Bir bebegim olsun istiyorum :(

nurmusa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
1.723
1.204
53
Merhaba kizlar,
19,yaşındayım ve 2 senelik evliyim. Şimdi diyeceksiniz çok kucuksun diye ama eşimle birbirimizi çok seviyoruz inşAllah hep de böyle severiz. Ama tek üzüntüm şu ki bir bebegimiz olmuyor. Esimde çok istiyor bende ve şükür ki bir hastaligimizda yok tüm sonuclarimiz temiz.. Eşimin annesi ve babası ayri. Ve o çok istiyor baba olmak çünkü hiç baba sevgisi görmemiş .. Acaba çok mu kafama taktigimdan olmuyor . Dusuncelerinize ihtiyacım var

Son düzenleme:
Zamana bırakın olmamasının nedeni psikolojikte olabilir.
21-22 gibi düşünseniz? Evliliğin tadını çıkarın biraz bebek olunca her şey ister istemez farklı olacak.

Keşke bizi dinlesen ama dinlemeyecegini dusunuyorum.yine de konuscam.biraz daha beklesen daha çok kucuksun.evliliginiz böyle de güzel işte keyfinize bakın.Sonra bebek de olur mutlulugunuz daim olur inşallah

Zamana bırakın olmamasının nedeni psikolojikte olabilir.
21-22 gibi düşünseniz? Evliliğin tadını çıkarın biraz bebek olunca her şey ister istemez farklı olacak.
Çevremdeki herkes hani bebek yapmiyormusun 2 sene oldu diye başımın etini yerken stres yapmamak pek mümkün değil

Keşke bizi dinlesen ama dinlemeyecegini dusunuyorum.yine de konuscam.biraz daha beklesen daha çok kucuksun.evliliginiz böyle de güzel işte keyfinize bakın.Sonra bebek de olur mutlulugunuz daim olur inşallah
Şükür evliliğim çok iyi evet. Ama dediğim gibi eşimle bebekleri çok seviyoruz. Biliyorum bende yaşım küçük ama onunla büyümek isterim tabi ..

Çevremdeki herkes hani bebek yapmiyormusun 2 sene oldu diye başımın etini yerken stres yapmamak pek mümkün değil
Yaşadığınız yer ufak bir yerse çevrendekilerin de bu kadar bilinçli olmasını beklemek hata zaten.
Daha önünde uzun yıllar var bebek için.2 yıldan önce bebek için hayıflanmayın diyor doktorlar bile.
17 yaşında da evlenmediğine göre
Öyle değil mi.
Olur bir gün.

Ben altı senedir evliyim ve 32 yaşındayım bebeğim olmuyor evet eksikliğini hissediyorum üzülüyorum ama allah in takdiri .senin yaşın çok küçük evliliğinizin en güzel zamanları bana kalırsa şimdilik kafana takma hem olgunlas hem evliliğin tadını çıkar sonra bak oluruna

Hayır aslında ufak bi yerde değil. Ama tüm akrabalarim arkadaşlarım dirr dirr . Dua ediyorum tabi Ne zaman nasipse ozaman olsun

Rabbim size de sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşAllah

İnsanların cenesiyle nasıl uğraşıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…