Bir ben adam olamadım....

İşiniz gücünüz varsa gezip tozsanız yeni keşifler yapsanız anlatacak bayağı şeyiniz olur.
Aynısı bende de var 31 yaşındayım benden küçükler sümüğünü silemeyen kızlar çok harika kocalarla evlendi.
Ama umrumda mı değil, gezıyorum tozuyorum okuyorum aksine onlar bana gıpta edıyor :halay:

Neden boşandınız acaba ?
Evli olmak , anne olmak bir statü değildir. İlk bunu bir anlayın bence.
He o mutlu görünen altında arabası olan kadın varya o eski benim işte.
Unutmayın en çok mutluyum diye vurgulayanlar aslında en üzgünlerimiz.

Anne olamadım diye üzülüyorsunuz galiba yoksa evlilik es tamam huzurlu isen guzel de cok da elzem degil yani ☺️ siz bilirsiniz ama olumsuz düşünmeyin etrafa da iyi enerji verin sizin de kismetiniz vardir belki bir yerde sadece zamanını bekliyordur. Yine sevip evlenebilirsiniz tekrar denersiniz cocugunuz olabilir insallah hayirlisiyla olur. ayrica emin olun herkesin kendince bir derdi ve sınavı var sadece siz bilmiyorsunuz. Yazmasi kolay biliyorum ama eliniz ayağınız tutuyor şükredin..

Eskı esınle barısmayı dusunuyormusun? Annesı sag mı adamın tovbe tovbe ama ...

Madden ve manen hazır olmak ıcınde bıraz hayatı dolu tarafından bakmak lazım, bıraz hayata tutunmak ıcınde cabalamak lazım. Maddı olarak degıl yanı baska seylerde yapmak lazım,bence denemek lazım.
Benımde hıc kolay bır hayatım oldugunu sanmıyorum , ama ınsan hep uzgun yasayamıyor hep yas tutamıyor

Bakarim bakmasinada sen kendine bakiyormusun o sikinti iste
Bu konunun muhatabı konu sahibi.Rahatsızsa o yazar.Seni ilgilendiren bir durum yok.Beni alıntılama.İstediğim konuya yorum yazarım sana mı sorucam? Az önce de söyledim kendi işine bak.

Bu konunun muhatabı konu sahibi.Rahatsızsa o yazar.Seni ilgilendiren bir durum yok.Beni alıntılama.İstediğim konuya yorum yazarım sana mı sorucam? Az önce de söyledim kendi işine bak.
Bence sadece komedisin. Ben burda sana farkli amaclarla gelmedim sadece soylemek istedim ondanda pisman ettirdin

evlenmek evlikigi surdurmek cocuk sahibi olmak araban olmasi bunlar basari degil bunlarin olmamasi basarisizlikk degil.
kalbin temiz mi ona bak. yataga basini koydugunda bugun kimseyi uzmedim vebal almadim diyebiliyor musun hatta aksine ben bugun birinin gulumsemesine vesile oldum diyebiliyor musun ona bak....
o saydigin hersey gecici... bu da gecer ya hu diye bir hikaye var lutfen oku...
yuregine iyi bak sen gerisi teferruat...

noktalama harf hatalari icin uzgunum. inatla telefonumu degistirmiyorum 5 yildir klavyem iyice gitti...

Inanın şu an cinsiyetcilik tartışacak psikolojide degilim
Cinsiyetçilik tartışalım demiyorum , bakış açın cümlelerine bile yansımış durumda.Ona dikkat çekmeye çalışıyorum.Bunalımdasın keşke bir psikologa gitsen.Yaşadığın şeyler zor olabilir ama dünyanın sonu değil.Diğer insanlarla kendini kıyaslamasan daha mutlu olabilirsin mesela.Burdan başlayabilirsin.

