Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ben ben :)romantizim ufak süprizler özel olduğumu hissetmeliyim ama bunlar genelde hep pembe dizilerde oluyor sanırım :jeyyar:
bende demem öyle zaten ..çiçek ..seni seviyorum gibi şeyler bende istemem sürekli...ama ben yerli yersiz hadi dans edelim demem ama ...kendiliğinden gelişsin isterim romantik bir şarkı çıktığında ansızın bakışalım ..birileriyle bir yerlere gittiğimizde birbirizi kesişelim gibi şeyler
ben ben ben :)romantizim ufak süprizler özel olduğumu hissetmeliyim ama bunlar genelde hep pembe dizilerde oluyor sanırım :jeyyar:
aynen ben de romantizma bayılırım. arkadaşım sen ortam oluştur sen süpriz yap. eşinin aklını başından al. ee o da birkaç sefer sonra birşeyler düşünür heralde
ortam oluşturmaya oluşturuyorumda..o ortamdan beklenti farklılaşıyor:jeyyar:..ben onu istemiyorum ne bileyim..o akşam şey olmamalı mesela..enteresan bir tipmiyim ben?kafamçokkarıştı
aynen ben de romantizma bayılırım. arkadaşım sen ortam oluştur sen süpriz yap. eşinin aklını başından al. ee o da birkaç sefer sonra birşeyler düşünür heralde
şimdi kendime sorma ihtiyacı hisettim....
"bir benmiyim romantizmden nefret eden"![]()
canım bunu özellikle yapmıyorum bazı öle anlar geliyoki eşimin öpmesine bile gıcık oluyorum ve kendimi eşlerinizin yerine koyarsam bubnun sevgiyle hiç alakası yok...
eşimi deli gibi seviyorum ben....
ama bazen tahammül edemiyorum böle gereksiz görüyom tuhaf işte.... :bbo: