Bir benmiyim eşimle sürekli romantizm yaşamak isteyen?

firegirl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2008
252
-1
0
Hatay
arkadaşlar ben eşimle görücü usulü ile evlendim eşimden önce kimseyle flörtüm olmadı ..onun için ben sürekli romantizm yaşamak istiyorum ..ne bileyim arada bakışmak dans etmek...çünkü daha önce yaşamadım bu şeyleri ....çünkü ben her şeyi evlendiğimde yaşayacağım diyordum....

AMA EVLENıNCE fazla böyle şeyler olmuyor..eşimi çok seviyorum...hayatın gerçekleriyle birden yüzleşince bütün hayallerim suya düştü

tek sen değilsin ama şu var ben sürekli yaşamak istemem arada bir olur tabi ondada biz istemeden gelişir zaten olaylar bazen filmin orta yerinde kaparım tv yi açarım müziği dansederiz bazen hiç sebep yokken donatırım sofrayı mumlar falan...sürprizler hediyeler küçük notlar aklına ne gelirse...eşimde kayıtsız kalmaz tabi...ama herşeyin bir zamanı var derlerya yani eşimin canı sıkkın işler kötü vs hiç romantik değilsin demem ne alaka gibi? yada adam maç izliyor kalkıpta bana güzel şeyler söyle falan demem.beni sevdiğini hiç söylemiyorsun niye bana çiçek almıyorsun bunları demem yani...oda ben demediğim için kendiliğinden yapar...bu konuda eşlerimizi sıkmamak lazım diye düşünüyorum.işveyle cilveyle yola gelmeyecek erkek yoktur istemesini bilmek gerek :jeyyar:

bende demem öyle zaten ..çiçek ..seni seviyorum gibi şeyler bende istemem sürekli...ama ben yerli yersiz hadi dans edelim demem ama ...kendiliğinden gelişsin isterim romantik bir şarkı çıktığında ansızın bakışalım ..birileriyle bir yerlere gittiğimizde birbirizi kesişelim gibi şeyler

ben ben ben :)romantizim ufak süprizler özel olduğumu hissetmeliyim ama bunlar genelde hep pembe dizilerde oluyor sanırım :jeyyar:

ben ben ben :)romantizim ufak süprizler özel olduğumu hissetmeliyim ama bunlar genelde hep pembe dizilerde oluyor sanırım :jeyyar:

sanırım niye her güzel şey pembe dizilerde olurki.....bu günler hani zoraki koca diye bir dizi vardıya...orda bir şarkı vardı ..giderim bu diyardan diye o şarkıyı dinliyorum...msl o dizi ne kadar romantikti ..gerçekte varmı acaba bu dizilerdeki gibi rontizmi yaşayan...asıl merak ettiğimde bu aslında...hani öyle değilse kendi kendim teselli edeceğim

bende demem öyle zaten ..çiçek ..seni seviyorum gibi şeyler bende istemem sürekli...ama ben yerli yersiz hadi dans edelim demem ama ...kendiliğinden gelişsin isterim romantik bir şarkı çıktığında ansızın bakışalım ..birileriyle bir yerlere gittiğimizde birbirizi kesişelim gibi şeyler

bakışmak için birinin başlaması gerekir ki diğerinin de dikkatini çeksin o da bakmaya başlasın.
ilk siz bakın madem öyle bir ortam istiyorsunuz; herhalde eşinizde kalkıp niye bakıyorsun öyle demez..

ilk adımı siz atın gerisi gelir zaten..

aynen ben de romantizma bayılırım. arkadaşım sen ortam oluştur sen süpriz yap. eşinin aklını başından al. ee o da birkaç sefer sonra birşeyler düşünür heralde

aynen ben de romantizma bayılırım. arkadaşım sen ortam oluştur sen süpriz yap. eşinin aklını başından al. ee o da birkaç sefer sonra birşeyler düşünür heralde

ortam oluşturmaya oluşturuyorumda..o ortamdan beklenti farklılaşıyor:jeyyar:..ben onu istemiyorum ne bileyim..o akşam şey olmamalı mesela..enteresan bir tipmiyim ben?kafamçokkarıştı

ortam oluşturmaya oluşturuyorumda..o ortamdan beklenti farklılaşıyor:jeyyar:..ben onu istemiyorum ne bileyim..o akşam şey olmamalı mesela..enteresan bir tipmiyim ben?kafamçokkarıştı

"şey"in de tadını çıkar canımcım. romantik anların ardından böyle bir beklentiye girebilir ki bu da odun olmadığının kanıtı sevin bence

eşim liselimiyiz biz diyor....bizim çocuğumuz var ..geçim düşünüyoruz...sen romantzm peşindesin diyor....yani ben anladımki içimde bu boşluk hep bir ömür boyu kalacak..

şimdi kendime sorma ihtiyacı hisettim....

"bir benmiyim romantizmden nefret eden"
:delphin:

yanlış anlaşılmasın şu anki ruh halim böyle-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
canım bunu özellikle yapmıyorum bazı öle anlar geliyoki eşimin öpmesine bile gıcık oluyorum ve kendimi eşlerinizin yerine koyarsam bubnun sevgiyle hiç alakası yok...

eşimi deli gibi seviyorum ben....

ama bazen tahammül edemiyorum böle gereksiz görüyom tuhaf işte.... :bbo:

canım bunu özellikle yapmıyorum bazı öle anlar geliyoki eşimin öpmesine bile gıcık oluyorum ve kendimi eşlerinizin yerine koyarsam bubnun sevgiyle hiç alakası yok...

eşimi deli gibi seviyorum ben....

ama bazen tahammül edemiyorum böle gereksiz görüyom tuhaf işte.... :bbo:

allah allah..nasıl yani
eşiniz çok fazlamı romantik
ne bileyim bulduğu yerde öpermi
anlamadımki niye istemez insan romantizm:utangac:

Back
X