Allah yardımcınız olsun, üzülmeyin sağlığınız yerinde kimseye muhtaç değilsiniz ve eski eşinizle barışmayın

Bence çok gerekmedikçe düğünlere gitme. Ben de diğer kadınları gördükçe iyi hazırlanıp gitmemişsem o düğünde kendimi ezik hissedebiliyorum. Herkes şıkır şıkır hepsi birbiriyle yarış halinde olan kadınlar her düğünde ayrı kıyafetler. Hiç gerek yok.
Evlat edinmeyi düşünmediniz mi eşinle tek sorununuz çocuksa eger. Ne güzel işin varmış. Ben bu günlerde sık sık bir işim olsun diye dua ediyorum. Herkesin hayatında birşeyler eksik hiç kimse dört dörtlük değil. Ama önemli olan eksiklerimize değil sahip olduklarımıza odaklanabilmek. Pozitif bakış açısı yakalayabilmek. Negatife bir kaptırırsan işin sonu gelmez ben bu yaz neden antalyaya gittim yurt dışına çıkamadım diye de dertlenenler vardır. Bilmem anlatabildim mi

Biraz cringe olmak istediğimde, youtube'dan "Gelin evi" "Gelinim mutfakta" "Gelin kaynana" "Kaynanamın madalyalı gelini" "Gelinin dibi" "En altınlı gelin ve ponçik kocası" gibi programları izliyorum.
Sen de izle, evliliğin süper mega ultra bi bk olmadığını hemen anlarsın.

Toplum baskısı bence sizin böyle düşünmenize sebep oluyor.Evlilik ve çocuk kadında sanki bir sınıf atlama gibi.Daha yeni tanışırsın evli misin,yok çocuk var mı niye yapmadın ,yaparsın 2.ne zaman vs vs.
İnsanlarımızın hadsizlikleri. Okursun misal iş bulamazsın yada ülke şartları malum başka iş yaparsın onca yıl ne okudun.Sıkıntı sizde değil bu ruh haline sokan toplumdaki tiplerde.Her yerdeler ve sınırları yok.

Evliliği çocuğu başarı olarak neden görüyorsun diyenler olmuş ama sizin demek istediğiniz o değil bence.

Evlenmişsiniz mutlu bir evliliğiniz olmamış, anne olmak istemişsiniz bir şekilde oda nasip olmamış, şuan bunların ikisinide sahip birilerini görüp imrenmeniz çok insani geldi bana.

Eski eşinizle neden ayrıldınız, yeniden barışmak sizin için bir seçenek mi bilmiyorum ama dilerim eksik hissettiğiniz şeyler tamam olur zamanla, olmazsa yerini başka güzel şeylerle doldurabilirsiniz umarım.

Biraz cringe olmak istediğimde, youtube'dan "Gelin evi" "Gelinim mutfakta" "Gelin kaynana" "Kaynanamın madalyalı gelini" "Gelinin dibi" "En altınlı gelin ve ponçik kocası" gibi programları izliyorum.
Sen de izle, evliliğin süper mega ultra bi bk olmadığını hemen anlarsın.
Yetiş ya Gansta !! Böyle diyince de sen neden evlendin diyorlar.Yahu arkadaşım evlenmek de bekar olmak da boşanmış olmak da üzülünecek şeyler değil.Bunlar yaşam biçimi.O onu seçmiştir sen diğerini seçmişsindir.Bilmiyorum diğer toplumları da bizim toplumda evlenmemiş olmak / yalnız olmak / boşanmış olmak ne büyük dertlermiş.

Valla tam olarak neyi dert ettiniz anlamadım. Hayatta tek elzem şey koca mi? O olmayınca hiç mi oluyorsunuz?
yazdıklarımdan sadece bunu mu çıkarttınız? hayatta neyi tutsam elimde kalıyor madden manen iyi durumda değilim ailem sağlık ve maddi konularla boğuşuyor mutlu olmak istedim olamadım kadınlığımı insanliğimi anlamadım.......34 yaşındayım bulunduğum noktanın aşağısındayım anne olamamk beni yıpratıyor

Back
X