- 5 Ekim 2011
- 5.035
- 4.403
- 248
sedacım hep biz neden büyükleri idare ediyoruz ki onlarda bizi idare etsiz biz küçüyüz dimi..
iyi olanı idare et kötü olanı defet :) napalım canım? böyle işte..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sedacım hep biz neden büyükleri idare ediyoruz ki onlarda bizi idare etsiz biz küçüyüz dimi..
Densize bak ya gıcık oldum.. Toplamadan önce izin alacağına toplayıp helallik istiyo.. Izin istemek helallik istemekten daha mı zor acaba diyeydin
- Ay Allah sabir versin gerçekten. Mesafe koymadan kurtulamazsin o komşudan. Benim de basımda var öyle biri benimki mesafeden de anlamiyo. Ne zaman dışarı çıksam muhakkak karşılaşırim nereye gidiyon gecen sana gelenler kimlerdi sürekli merak içinde kadın. Hatta bahceme girip bütün domateslerimi toplamış sonra gelip hakkına helal et canım çekti ondan topladım diyor.
Toplamışsın bari sahibine de getir mal. Yaşlı teyze hem toplayamaz hem ağaç onun, ona da götür de gönlünü al ne sığır insanlar var...ayyy çok fena çok..bir daha ekesin gelmez..
buradada oldu..yaşlı teyze var 70 yaşlarında..çok değişik bir dut ağacı var ama bununki kırmızımsı çok koyu renkte..samimi olduğu komşuları karı koca toplamışlar dutlarını sormadan..bölmek üzere dolaplarına koymuşlar teyze kızmış..kadın haklı bence..kızmakta.. çok tuaf insanlar var çokkkk..
soradabilir evleri birkaç adım yakınki..sormadan etmeden..sanki gözü varmış gibToplamışsın bari sahibine de getir mal. Yaşlı teyze hem toplayamaz hem ağaç onun, ona da götür de gönlünü al ne sığır insanlar var...
ayyy teyze çok fenaBenim de üst katımdaki teyze camlarımı sildiğim sabah kendi camlarını, mermerini falan bir güzel su dökerek yıkadı. Çıktım cama seslendim, kendi kendine mırmır birşeyler söyledi içeri girdi. Muhattap olmadı yani benimle. Aynı şeyi 1-2 defa daha yaptı. Eşime dedim tutmayın beni hortumla su tutcam yukarıya :) . Neyse kendim çıkıp olayı büyütmeyeyim diye kayınvalidemi yolladım. Teyzeden aldığımız cevap şuydu; 'Ben nerden bilicem onun camları yeni sildiğini, söylesin bana silince o zamanlar su dökmem.'
Evlendiğim ilk hafta da komşular toplanmış merdivenleri temizleyecekler. Kapı çaldı, yardım eder misin dediler. Olur, ederim tabi dedim. Yakın zamanlarda evlendiğim bir arkadaş daha var aynı katta oturuyoruz. Teyze, diğer arkadaş için bana soruyor; 'Yeni geline de haber versek mi acaba?'
Be kadın o yeni gelin de, ben değil miyim?
Bana göre onlar sorunlu, onlara göre de ben...
böyle sıkı fıkı olmak doğru değil..gizli saklı herşeyi bilirler sürekli beraber olan arkadaşlar..ayran içip ayrı düşünce bütün sırlar ifşa olur..seviye koymalı asla ev içini aile sırlarını hele hele karı koca arasında olanları asla arkadaş sandığın kişilerle paylaşmamalı..çok güvendiğin arkadaş gün gelir azılı düşman olur..sonra uğraş dur..ben kardeşlerime bile hiç bir şeyimi ne iyimi ne kötümü anlatmam..zaten kimseyi ilgilendirmez..o yüzden kafam rahattır bu konuda..canım seviyeli gidip gelirsen iyi bence..ben burda 3 arkadaşla tanıştım..2 si birbirinde yiyip içiyor..acayip yakınlardı..kardeşden öte..sonra bunlar küsmüş facede seviyesiz seviyesi laf göndermeler..
ben hala görünce merhaba diyorum hepsine
çok sıkı fıkı olmayınca samimiyetsiz diyorlar birdeböyle sıkı fıkı olmak doğru değil..gizli saklı herşeyi bilirler sürekli beraber olan arkadaşlar..ayran içip ayrı düşünce bütün sırlar ifşa olur..seviye koymalı asla ev içini aile sırlarını hele hele karı koca arasında olanları asla arkadaş sandığın kişilerle paylaşmamalı..çok güvendiğin arkadaş gün gelir azılı düşman olur..sonra uğraş dur..ben kardeşlerime bile hiç bir şeyimi ne iyimi ne kötümü anlatmam..zaten kimseyi ilgilendirmez..o yüzden kafam rahattır bu konuda..
derler çünkü işlerine gelmiyor..samimi olmak isterler evine gelen misafiri ne yemek yaptığını çarşı pazar alışverişini ne aldığını ne verdiğini...öğrenemezlerse çatlarlar..bırak çatlasınlar..çok sıkı fıkı olmayınca samimiyetsiz diyorlar birde![]()
istedikleri saatte girip çıkmayı seviyor böyleleri çat kapıderler çünkü işlerine gelmiyor..samimi olmak isterler evine gelen misafiri ne yemek yaptığını çarşı pazar alışverişini ne aldığını ne verdiğini...öğrenemezlerse çatlarlar..bırak çatlasınlar..
evet evet yeterki kapıyı azıcık aralık görmesinler hooop içerdeler..ben hiç sevmem ve asla izin vermem böyle davranışlaraistedikleri saatte girip çıkmayı seviyor böyleleri çat kapı![]()
Allah Allah, kendi evde kalmış, ya da mutsuz bir evliliği varda seni mi kıskanıyor? Ne cins insanlar var.