Bir benim eşim mi böyle?

Karakter gelişimini tamamlayamamış, henüz yetişkin olamamış biriyle evlenmişsiniz.Takılmayın ben soğuksam öyle, sıcaksam böyle davranıyor gibi durumlara. Canınız nasıl istiyosa öyle hareket edin bana kalırsa.
Sizin mesajlarınızı okuyunca sizin de böyle biriyle evlendiğiniz hissi uyandı bende Liona Esposito Liona Esposito

Karakter gelişimini tamamlayamamış, henüz yetişkin olamamış biriyle evlenmişsiniz.Takılmayın ben soğuksam öyle, sıcaksam böyle davranıyor gibi durumlara. Canınız nasıl istiyosa öyle hareket edin bana kalırsa.
Sizin mesajlarınızı okuyunca sizin de böyle biriyle evlendiğiniz hissi uyandı bende Liona Esposito Liona Esposito
Öyle...

Ne güzel huyunu suyunu anlamışsınız sizde ona göre davranın kendinizde bu durumu oyun haline getirin eğlenin.
Algısıyla oynayın yani..
Biir ileri iki geri filan şeklinde yönetin.

E napsın kız boşasın mı bu yüzden kocayı. Hem ipler elinde olmuş olur istediği gibi yönlendirsin işte..
Haklısın canım ne bileyim şöyle kendine hayran bırakacak aklı başında mantıklı bir adam olsaymış konu sahibi eğitici gibi ipler elinde koşturup durmazdı ama neyse herkes her aradığını bulsaydı insanlar dünyadan göçmek istemezdik :)

Son düzenleme:
Haklısın canım ne bileyim şöyle kendine hayran bırakacak aklı başında mantıklı bir adam olsaymış konu sahibi eğitici gibi ipler elinde koşturup durmazdı ama neyse herkes her aradığını bulsaydı insanlar dünyadan göçmek istemezdik :)
Çok doğru canım, maalesef ki öyle. Benim eşim de çok yönetmeyi seven bir insandır. Bende öyleyim bizde anlaşamıyoruz tabi ama bir şekilde oluyor yani aklı başında davranınca :) ben az mı çektim bu hale getirene kadar maşallah..

Benimki sadece örnekti, dediğiniz gibi ben üstüne düşüp sarıldığımda falan bunu hiç önemsemez iyice havalara girer, hatta bilgisayar oyunu oynuyorsa benim ilgimden rahatsız olur bazen pat diye tersler ya da elimi kolumu iter.
Ama ben durduk yere soğuksam yanaşmıyosam gelip şebeklik yapar kendi sarılır falan. Erkeklerin çoğu böyle sanırım, kaçanı daha çok seviyolar. Kaçınca ilgi çekiyoruz.
Birkaç gün önce yine böyleyim :KK70: geldi sorup duruyo küs müsün, naptım ki ben, niye böylesin bişi mi oldu, gelip öpmeler masum masum bakmalar falan :KK70: tartışma üzerine küssem hiç tınlamaz

Bence siz ortayi tutturamiyorsunuz ondan oluyor. Dedigine gore ya soguk duruyorsun ya gözünün içine bakiyorsun. Haliyle o kadar ilgiliyken birden soguk davranirsan ne oldu diye dusunup daha fazla ilgi gosterir, eski haline dondugunde problem kalmadi diye dusunup daha az ilgi gosterir. Dengesiz bir durum yok gibi aslinda. Bence davranislarinizi siz ayarlayin ne soguk olun nede devamli içine düşün.
İçine düşmüyorumki. Sürekli sarılıp öpmüyorum da. Takılıyorum şaka falan yapıyorum. Boğmuyorum yani genelde.

Işte bu bnm eşim gulmeyi seven biriyim ama onun benle ilgilenmesi icin somurtmam trip atmam lazim tribi uzatinca da sevmiyo bu sefer

Bende bazen iyi bazen kotu oluyorum ne yapayim

Bende ne yapacagimi sasirdim sizi coookk iyi anliyorum :KK25:

Back
X