sorun şu ki ben onu gördüğümde herhangi bi ilgi belirtisi gösteremiyorum kiben pek bi belirti göremedim açıkcası.
yani benim de iş arkadaşlarım var erkek olan ve sevdiklerimi bende görünce göz falan kırparım. naber derim. görünce yüzüm güler. yani bilmiyorum da
senin de ilgili olman onun böyle ilgisini çekmiştir o yüzden karşılık veriyordur.
sonuçta ilgilenen erkek bana sorarsan göz kırpmaktan öteye daha farklı belirtiler verir bence.
O da milletin isine burnununsokan dedikoducu tiplerden sanirim. Ortalığı velveleye veriyor anladığım kadarıyla,yani dışarıdan farkeden arkadaşta mı yanlış hissetmiş oluyo bu durumda
Sevgilisi olmadığına emin misin.yahu adamı gördüğüm yerde sus pus masum kız oluveriyorum istemsizce neden bilmiyorum ama kendisiyle bile konuşamıyorum ki nasıl ışık yakayım neden böyleyim bende anlamadım gercekten :))
kıskandırma konusuna hıc girmeyeyim bence ben beceremem kesin :))
bu arada asıl önemli olayı söylemeyi unutmuşum... iş yerinden ortak arkadaşlar vardı feysden ekledim ben bunu ilk önce kabul etmedi bi iki hafta kadar bekletti isteği :)) sonra bigün deli cesareti ben gittim buna dedim ki ya seni feysden ekledim onaylamadın ne ayaksın gibisine haniişte dedi ki cok sık kullanmıyorum da söyle de böyle eve gider gitmez bakıcam dedi. eve gitti 2 3 saat sonra onayladı.
sonra profiline bi girdim kaydadeğer hiç mi bişey olmaz.. yoktu. bildiğin temizlenmiş bir profil.. sadace son bi kaç ay var o da en fazla profil resmi değişti işte bayramda kandilde falan durum paylaşmış bu...
ama sonrasında yazmadı bana hiç bende ona tabi. yaklaşık iki haftadır feysde arkadaşız ve konusmuyoruz. ama iş yerinde yine yukarıda yazdıgım gıbı davranıyo...
eminim :)Sevgilisi olmadığına emin misin.
Bu hareket çok şüpheli geldi bana.
Kuruntudan ziyade bazı tipler flörtleşmeyi sever sizin anlattığınız gibi ..öyle olabilir mi?yani belki de dendiği gibi benim kuruntumdur(
ama karton bardak olayı baya iyiymiş bak :) sevdim bunu :)))
yani burada flörtleşmeyi seven o kişi oluyo demi ?Kuruntudan ziyade bazı tipler flörtleşmeyi sever sizin anlattığınız gibi ..öyle olabilir mi?
Evet evet ondan bahsediyorum ..hani bazı tipler böyle bakışmaya sever ,ufak kaçamaklar sever,bakışır ,etrafa belli eder,flört eder kendinceyani burada flörtleşmeyi seven o kişi oluyo demi ?
bu durumda ben ne yapabilirim peki sizce ? yani adam benden hoslanmıyo mu anlamadım sonuc olarakEvet evet ondan bahsediyorum ..hani bazı tipler böyle bakışmaya sever ,ufak kaçamaklar sever,bakışır ,etrafa belli eder,flört eder kendince
Anacim senin bu hayal gucune hastayim ben hastaİki kahve al bardak karton olsun üstüne adını soyadını yaz altına da "belkide sıradaki kahveyi burada içmeyiz:)" yaz
Kahveyi ver aa bi telefon etmem gerekti ve uzaklaş o görür yazıyı
olabilitesi de var hani bu dediğinin aslında :)içimden bir ses bu adam sana yesil ışık yakıyor ama gitsen dumura ugratacak gibi bir hali var diyor
Saol yavrum bende sana hastayımAnacim senin bu hayal gucune hastayim ben hasta
Seviyorum seni kizSaol yavrum bende sana hastayım
Ahaha kahkaha attırdın bana yaSeviyorum seni kiz
Bu arada mal miknatisi falan ne ayak?
Seni seviyoruz ya mal mi oluyoruz yaanee
Sana dogru cekiliyorum falanmalim ben mal
Hoşlanıyor anlattığınıza göre,ciddiyete döküp adını koymak istemiyor olabilirbu durumda ben ne yapabilirim peki sizce ? yani adam benden hoslanmıyo mu anlamadım sonuc olarakcok ozur diliyorum olayı uzatıyorum suanda farkındayım ama
bu nasıl bi hoşlantı ama yaaHoşlanıyor anlattığınıza göre,ciddiyete döküp adını koymak istemiyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?