• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bu eksikti.

carmina000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2016
504
166
23
Eşim görevde yükselme sınavı ile başka ile tayin olacak .daha sınava bile girmedi.neymiş ben burda yalnız bir kaç ay kalacakmışım aklı bende kalırmış beni ailem ona emanet etmiş annesi veya kardeşi yanıma benle kalmaya gelecekmiş. Merak edermiş beni .bende memurum ve bir kaç ay burda çalışmam gerekebilir.evime gelince rahat etmek istediğimi yorgun geldiğimi kimseye hizmet edemeyeceğimi söyledim. Onlar sana hizmet edecek merak etme vs diye saçmalıyor. Ben istemiyorum gerekirse aynı işyerinde ki kız arkaşımın bekar evine taşınırım dedim.değerlendiririz tek kalmanı istemiyorum diyor.Ya bir rahat nefes alayım bir kaç ay huzur ver be adam.sözde çok seviyor düşünceye bak.

bence doğru düşünüyor niye çok takıldın ki herhalde senden hizmet beklemezler yardımcı olucaklar diye düşündüm ben nedense

uygun bir dille gelmemeleri için kendinizin konuşacağını söylerseniz belki vazgeçer ısrarından.

ben erkek tarafindan mi kimseyi istemiosun yoksa yalniz mi kalmak istiosun anlamadm illa biri gelcekse senin ailenden gelcek kimse yokmu

Kötü bir düşüncesi yok eşinizin kızmayın bence

Ama ben olsam bende yalnız kalmak isterdim
Konuşun eşinizle zorla değil ya , ya tek kalmaya ikna edersiniz yada arkadaşınızla kalmaya

Bence de bi rahat bıraksınlar
Değerlendirmesin,sen karar ver.Yaşanmaz başkası ile aynı evde.
Kim olursa olsun.

Ayyy ne kadar düşünceli bir erkek:kahve:

Resmen iyi niyet elçileri bunlar ya var bendede bir adet bundan kullanma kılavuzunu çözersem sanada yardımcı olurum

Ben tek başıma çalıştım zaten bekarkan .kimseyi istemiyorum .ailemin gelme durumu yok gelse isterdim nazım geçer anneme kardeşime yardımcı olurlar yanlarında rahat da ederim.ben kendimi koruyamayaÇak mıyım çocukluğum ben ya varmı annem gelsin başında Dursun.

bekcilik etmek icin degil ama dunya hali ewde yalnizken bayilirsin dusersin kalkarsin onun icin solemistir bence

Eşim görevde yükselme sınavı ile başka ile tayin olacak .daha sınava bile girmedi.neymiş ben burda yalnız bir kaç ay kalacakmışım aklı bende kalırmış beni ailem ona emanet etmiş annesi veya kardeşi yanıma benle kalmaya gelecekmiş. Merak edermiş beni .bende memurum ve bir kaç ay burda çalışmam gerekebilir.evime gelince rahat etmek istediğimi yorgun geldiğimi kimseye hizmet edemeyeceğimi söyledim. Onlar sana hizmet edecek merak etme vs diye saçmalıyor. Ben istemiyorum gerekirse aynı işyerinde ki kız arkaşımın bekar evine taşınırım dedim.değerlendiririz tek kalmanı istemiyorum diyor.Ya bir rahat nefes alayım bir kaç ay huzur ver be adam.sözde çok seviyor düşünceye bak.
eşinize kizmayin korumaci davraniyor sadece tatlikla ikna etmeye çalışın. arada arkadaslarim gelip kalir benle ben arada arkadaslarima giderim cok yalniz kalmam deyin

Onlar sana hizmet edecek!!

Bunun tam tersi olur,sizi kandırmış resmen eşiniz..
Tek başınıza kalın yada ailenizden birilerinin gelme durumu varsa onlar gelsinler..

Sakın kabul etme. Eşi yanındayken zor sabrediyor insan yalnız kalinca neler yaşarsınız kim bilir. Hem de bir kaç ay:silah:

Bir kadın kendi evinde neden yalnız kalamasın ki? Sanki evcil hayvanını emanet eder gibi iki günlüğüne bile bir yere gitse eşini annesine bırakan erkekleri oldum olası anlamadım. Eğer yalnız kalmak istiyorsanız yalnız kalın tabi ki.

Yorumlar çok ilginç, kadınlar bile yetişkin bir kadının evde yalnız kalamayacağını düşünüyor.

Erkek yaşar, ama kadın sınırlı bir süre için bile olsa tek başına erkeksiz.. mazallahhh :KK57::işsiz:

bekcilik etmek icin degil ama dunya hali ewde yalnizken bayilirsin dusersin kalkarsin onun icin solemistir bence

Siz evde hiç mi yalnız kalmıyorsunuz

Ne bileyim binlerce yalnız yaşayan insan var ya bayılırsam diye hep birileri ile mi yaşayacağız

Bir de daha Ada'm gitmiyor bile annen ya da kız kardeşim gelip seninle kalacak diyor yani ister misin birini diye sormuyor bile

Kisi secimine birsey diyemem ama ben olsam bende esimin yalniz kalmasini istemem yani...aklim hwp onda kalir...gayet dogal

İşte neden aklı kalır

Kendini idame edemez mi

Akşama kadar işe gidiyorsun

İyimser ihtimal akşam 6 da eve girip 12 de yatıyorsun günün geri kalan 18 saatinde olmayan ne olabilir bu 6 saatlik evrede yani akşam ile uyku arasında

Evde kendi annesi ya da kardeşi olsa da ne artısı olabilir konu sahibine bu kişilerin en fazla muhabbet ederler

Artık teknoloji gelişti o arada eşi ile muhabbet eder konu sahibi o yeter zaten

Back
X