Bir beyfendi sorunu daha hanımlar :)

sorun şu ki ben onu gördüğümde herhangi bi ilgi belirtisi gösteremiyorum ki

Aynı işyerindeymişsiniz. Amaan uzatabildiğin kadar uzat, nasılsa kaçmıyor.
En güzel zamanlar bunlar, sonrası bu kadar zevkli değil :)

Sevgilisi olmadığına emin misin.
Bu hareket çok şüpheli geldi bana.

Evet evet ondan bahsediyorum ..hani bazı tipler böyle bakışmaya sever ,ufak kaçamaklar sever,bakışır ,etrafa belli eder,flört eder kendince
bu durumda ben ne yapabilirim peki sizce ? yani adam benden hoslanmıyo mu anlamadım sonuc olarak cok ozur diliyorum olayı uzatıyorum suanda farkındayım ama

içimden bir ses bu adam sana yesil ışık yakıyor ama gitsen dumura ugratacak gibi bir hali var diyor

Ben de missmadam ye katiliyorum,bende oyle hisettim nedense davranislarindan...
Var boyle tipler,bunlar ilgi gormeye ve gostermeye bayilirlar asla ilk adimi atmazlar..egolarini tatmin ederler kendince ve nasilda ayagima getirdim ayaklariyla hava atarlar,inanilmaz sabirlidirlar sasarsin:))
Bu tur erkek modeli tehlilekidir.. o yuzden kisasa kisas yapacaksin,ilgi gosterip bakisip gulusupasla adim atmayacaksin!
Nasilsa kokusu cikar,adam kacmiyor

Seviyorum seni kiz
Bu arada mal miknatisi falan ne ayak?
Seni seviyoruz ya mal mi oluyoruz yaanee
Sana dogru cekiliyorum falanmalim ben mal
Ahaha kahkaha attırdın bana ya
Est. çevremde çok mal var da bende mıknatıs gibi çekiyorum o manağ
Bizim çekim gücümüz farhlu
Balsın sen bal

bu durumda ben ne yapabilirim peki sizce ? yani adam benden hoslanmıyo mu anlamadım sonuc olarak cok ozur diliyorum olayı uzatıyorum suanda farkındayım ama
Hoşlanıyor anlattığınıza göre,ciddiyete döküp adını koymak istemiyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…