Şimdi diyeceksiniz çok kucuksun diye
Sevgi olunca yaş bekleyemedim şekerimYaşını bekliyosundur ne demek?Keşke evlenirken bekleseydin yaşını güzelim
Çevremdeki herkes hani bebek yapmiyormusun 2 sene oldu diye başımın etini yerken stres yapmamak pek mümkün değilZamana bırakın olmamasının nedeni psikolojikte olabilir.
21-22 gibi düşünseniz? Evliliğin tadını çıkarın biraz bebek olunca her şey ister istemez farklı olacak.
Şükür evliliğim çok iyi evet. Ama dediğim gibi eşimle bebekleri çok seviyoruz. Biliyorum bende yaşım küçük ama onunla büyümek isterim tabi ..Keşke bizi dinlesen ama dinlemeyecegini dusunuyorum.yine de konuscam.biraz daha beklesen daha çok kucuksun.evliliginiz böyle de güzel işte keyfinize bakın.Sonra bebek de olur mutlulugunuz daim olur inşallah
Yaşadığınız yer ufak bir yerse çevrendekilerin de bu kadar bilinçli olmasını beklemek hata zaten.Çevremdeki herkes hani bebek yapmiyormusun 2 sene oldu diye başımın etini yerken stres yapmamak pek mümkün değil
Çevremdeki herkes hani bebek yapmiyormusun 2 sene oldu diye başımın etini yerken stres yapmamak pek mümkün değil
Ve askerliğini yaptı mı?Esin kac yasinda nur?
Hayır aslında ufak bi yerde değil. Ama tüm akrabalarim arkadaşlarım dirr dirr . Dua ediyorum tabi Ne zaman nasipse ozaman olsunYaşadığınız yer ufak bir yerse çevrendekilerin de bu kadar bilinçli olmasını beklemek hata zaten.
Daha önünde uzun yıllar var bebek için.2 yıldan önce bebek için hayıflanmayın diyor doktorlar bile.
17 yaşında da evlenmediğine göre
Öyle değil mi.
Olur bir gün.
Rabbim size de sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşAllahBen altı senedir evliyim ve 32 yaşındayım bebeğim olmuyor evet eksikliğini hissediyorum üzülüyorum ama allah in takdiri .senin yaşın çok küçük evliliğinizin en güzel zamanları bana kalırsa şimdilik kafana takma hem olgunlas hem evliliğin tadını çıkar sonra bak oluruna
24 yaşında o da . Malesef şimdi kizacaksiniz ama yapmadı dahaVe askerliğini yaptı mı?
İnsanların cenesiyle nasıl uğraşıyorsunuzBen altı senedir evliyim ve 32 yaşındayım bebeğim olmuyor evet eksikliğini hissediyorum üzülüyorum ama allah in takdiri .senin yaşın çok küçük evliliğinizin en güzel zamanları bana kalırsa şimdilik kafana takma hem olgunlas hem evliliğin tadını çıkar sonra bak oluruna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?