Bir ben mi böyleyim :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba kızlar.
Niçin böyle paranoyak oldum bilmiyorum, nişanlıyım yazın inşallah düğünüm olacak. Sorun şu ki nerde bebek fotoğrafı filan görsem sanki benim hiç olamayacakmış gibi, sanki hiç hamile olamayacakmışım gibi, anne sesini duyamayacakmışım gibi geliyor. Bu bir nevi itiraf şu an. KK'da hamile kalmak için çabalayan arkadaşların topiklerine girip okuyorum filan sanki aynı dertten muzdaripmişim gibi. Değişik yöntemleri okuyorum. Manyak oldum.

Sorum şu, benim gibi kuruntularla evlenip bebek sahibi olan var mı. Açıkçası korkularımın 6. his gibi bir şey olma ihtimali de ayrı bi tedirginlik yaratıyor... İyi akşamlar herkese. :KK42:
Negatif dusunce negatifi miknatis gibi cekermis. Bu sozumu unutmayin.

Stres çocuk olmamasında çok önemli bir etken. Bütün hormonlarınız alt üst oluyor ve çocuk olacağı varsa da olmuyor.

Şimdiden bu kadar takmayın.
Umarım istediginiz zaman bi çocuğunuz olur.

Stres çocuk olmamasında çok önemli bir etken. Bütün hormonlarınız alt üst oluyor ve çocuk olacağı varsa da olmuyor.

Şimdiden bu kadar takmayın.
Umarım istediginiz zaman bi çocuğunuz olur.
Bu stresle gerçekten bütün donanım yeterliyse de olmaz mazallah. İnşallah çok teşekkürler.

..Cocugum hic olmayacak mi..
Demissiniz ya,baska konularda da var mi boyle bir hissiniz,yoksa sadece bu konuda mi.
Bu bir.rahatsizlik da o yuzden.
Yanlis anlamayin kaygi bozuklugu ,anksiyete,panik atak,duygu durum.bozukluklari..cagimizin hastaliklari
Ben de antidepresan kullandim.
Cok yogunsa bu rahatszliklariniz dr a gorunun.
Degilse ,elinizdeki guzelliklerin farkinda olun,hayal kurdugunuzda tam tersini hayal edin
Anne oldugunuzu,cocugunuzla ilgilendiginizi,bu cok iyi gelir :)

..Cocugum hic olmayacak mi..
Demissiniz ya,baska konularda da var mi boyle bir hissiniz,yoksa sadece bu konuda mi.
Bu bir.rahatsizlik da o yuzden.
Yanlis anlamayin kaygi bozuklugu ,anksiyete,panik atak,duygu durum.bozukluklari..cagimizin hastaliklari
Ben de antidepresan kullandim.
Cok yogunsa bu rahatszliklariniz dr a gorunun.
Degilse ,elinizdeki guzelliklerin farkinda olun,hayal kurdugunuzda tam tersini hayal edin
Anne oldugunuzu,cocugunuzla ilgilendiginizi,bu cok iyi gelir :)
Sadece bu konuda böyleyim. Evet aklıma olumsuz bir düşünce geldiğinde olumluya çevirip hayal kuruyorum artık inanarak. Yoksa negatifi çekicem bir arkadaşın dediğini gibi.

Merhaba kızlar.
Niçin böyle paranoyak oldum bilmiyorum, nişanlıyım yazın inşallah düğünüm olacak. Sorun şu ki nerde bebek fotoğrafı filan görsem sanki benim hiç olamayacakmış gibi, sanki hiç hamile olamayacakmışım gibi, anne sesini duyamayacakmışım gibi geliyor. Bu bir nevi itiraf şu an. KK'da hamile kalmak için çabalayan arkadaşların topiklerine girip okuyorum filan sanki aynı dertten muzdaripmişim gibi. Değişik yöntemleri okuyorum. Manyak oldum.

Sorum şu, benim gibi kuruntularla evlenip bebek sahibi olan var mı. Açıkçası korkularımın 6. his gibi bir şey olma ihtimali de ayrı bi tedirginlik yaratıyor... İyi akşamlar herkese. :KK42:
Ayy eski konum 😁

Merhaba kızlar.

Konuyu hortlatmışlar (sen hortlatmışsın :KK48: )ama şu an görüyoruz ki hamilesin boşuna kuruntu yapmışsın 🥰

Merhaba kızlar.

ahahah beeen ☺️☺️ anlattığın kişi benim evet.Nişanlıyken eşimle bebişin hayalini bile kurmaya kalksam nasıl diyim sanki ben layık değilmişim anneliğe ya da onu yaşamak bna nasip olmicak gibi düşünüyordum.Nedendir bilinmz acsba bu hsstalık bnde varmı acaba hamile kalrmym fln der kafayı yerdm kndimce.Sonr 2.denememizde hamilelk habermi aldm.şuan 16 haftalığz ama halen diyorum acsba bn nasl anne olcm acaba ilerli günlerde bi skntı olurmu die..napalm bizmde davranşmz bu 🤦🏻‍♀️

ahahah beeen ☺☺ anlattığın kişi benim evet.Nişanlıyken eşimle bebişin hayalini bile kurmaya kalksam nasıl diyim sanki ben layık değilmişim anneliğe ya da onu yaşamak bna nasip olmicak gibi düşünüyordum.Nedendir bilinmz acsba bu hsstalık bnde varmı acaba hamile kalrmym fln der kafayı yerdm kndimce.Sonr 2.denememizde hamilelk habermi aldm.şuan 16 haftalığz ama halen diyorum acsba bn nasl anne olcm acaba ilerli günlerde bi skntı olurmu die..napalm bizmde davranşmz bu 🤦🏻‍♀️
Kuruntu yapıp yapıp altıncı his zannediyoruz 😄

aynı korkuyu bende yaşıyorum daha evlenmeden çocuğum olmayacakmış gibi hissediyorum. hamile olduğunuzu görünce sevindim gözünüz aydın demek ki 6.his değil kuruntuymuş :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X