dua edecem teşekkür ederim tekrar..
Gerçekten çok akıllı bir bayansınız Yardımınız için sağolun dualarınİz içinde teşekkür ederim işe yaratacağına eminim babamdan çekinecektir hemde dediğiniz gibi kimsenin de gönlü kalmazİnşaallah işe yarar, bende işe yaraması mutlu olmanız, ailenizin bayramda boynu bükük kalmaması için dua edeceğim, bayramlar özel zamanlardır, 4 yıldır eşinizin istediği olmuş bir kere de sizin istediğiniz gibi olması çok birşey değil, ki zaten işe yararsa her bayram bunu uygulayın, hem onun ailesinin gönlü olur hem sizin ailenizin.
Babam bekliyor lafınız sonrası itiraz edecektir ama aç sen anlat elini öpmeye gitmeyeceğini dediğinizde acayip çekinecektir zaten, bu zamana kadar babanız böyle konularda devreye girmediği için bu rahatlığı, ailesinden çekinen erkekleri az çok tanıyorsam babanızın adı geçince telefon açıpta ne el öpmesi diyemeyeceğini düşünüyorum
bu aslında göreceliBana çok ilginç geldi bu fikir
Yani eşimin ailesi ike aynı şehirdeyiz Bayram'da benim aileme gideceğimiz Zaman bir iki gün önce gittik ziyaret ettik oldu bitti
Önce gidemezsek sonra gittik
Eşimin babası arayıp bizim elimizi neden öpmüyorsunuz derse de bunu derim anında
Üç gün bayram zaten tatilin yarısı yolda geçiyor size önce ya da sonra uğrarız der bildiğimden de şaşmazdım
Şimdi belki yaşın büyük denir de 25 yaşındayken de böyle yaptım zira uzak olana gitmek makul özel sektörde haftada 6 gün çalışırken başka şehirdeki aileye gidecek başla Zaman yok ki
15 gün yaz tatilinde de denize vs gütmek için en makul Zaman Bayram'ı uzak olan aile ile geçirmek
bu aslında göreceli
bazı insanlar için bayram nasıl diyim ayrı bir önemli hani yanlış anlamayın benim için önemli değil mi sanki diye
bazıları bunu sorun eder bazıları etmez
bayramdan önce ya da sonra gidip el öpmenin bir anlamı yoktur mesela benim için
önemli olan o gündür
adamın ailesi uzakta olabilir hadi bayramdan bir kaç gün önce de gitsinler olabilir ama bayramın 3 gün bayramın tümüne orda geçirmek zorunda değiller bu tamamen bencillik bence
ama bu şekilde insanlar anlaşamaz kiEvet bu günlere anlam yüklemekle ilgili
İlk mesajımda yazmıştım zaten o da herhangi bir gün benim için diye
Kp benim için önemli derse de benim için değil der geçerim
bir tek kendi aileleri var galiba bu erkeklerinMerhaba hanımlar
size sorum şu olacaktı
4 yıllık evliyim evlendiğimden beri her bayram eşimin ailesine gidiyoruz
üstelik annemlerle aynı memlekette oturuyoruz kaynanamlar başka memlekette ama hep oraya gidiyoruz
hiç bir bayramı ailemin yanında geçiremedim özlüyorum ailemle geçirdiğim Bayramları
eşime söylediğimde
"sus!! bayramlar erkeğin evinde geçirilir bir daha duymayayım diyor"
Sizce ne yapabilirim bu konuda??
bu cümle beni deli etmeye yettisus!! bayramlar erkeğin evinde geçirilir bir daha duymayayım diyor"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?