Bir bebegim olsun istiyorum :(

Daha cok gencsin canim hic kafana takma ve biraz daha evliliginizin tadini cikarin. Zamani gelince bebek kendi gelir

Rabbim size de sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşAllah
Amin isteyen hasretini çeken herkese versin bu büyük bi sınav allah bu sınavı geçmeyi nasip etsin.Sen daha çok kucuksun kendini üzme lutfen .bu arada etrafinda soran lüzumsuz insanları kafana takma henüz düşünmüyoruz dersin

Senin yaşındakiler üniversitede okuyor sen çocuğum olmuyor diye konu açıyorsun yaş 19. Allah akıl fikir versin

Demez miyim tabi diyorum daha askerliği var diye ozaman da 2 sene oldu git gel kaç sene olur o zamana kadar diye konuşup duruyorlar.. İnanın ne desem bi cevapları oluyor. bende istiyorum sonuçta ne deseler tanıyorum kafama elinde degil

Senin yaşındakiler üniversitede okuyor sen çocuğum olmuyor diye konu açıyorsun yaş 19. Allah akıl fikir versin
Herkesin hayatı bir değil. Düşünceniz çok saçma. Ben sevdim evlendim ve hayırlısıyla bir evladım olsun istiyorum. Ayip bişey mi değil ?,

Ve dışardan da üniv. Okuyorum esimde bende o yuzden askerliginide daha yapmadı zaten. Bilmeden konusmayin

Keşke böyle düşünmek yerine daha olumlu cümleler soyleyebilseydiniz. Umarım siz yanılırsınız.
Sana evlenirken yaşını bekleseydin keske dedim hala aynı fikirdeyim nesi olumsuz?
17 yaşında evlenmişsin eşin askerlik yapmamış çocugunuz olmadı diye üzülüyosun bi de.Canım olur insallah mı diyeyim ne dememi bekliyosun.Sevmişsin eyvallah hepimizde kalp var hepimiz sevdik seviyoruz.Ama hepimiz o yaşta evlenip çocuk hayali kurmuyoruz.Ve emin ol bu yanlışların bedelini ödetecek sana zaman.En azından çocuğu dahil etme bekle biraz.En azından eşin askerlik yapsın gelsin.Yine yaparsın çocuk.Hayır anlamıyorum çocuk olsa adam askerdeyken neyle bakcaksın bebeğe?Bunları hic düşünmüyor musun

Ne güzel düşünüp yazmışsınız bunları. Ama emin olun bende düşündüm ve bir bebek istiyorum. Şükür durumum iyi kendi aileminde. Bir evlat istiyorsam geleceğimize dusunmusumdur

Herkesin hayatı bir değil. Düşünceniz çok saçma. Ben sevdim evlendim ve hayırlısıyla bir evladım olsun istiyorum. Ayip bişey mi değil ?,

Dışardan üniversite mi okuyorsun Çok büyük iş başarmışsın tebrikler... Şaka gibisin ya... Dışardan tıp fakültesi okuyor galiba eşin 24 yaşında hala bitirememiş de...

Ve dışardan da üniv. Okuyorum esimde bende o yuzden askerliginide daha yapmadı zaten. Bilmeden konusmayin
Buradaki tum tepkiler senin iyiligin icin,kimi kırıcıda olsa dinle bizleri....Elbet bildigimiz seyler var ve ayrica su gevsek agizli insanlara dik durusunla mesafenle de cvp ver....21 yasinda anne oldum,Allah ogluma saglik versin simdi yine ayni oglumu keske 27.28 yasinda dogursaymisim diyorum cokkk farkediyor inan bana....

Ne güzel düşünüp yazmışsınız bunları. Ama emin olun bende düşündüm ve bir bebek istiyorum. Şükür durumum iyi kendi aileminde. Bir evlat istiyorsam geleceğimize dusunmusumdur
Sadece maddi durum yeterli mi sence?Kocan bebek istiyor şimdi ama bebeğin yanında olamayacak şimdi çocuk yaparsan.Ve babalık öyle elalemin bebeğini sevmek gibi olmuyor çocukla vakit geçirmesi bağ kurması lazım.Senin psikolojin nolcak peki tek basına çocuk yaşta bebek büyütürken.Maması bezi var diye çok mutlu olacağını mı sanıyorsun bebek bakmak kolay mı?
Sana söylenecek çok şey var ama dinlemeyeceksin belli.Dediğim gibi umarım ben yanılırım

Dışardan üniversite mi okuyorsun Çok büyük iş başarmışsın tebrikler... Şaka gibisin ya... Dışardan tıp fakültesi okuyor galiba eşin 24 yaşında hala bitirememiş de...
Sizin gibi saygısız assagilayici konuşan birine cevap vermem normalde. Ama hayır eşim kamu yönetimi okuyo ve e. Haa yaşımdan gurur duymam lazım siz kesin benden buyuksunuzdur ama şu konusmalariniza bakarsa inanın gulunecek insan sizsiniz. Biraz saygi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…