- 9 Kasım 2022
- 9
- 6
- 1
- 28
- Konu Sahibi pluribusunum
Merhaba kıslaarr
Bugün de birazcık ben kafanızı şişireyim dedim :) Konu tabii ki gönül meseleleri, ilişki vırt zırt şeyleri. Forumda ilk konum bu, aslında açmayacaktım ama sırf biraz merak ve dertleşmek istememin amacıyla açmış bulundum. Kızlar ben son 8-9 aydır sürekli biriyleriyle konuş,buluş, sonra ortadan yok oluş halk dilinde ghosting diyorlar heh işten ondan yaşıyorum. Yani evet birileriyle sosyal medya olsun ne bileyim reel hayat olsun tanışıyorum falan ama yok anacım o konuşma sürekli olmuyor en fazlası bile 1.5-2 ay sürüyor. Anlamıyorum bunu yaşayan tek ben miyim acaba? Evet biliyorum günümüzde bir düzenli ciddi ilişki kurmak zor oldu malum ağaçta meyve de bol :)) Nasıl olsa biri olmazsa ötekine geç sola kaydır ya da instadan yürü et derken laçkalaşmış ilişkiler ve çok yordu artık bu durum beni. Maalesef sosyal medyanın hayatımızdaki yeri böyle olmaya başladı çoğu erkek kadın için.Bazen yorulduğumu hissediyorum. 27 yaşındayım öyle koca meraklısı falan değilim ya da illa tüm ilgiler bende olsun falan diye de ağlamam fakat bir kere geliyoruz be şu dünyaya sevmek sevilmek bu kadar zor olmamalı diyorum.Sevgini ilgini belli etmek bu kadar mı zor? :/ Şimdi "canım o işler öyle olmaz çık sokaklara ne bileyim insanlara karış" diyenler olacak baştan söyliyim;çalışıyorum, hobilerim falan da vardır sosyal hayatım öyle aman aman yok çünkü işten çok vakit kalmıyor. Zaten amacım nasıl birini bulacam değil her neyse
Sorarım size bu saçma tanış,2 buluş konuş sonra tüket at döngüsü bir ben de mi var? Çünkü bu durum artık cidden yormaya başladı da...