- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.253
- 548
Bi ömür, sevgi olunca yaş bekleyemedim şekerim deyip göz kırpabilecek misin bakalım.Dilerim ben yanılırımSevgi olunca yaş bekleyemedim şekerimseviyorum ve evlendim bu konumuz değil bence
Keşke böyle düşünmek yerine daha olumlu cümleler soyleyebilseydiniz. Umarım siz yanılırsınız.Bi ömür, sevgi olunca yaş bekleyemedim şekerim deyip göz kırpabilecek misin bakalım.Dilerim ben yanılırım
Amin isteyen hasretini çeken herkese versin bu büyük bi sınav allah bu sınavı geçmeyi nasip etsin.Sen daha çok kucuksun kendini üzme lutfen .bu arada etrafinda soran lüzumsuz insanları kafana takma henüz düşünmüyoruz dersinRabbim size de sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşAllah
Ne guzel nur,bak kizacagimizi da biliyorsun yani?24 yaşında o da . Malesef şimdi kizacaksiniz ama yapmadı daha
O askerdeyken ne yapmayı düşünüyorsun? Çocuğumla kaynanamda kalıcam de bir de tam olsun24 yaşında o da . Malesef şimdi kizacaksiniz ama yapmadı daha
Merhaba kizlar,
19,yaşındayım ve 2 senelik evliyim. Şimdi diyeceksiniz çok kucuksun diye ama eşimle birbirimizi çok seviyoruz inşAllah hep de böyle severiz. Ama tek üzüntüm şu ki bir bebegimiz olmuyor. Esimde çok istiyor bende ve şükür ki bir hastaligimizda yok tüm sonuclarimiz temiz.. Eşimin annesi ve babası ayri. Ve o çok istiyor baba olmak çünkü hiç baba sevgisi görmemiş .. Acaba çok mu kafama taktigimdan olmuyor .bazıları yasin küçük yaşını bekliyorsundur diyo. . Dua edin lütfen
Herkesin hayatı bir değil. Düşünceniz çok saçma. Ben sevdim evlendim ve hayırlısıyla bir evladım olsun istiyorum. Ayip bişey mi değil ?,Senin yaşındakiler üniversitede okuyor sen çocuğum olmuyor diye konu açıyorsun yaş 19. Allah akıl fikir versin
Ve dışardan da üniv. Okuyorum esimde bendeSenin yaşındakiler üniversitede okuyor sen çocuğum olmuyor diye konu açıyorsun yaş 19. Allah akıl fikir versin
Sana evlenirken yaşını bekleseydin keske dedim hala aynı fikirdeyim nesi olumsuz?Keşke böyle düşünmek yerine daha olumlu cümleler soyleyebilseydiniz. Umarım siz yanılırsınız.
Ne güzel düşünüp yazmışsınız bunları. Ama emin olun bende düşündüm ve bir bebek istiyorum. Şükür durumum iyi kendi aileminde. Bir evlat istiyorsam geleceğimize dusunmusumdurSana evlenirken yaşını bekleseydin keske dedim hala aynı fikirdeyim nesi olumsuz?
17 yaşında evlenmişsin eşin askerlik yapmamış çocugunuz olmadı diye üzülüyosun bi de.Canım olur insallah mı diyeyim ne dememi bekliyosun.Sevmişsin eyvallah hepimizde kalp var hepimiz sevdik seviyoruz.Ama hepimiz o yaşta evlenip çocuk hayali kurmuyoruz.Ve emin ol bu yanlışların bedelini ödetecek sana zaman.En azından çocuğu dahil etme bekle biraz.En azından eşin askerlik yapsın gelsin.Yine yaparsın çocuk.Hayır anlamıyorum çocuk olsa adam askerdeyken neyle bakcaksın bebeğe?Bunları hic düşünmüyor musun
onlarmi bakcakmis cocuga ne kadar zamandir cocuk olmuyor. ona gore cevap veticemdeÇevremdeki herkes hani bebek yapmiyormusun 2 sene oldu diye başımın etini yerken stres yapmamak pek mümkün değil
Kendi ailemin evinde kalacağım tabikideSoruma cevap vermedin. kocan askerdeyken ne yapmayı düşünüyorsun?
Herkesin hayatı bir değil. Düşünceniz çok saçma. Ben sevdim evlendim ve hayırlısıyla bir evladım olsun istiyorum. Ayip bişey mi değil ?,
Buradaki tum tepkiler senin iyiligin icin,kimi kırıcıda olsa dinle bizleri....Elbet bildigimiz seyler var ve ayrica su gevsek agizli insanlara dik durusunla mesafenle de cvp ver....21 yasinda anne oldum,Allah ogluma saglik versin simdi yine ayni oglumu keske 27.28 yasinda dogursaymisim diyorum cokkk farkediyor inan bana....Ve dışardan da üniv. Okuyorum esimde bendeo yuzden askerliginide daha yapmadı zaten. Bilmeden konusmayin
Sadece maddi durum yeterli mi sence?Kocan bebek istiyor şimdi ama bebeğin yanında olamayacak şimdi çocuk yaparsan.Ve babalık öyle elalemin bebeğini sevmek gibi olmuyor çocukla vakit geçirmesi bağ kurması lazım.Senin psikolojin nolcak peki tek basına çocuk yaşta bebek büyütürken.Maması bezi var diye çok mutlu olacağını mı sanıyorsun bebek bakmak kolay mı?Ne güzel düşünüp yazmışsınız bunları. Ama emin olun bende düşündüm ve bir bebek istiyorum. Şükür durumum iyi kendi aileminde. Bir evlat istiyorsam geleceğimize dusunmusumdur
Sizin gibi saygısız assagilayici konuşan birine cevap vermem normalde. Ama hayır eşim kamu yönetimi okuyo ve e. Haa yaşımdan gurur duymam lazım siz kesin benden buyuksunuzdur ama şu konusmalariniza bakarsa inanın gulunecek insan sizsiniz. Biraz saygiDışardan üniversite mi okuyorsunÇok büyük iş başarmışsın tebrikler... Şaka gibisin ya... Dışardan tıp fakültesi okuyor galiba eşin 24 yaşında hala bitirememiş de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?