Bir ben adam olamadım....

minnie

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
9.592
10.167
773
Ankara
Dün annemle beraber bi akrabamızın düğününe katıldık kendimi o kadar kötü hissettiim ki anlatamam.uzun zamandır gorusmedigimiz akrabalar v.s vardı benimle yaşıt hatta benden küçük olanlar hayatlarını yoluna koymuş yanlarında çocukları altlarında arabaları hepsi kendince ilerleme kaydetmiş bir ben kalmışım olduğu yerde sayan hepsinin evliliği yolunda çocukları kucağında bense evliligimi bile yürütemedim olduğum yerde saymayı bırak sağlık yönünden geriye gittim çocuk sahibi olamadım insanlar doğru dürüst ne yapıyorsun diye bile soramıyorlar çünkü anlatacağım hiç bişeyim yok 34 yaşındayım çalışıyorum bunun dışında birşey yok hayatımda çok kötü ezik hissettim kendimi .dönüşte çocukken arkadaşlık ettiğim arkadaşım bizi eve bıraktı kıskanmak değil ama imrendim ben neden bir arpa boyu yol alamadım diye üzüldüm ayrıldığım eşim bu aralar arıyor geri deneyelim v.s diye geri dönsem ne olacakki çocuksuz sap gibi yaşamaya devam edeceğim çok üzgünüm şans mi kader mi diyorum dünden beri .herkesi aklımdan geçirdim bir ben kalmışım böyle ezik bir işe yaramayan ablam da hayatını yoluna koydu herseye sahip Allah zarar ziyan vermesin ama ben neden böyleyim. Evlendim sorunlar başladı doğru dürüst cinsellik yaşamadım çikolata kisti yüzünden anne olamadım ne kadinlığımdan bisey anladım ne insanligimdan tek şansım ailem Allah basimdan eksik etmesin geri kalan herşey kırık dökük ailemde sağlık sorunları ve maddi problemlerle boğuşuyor isyan etmiyorum ama artık rahat nefes almak ilerlemek istiyorum .cok Üzüldüm ve dertlesmek istedim sizlerle biliyorum bu dünyada herkesin sıkıntısı var ama ben hangi dalı tuttuysam elimde kaldı beddua mi aldım ne yaptim bilmiyorum kendimi uğursuz hissediyorum.herkesin acıyarak baktığı ezik olmak çok kötüymüş

Kıyamam :KK200:
Bu hayatta hepimizin farklı sınavları var.
Emin ol bende de ve bu forumda da o kadar çok sıkıntılı kadın var ki.
Sadece ayakta durmaya çalışıyoruz çünkü hayatımız 4 4 lük değil.
Sende öyle düşün.
Ben böyle sıkışınca hep derim ki kendime;
" Sabır acı meyvesi tatlıdır "
İnşallah atlatırsın, çok geçmiş olsun:KK68:

Allah aşkına lütfen önce şu konu başlığını değiştirir misin? Ne kadar cinsiyetçi bir deyim "adam olamamak".Bakış açını da yansıtıyor.Hadi sözcüklere takılmayalım dertlerine gelelim diyorum dert dert dediğin evet sana zor gelebilir , kaldıramıyor olabilirsin.Ancak diğer insanlarla kendini kıyasladıkça birçok insanın sahip olduğu dertlerin sana dağ görünür.

Ayrıca hayatı yoluna koymaktan kastettiğin ne? Evlenip çoluk çocuğa karışmak mı? Bakış açını değiştirirsen hayatın bize verilen bir hediye olduğunu anlarsın.

Bir işin var , sabahları kendin uyanıp kimseye muhtaç olmadan işine gidebiliyorsun.Dışım pırıl pırıl diyorsun , içini de pırıl pırıl yap.Nasıl ki dışımızı pırıl pırıl yapmak bizim elimizdeyse içimizi pırıl pırıl yapmak da bizim elimizde.Ne diyim Allah derdini dertle unutturmasın.

Kıyamam :KK200:
Bu hayatta hepimizin farklı sınavları var.
Emin ol bende de ve bu forumda da o kadar çok sıkıntılı kadın var ki.
Sadece ayakta durmaya çalışıyoruz çünkü hayatımız 4 4 lük değil.
Sende öyle düşün.
Ben böyle sıkışınca hep derim ki kendime;
" Sabır acı meyvesi tatlıdır "
İnşallah atlatırsın, çok geçmiş olsun:KK68:
cok sağol artık hayata olan umudumu yitirdim iyiye giden hiç bisey yokki ayakta kalamıyorum

2 kez yumurtalık ameliyatı oldum artık dr a gitmeye de korkuyorum her yönden çöktüm dışıma baksaniz pırıl pirilim ama içim her yönden virane
Dogurmadanda anne olabılırsınız , olabılırdınızde.
Ben emınım hıc bır farkı olmayacaktı

Siz o enerjiyi etrafiniza verdikce size elbette ezik gibi bakacaklar.
Evlilik denedim olmadı, ben kariyer kadiniymisim meğer düşüncesini verin cevrenize. Laf arasında deyin bunları. Gerçek olmak zorunda değil. Zamanla siz de kendinizi iyi hissedersiniz böylece.
Eski eşinizle neden ayrıldınız? Bu önemli. Eğer geri dönüşü olmayan bir durumsa görüşmeyi kesin ve yeni insanlarla tanışın. Kontrollü bir şekilde ilerlerseniz sosyal medya bu tanismalar için mükemmel bir zemin.
Her şeyden önce kendinizi sevin.

Valla tam olarak neyi dert ettiniz anlamadım. Hayatta tek elzem şey koca mi? O olmayınca hiç mi oluyorsunuz?

Allah aşkına lütfen önce şu konu başlığını değiştirir misin? Ne kadar cinsiyetçi bir deyim "adam olamamak".Bakış açını da yansıtıyor.Hadi sözcüklere takılmayalım dertlerine gelelim diyorum dert dert dediğin evet sana zor gelebilir , kaldıramıyor olabilirsin.Ancak diğer insanlarla kendini kıyasladıkça birçok insanın sahip olduğu dertlerin sana dağ görünür.

Ayrıca hayatı yoluna koymaktan kastettiğin ne? Evlenip çoluk çocuğa karışmak mı? Bakış açını değiştirirsen hayatın bize verilen bir hediye olduğunu anlarsın.

Bir işin var , sabahları kendin uyanıp kimseye muhtaç olmadan işine gidebiliyorsun.Dışım pırıl pırıl diyorsun , içini de pırıl pırıl yap.Nasıl ki dışımızı pırıl pırıl yapmak bizim elimizdeyse içimizi pırıl pırıl yapmak da bizim elimizde.Ne diyim Allah derdini dertle unutturmasın.
Inanın şu an cinsiyetcilik tartışacak psikolojide degilim

Canim nerden biliyorsun evliliklerinin yolunda oldgnu bak kendin diyorsun disim piril piril icim virane e peki sen merden biliyorsun o gordugun insanlarin icindekileri birde boyle dusun
Haklısın ama en azından bir ilerleme var hayatlarında ben hep aynı yerde hatta gerideyim

Cok sert tepki vermiyormusun yani sanane kadinin derdinden senin gibiler kimseye cvp vermesin bence

Back
X