- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
- Konu Sahibi BettyRuble
-
kaygi bozuklugu canim. istedigin birseye sahip olamama korkusu vardi bende hatta evlendik korunmadik. ilk ay olmadi deli oldum 2. ay hamile kaldim. korkmaMerhaba kızlar.
Niçin böyle paranoyak oldum bilmiyorum, nişanlıyım yazın inşallah düğünüm olacak. Sorun şu ki nerde bebek fotoğrafı filan görsem sanki benim hiç olamayacakmış gibi, sanki hiç hamile olamayacakmışım gibi, anne sesini duyamayacakmışım gibi geliyor. Bu bir nevi itiraf şu an. KK'da hamile kalmak için çabalayan arkadaşların topiklerine girip okuyorum filan sanki aynı dertten muzdaripmişim gibi. Değişik yöntemleri okuyorum. Manyak oldum.
Sorum şu, benim gibi kuruntularla evlenip bebek sahibi olan var mı. Açıkçası korkularımın 6. his gibi bir şey olma ihtimali de ayrı bi tedirginlik yaratıyor... İyi akşamlar herkese.
Oy onu da istemem açıkçası. Ben hemen anne olayım derdinde değilim bir iki yıl sonra istiyoruz ama arkadaşlarıma filan bakıyorum anne olanlara, sanki hep böyle uzaktan sevecekmişim gibi inceden bir korku yaşıyorum.Böyle düşünüp korumayıp ilk ilişkide hamile kalan çok kadın var..
Aynı korkuyu yaşayıp anne olmana sevindim Allah bağışlasın kuzucuğunu.kaygi bozuklugu canim. istedigin birseye sahip olamama korkusu vardi bende hatta evlendik korunmadik. ilk ay olmadi deli oldum 2. ay hamile kaldim. korkma
Bu kaygımı hiç kimseyle paylaşamıyorum çekiniyorum açıkçası. Belki evlendikten sonra bunu tabulaştırmamak için bir psikologa gidebilirim haklısınız.Normal seviyeyi gecmis takintin. Destek almalisin. Sonra annelik diyorum.
Merhaba kızlar.
Niçin böyle paranoyak oldum bilmiyorum, nişanlıyım yazın inşallah düğünüm olacak. Sorun şu ki nerde bebek fotoğrafı filan görsem sanki benim hiç olamayacakmış gibi, sanki hiç hamile olamayacakmışım gibi, anne sesini duyamayacakmışım gibi geliyor. Bu bir nevi itiraf şu an. KK'da hamile kalmak için çabalayan arkadaşların topiklerine girip okuyorum filan sanki aynı dertten muzdaripmişim gibi. Değişik yöntemleri okuyorum. Manyak oldum.
Sorum şu, benim gibi kuruntularla evlenip bebek sahibi olan var mı. Açıkçası korkularımın 6. his gibi bir şey olma ihtimali de ayrı bi tedirginlik yaratıyor... İyi akşamlar herkese.
2 oglum var Allah bagislasin. 3. icin valisiyoruz. korkma geciyor hepsiAynı korkuyu yaşayıp anne olmana sevindim Allah bağışlasın kuzucuğunu.
Bu kaygımı hiç kimseyle paylaşamıyorum çekiniyorum açıkçası. Belki evlendikten sonra bunu tabulaştırmamak için bir psikologa gidebilirim haklısınız.
Maşallah Allah mutluluğunuzu artırsın canım. Böyle korkular taşımak aslında hiç sağlıklı değil de işte söz geçiremiyoruz kedimzie.Aynen bende tıpkı böyleydim ya
Iki yıl bitti evliyiz henüz olmadı bebişimiz ama hiç bi sıkıntımız yok şükür
:))Böyle bir arkadaşım vardı.
Ona çok anlattım sabırlı olmasını .
Ama o ilk gece hamile kaldı.
Pişman mi değil ama evliliği oturmadan olduğunu kabul ediyor.
Hakkınizda hayirlisi..
Durum çok ileri boyutlara çıkar ise mutlaka bir uzman yardımı al.
Rahatlarsin
Çok sevindim gerçekten. Allah çocuklarınızı bağışlasın. Annem de eskiden beri çocukları o kadar sevme bak sonra olmaz filan diyip canımı sıkıyor. Etkileniyorum. Ama dediğiniz gibi nasip olayı.Ben de oyleydim. Bebekleri de çok çok seviyordum. Ya olmazsa diye endiselenmistim çok uzun sürmedi gerçi. Şuan iki tane çocuğum var. Annelik hissiyatı belki. Belki fazla empati. Tevekkül edin. Nasipte varsa zaten sizi bulacak.
Çok sevindim gerçekten. Allah çocuklarınızı bağışlasın. Annem de eskiden beri çocukları o kadar sevme bak sonra olmaz filan diyip canımı sıkıyor. Etkileniyorum. Ama dediğiniz gibi nasip olayı.
Maşallah Allah mutluluğunuzu artırsın canım. Böyle korkular taşımak aslında hiç sağlıklı değil de işte söz geçiremiyoruz kedimzie.
:) fark etmeden sebebini bulmuş oldum. Teşekkür ederim güzel düşünmeye çalışıcam.Amin. Teşekkürler.
Hah işte korkunuzun sebebi ortaya çıktı. Anneniz bilinç altiniza böyle işlemiş. Ben de 15 yaşında adet olduğum için arkadaşım sen kısır misin yoksa demişti. Ben onun etkisiyle öyle düşündüğümü biraz bilinclendigimde anlayabildim. Çocuk aklı işte. Unutun dusunmeyin bile. Herşey vakti gelince olur , yaşanır. Şimdiden takmaya hayatı zehir etmeye gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?