• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir ben kaldım gibi..

selinnn2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2020
401
161
103
Herkes evini yuvasını kurdu çocuğunu büyütüyor ikinci çocuk planlarına geçti ben hala aynı yerdeyim izliyorum kenardan, kardeşlerim çocuklarını büyütüyor teyzeyim çocukları çok seviyorum. Niye bu kadar zor oldu nerede hata yaptım, pişmanlıklarım,,, imrenerek bakıyorum hala saçma sapan bi yerde oradan buraya savruluyorum sanki… kurulu düzenim emin olduğum kişiden bir çocuğum olsun isterdim çok isterdim,, nerde yanlış ilişki var oraya tutunuyorum.. bebek hayalim var bilmiyorum olur mu..yaş 34

İçine girince o kadar imrenecek bir şey olmadığını anlıyorsun. Evliliği sevdiğin insanla yapinca güzel onda da yine kayınaile sorunları vs derken insan bunalabiliyor. Demek ki zamanı gelmemiş. Evlenmek için evlenmeyi düşünmeyin.
Evlilerde tam böyle bakıyor işte.. tabii ki bu saatten sonra sevmediğim insanla yapamam

evlenınce de mutluluk garantisi yok ki, emin olun çoğu insan çocuk için düzeni bozulmasın diye evliliği sürdürüyor
evlenmeyen bir evlenen bin pişman
erken yaşta evlenip boşanabilirdiniz
günümüzde zaten artık evlenme 30 lu yaşları buluyor
umarım istediğiniz gibi birini bulursunuz çocuk için de onun da çözümü var
çalışıyor musunuz

Herkes evini yuvasını kurdu çocuğunu büyütüyor ikinci çocuk planlarına geçti ben hala aynı yerdeyim izliyorum kenardan, kardeşlerim çocuklarını büyütüyor teyzeyim çocukları çok seviyorum. Niye bu kadar zor oldu nerede hata yaptım, pişmanlıklarım,,, imrenerek bakıyorum hala saçma sapan bi yerde oradan buraya savruluyorum sanki… kurulu düzenim emin olduğum kişiden bir çocuğum olsun isterdim çok isterdim,, nerde yanlış ilişki var oraya tutunuyorum.. bebek hayalim var bilmiyorum olur mu..yaş 34
Kurslar etkinlikler vs katılsanız çevre edinseniz belki bir faydası olabilir

Herkes evlenecek diye bir şey yok, bebek için de aynısı geçerli. Biraz rahat mı bıraksanız kendinizi.

Bir sen kalmışsın gibi hepimiz evlenip çocuk yapmak zorundayız napacaksın şimdi hayat bitti

Sağlık sorunlarınız yoksa uzun süre daha anne olabilme potansiyeliniz var. Burayı yani sizin yazdıklarınızı evli olup yıllarca anne olmayı çok isteyip olamayan hatta olamayacak insanlar var. Yani cidden ilginçsiniz. Önce sağlıklı bir ilişkiniz olsun, o sağlıklı ilişkiye katabileceğiniz bir birey daha olsun. Milletin hayatına gözünüzü dikip ohhh ne güzel ya demek yerine önce kendi hayatınıza odaklanın, kendinize değer katın diğerleri zaten gelir.

Ben isteyip de evlenemeyen görmedim ya
Çok mu seçicisin acaba
Evlenmeyen obez arkadaşlarım var sadece onlardan da çoğu evlendi 1-2 tane kaldı
“Evlenmeyen obez arkadaş” nedir ya. İsteyipte evlenemeyen insanlardan dolusuyla var çünkü bu insanlar aman evleneyimde ne olursa olsun diyen kafasız tipler değil. Koca olsun diye köşe minderlerinin nikahına girmek istemiyorlar

Bu isteğini çok iyi anlayabiliyorum. İsterken hep hayırlısını istemek lazım ille de olsun dememek lazım. Belki de olmaması daha hayırlıdır. Evlenip 1 yıl sonra boşanmış biri olarak yazıyorum bunu sana. Diyorumki keşke bu kadar istemeseymişim hayırlısını isteseymişim. Duaların bu yönde olsun. İsteklerin çok normal belki ama zamanı var..

“Evlenmeyen obez arkadaş” nedir ya. İsteyipte evlenemeyen insanlardan dolusuyla var çünkü bu insanlar aman evleneyimde ne olursa olsun diyen kafasız tipler değil. Koca olsun diye köşe minderlerinin nikahına girmek istemiyorlar

Bu kadar garabet bir hayat görüşü ve avam yazımla bu üye nasıl doktor😵‍💫😵‍💫bu üyenin doktor olduğuna asla inanmyrm.

Yaşın elli de olsa olur
Once oraları geçelim.

Neden böyle üzgünsün. Sana kardeşlerinin evli olması mı geç kalmış hissettirdi geç değil.

Back
X