Bir bu eksikti.

Ben objektif baktim sadece...
Onun eşini bilemem ama benim annemde aklimin kalmasinin bir cok sebebi var....cunku ewde yalniz...anne dikkat et banyoda ayagin kayar ya da baska bir rahatsizligin olur telefonunu hep yaninda tut derim gibi gibi...
Yani kadin erkek farketmez herkes hayatini yalniz da idame ettirebilir...
Ama karsidakilerin de endiselenmesi abes degil..ben anne kardes yollama isini zaten uygun bulmadim

BENCE EŞİN SENİ DÜŞÜNMÜŞ BUNA BUKADAR TAKILMA CANIM. HEM SEN BİYERE GİTSEN KOCANIN BEKAR Bİ ERKEK ARKADAŞININ EVİNDE KALMASINI İSTERMİYDİN. BENCE KOCANA .OK SERT Bİ TEPKİ GÖSTERME

tabiki ewde yalniz kaliorum yeri geldiginde ama suan biraz daha farkli durum bikac aydan bahsedilio bikac gun yada bikac hafta degil belki ilk gunden birilerinin gelmesi yanlis ama bi muddet zaman gectikten sona birilerinin gelmesi mantikli

vala içinde bulunduğumuz dönem ve kadınların yaşadıkları göz önüne alındığında eşiniz çok da yanlış davranmıyor. korumacılığı haksız değil. bence de yalnız kalmayın bu süre içerisinde benim bu ülke insanına zerrece güvenim kalmadığı için.. ama sizinle kalacak kişi kendi seçtiğiniz biri olsun sevmediğiniz rahat edemeyeceğiniz biri ile bir kaç ayı geçin bir kaç saat bile geçirilmez.

Aman tek kal en guzeli.calisan insansin aksamdan aksama gelicen zaten.hele esinin tarafini hic cagirma bosveerrr ne gerek var.ayni evde yasamak zor baskasiyla özgurluk gibisi yok tek en guzeli.

İyi de yalnız kalmak istiyorsanız bekar kız arkadaşınızın evinde ne işiniz var? onlara hizmet edemem diyorsun ama orda yardım edeceksin arkadaşına. öyle hiç uygun olmaz. Ayrıca bi anlaşmazlığın yoksa neden olmasın yemeğini falan yapar birkaç ay yani ya da tek kal ama kız arkadaşla kalıp evi.kapatmayı eşin hoş karşılamaz

eşini bırakıp baska yere calısmaya gtmek cok zor bisey. eminim iyiliğinizi istiyor eşiniz ama acık ve yumusak bir sözle anlatabilirsinz durumu.

Eşinizin ailesi ile aranız nasıl peki yani siz karı kocasiniz sahibiniz degil sizin tek başına karar vermesi yanlis oda gittiği yerde yalnız olacak o zaman sizin ailenizde onun yanina gitsin

Siz işinde gücünde, sorumluluklarını bilen bir kadınsınız. Size bekçi diye hayatın zorluğu deyince evde yemek yapıp, koca ve kv pışpışlamaktan öteye gidememiş anne, kardeş, teyzeyi başınızda nöbete dikmesine gerek yok. Bu kanıya şuradan vardım demek ki işleri güçleri sorumlulukları yok ki yanınıza gelip sizi gözetleyecekler. Bastırın, kabul etmeyin teklifini. Sevmiyorum ben böyle adamları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…