Bir benim eşim mi böyle?

Nerden buluyorsunuz böyle abuk sabuk insanları henüz kişiliği bile gelişmemiş nasıl davranavağını bilemeyen samimiyeti yüz verirsem azar şımarır beni dinlemez egolu kendini bi halt sanan mal adamları üzerine düşme tamda bunu hak ediyor işte o senin üzerine düşsün bakalım
Aynen şımartmak istemiyo işte beni. Hepten koparız diye korkuyorum bu sefer de.

Aynen şımartmak istemiyo işte beni. Hepten koparız diye korkuyorum bu sefer de.
Biliyormusun hepte bu yüzden bitiyor evlilikler adam şımartırtımda tepeme çıkar diye diye buz gibi soğuk adam oluyor huy ediniyor hâlbuki bence 1 kadını kocası elbette şımarmazsa kim şımaratacak kimden ilgi şefkati sevgiyi atayıp bulacak elbette kocadan bekleyecek tüm bu güzellikleri ee adamda şımartırım da diye soğuk duvar mesafe koyarsa gün gelip o kadın ondan soğuyacak bence her kadın şımartılmalı eşleri tarafından bence bunu her kadın hak ediyor şımartılmalı kelimesi aslında yanlış anlaşılıyor sevildğini değerli olduğunu bilmeli bu şımartılmaksa lütfen artık şımarmışsın bütün kadınlar diye düşünüyorum üstelik biz bu kaba saba adamları bırak şımartmayı se gimizle boğuyoruz yine kıymetimiz anlamıyorlar

Biliyormusun hepte bu yüzden bitiyor evlilikler adam şımartırtımda tepeme çıkar diye diye buz gibi soğuk adam oluyor huy ediniyor hâlbuki bence 1 kadını kocası elbette şımarmazsa kim şımaratacak kimden ilgi şefkati sevgiyi atayıp bulacak elbette kocadan bekleyecek tüm bu güzellikleri ee adamda şımartırım da diye soğuk duvar mesafe koyarsa gün gelip o kadın ondan soğuyacak bence her kadın şımartılmalı eşleri tarafından bence bunu her kadın hak ediyor şımartılmalı kelimesi aslında yanlış anlaşılıyor sevildğini değerli olduğunu bilmeli bu şımartılmaksa lütfen artık şımarmışsın bütün kadınlar diye düşünüyorum üstelik biz bu kaba saba adamları bırak şımartmayı se gimizle boğuyoruz yine kıymetimiz anlamıyorlar
Çok güzel bir yorum. Şımartmayım tepeme çıkar lafımı dinlemez diye düşünüyolar. Nasıl davranmak gerek peki bunlara?

Çok güzel bir yorum. Şımartmayım tepeme çıkar lafımı dinlemez diye düşünüyolar. Nasıl davranmak gerek peki bunlara?
Sende onu şımartmayacaksın demekki biz kadınlar yapımız bu şımartmak kelimesini biz onlar için kullanmıyoruz ama hep yapıyoruz gerçekten hep veriyor geri hiçbirşey gelmiyor

Eşim de küsken eşiniz gibi haklı olduguna karar verdiyse asla adım atmaz ben konusmasam bile günlerce gelmez. Haksız oldugunu düşünürse konuşur anca. Bizim durum farklı. Durduk yere soguk yapıyosam merak ediyo tartışma üzerine böyleysem adım atmaz.

Benimki sadece örnekti, dediğiniz gibi ben üstüne düşüp sarıldığımda falan bunu hiç önemsemez iyice havalara girer, hatta bilgisayar oyunu oynuyorsa benim ilgimden rahatsız olur bazen pat diye tersler ya da elimi kolumu iter.
Ama ben durduk yere soğuksam yanaşmıyosam gelip şebeklik yapar kendi sarılır falan. Erkeklerin çoğu böyle sanırım, kaçanı daha çok seviyolar. Kaçınca ilgi çekiyoruz.

nerden bilsinler canım evlenince insanın türlü türlü huyları cıkıyor.beraber yasadıkça anlıyorsun bunları.insan hiç tahmin bile etmediği şeylerle karsılasıyor..ne kadar tanıyorum desende aslında tam manada tanımıyorsun..
Doğru söylüyorsun gerçekten herkes kendini saklıyor istediği kadar saklasin elbet bir gün gelir gerçek yüzünü çok iyi gösterir

Eşime ne zaman soğuk davransam gözü daha bende ve daha ilgili oluyo. Acaba ne oldu diye düşünüyo muhtemelen. Ama ne zaman gözünün içine baksam her esprisine gülsem gidip öpsem falan daha az ilgileniyo. Ben içimden geldiği gibi davranamayacak mıyım? Sürekli soğuk davransam bu sefer ondanda bıkar.

İçinizden geldiği gibi davranın tabiki yanısıra evdeyseniz yeni hobiler edinin hayatınızın merkezine eşinizi koyarsanız siz de yıpranırsınız o da sıkılır

Orta şekerli iyi demek ki
Eşime ne zaman soğuk davransam gözü daha bende ve daha ilgili oluyo. Acaba ne oldu diye düşünüyo muhtemelen. Ama ne zaman gözünün içine baksam her esprisine gülsem gidip öpsem falan daha az ilgileniyo. Ben içimden geldiği gibi davranamayacak mıyım? Sürekli soğuk davransam bu sefer ondanda bıkar.

Orta şekerli iyi demek ki

olduğunuz gibi davransanız? neden böyle oyunlara ihtiyaç var ki? İşiniz zor.

Erkekler i cocuk olarak düşünün. Kucukken anneler bunlari cok sever ama arada yaramazlik yapinca yada hizaya getirmek icin kuserler surat yaparlar popoya saplak atarlar yaa. O gunlerden kalma aliskanlik galiba. Arada bir hala hizaya cekilmek istiyorlar. :KK53:

Bence siz ortayi tutturamiyorsunuz ondan oluyor. Dedigine gore ya soguk duruyorsun ya gözünün içine bakiyorsun. Haliyle o kadar ilgiliyken birden soguk davranirsan ne oldu diye dusunup daha fazla ilgi gosterir, eski haline dondugunde problem kalmadi diye dusunup daha az ilgi gosterir. Dengesiz bir durum yok gibi aslinda. Bence davranislarinizi siz ayarlayin ne soguk olun nede devamli içine düşün.

Hic oynamadan dogal davranmaniz daha saglikli olmazmi iliski icin.dur bu cok simardi geri gideyim opesim var ama opmeyeyim cocukca geldi canim ne zaman isterse operim kocami
Bazı tipleri canın ne zaman isterse öpemiyosun malesef canım, çünkü o bundan cesaret alıp kendini bir şey zannediyo. Sevgini bile rahat rahat gösteremiyosun malesef

Ben soğuk davranamıyorum ki adamım nasıl davrandığına bakayım nasıl başarabiliyorsunuz bunu banada taktik verin yaaa

Back
X