- 8 Haziran 2019
- 451
- 431
- 53
- Konu Sahibi Gizemavcisi
-
Dediğiniz kadar basit olsaydı koskoca psikoterapi ekipleri boşu boşuna oluşmuş olurdu. Madem herkes hayatını etkileyecek kararları verirken bu kadar etkin ve çocukluğundan ya da yaşadıklarından bağımsız bir şekilde davranabiliyorsa o zaman bu insanlar ben de dahil salak olsa gerek. Bile isteye kötüyü seciyoruz.
Hala yaptığınız incitici yorumu desteklyeceginize biraz geri adım atmayı deneyebilirsiniz
Tepeden aşağıya indirecek deneyimlerden bahsetmedikleri kesin.Cocugu niye yaptin diyenler kadar su forumda itici kimse yok benim icin. Aman siz sakin yapmayin zaten.Kocanizla araniz bozuldugunda evladinizin varligini sorgulayacaksaniz yapmayin.Insanlarin hayati yasadiklari farkli farkli.Daha yolun yarisina gelmeden hangi deneyimlerden bahsediyorlar acaba?
Atip tutmadan önce konu hakkında biraz bilginiz olsa keşke. Bu tip insanların manipulasyonlarindan haberdar olmadan benim psikojimi nasil ince ince isledigini bilmeden zirvaliyorsunuz. Ayruca ben size cpcuk yapmakla iyi mi ettim kotu mu ettim diye mi sordum yoksa baska bor konuda fikir ve destek mi istedim? Once okudugunuzu anlamayi ogrenin. Sonra bana hayat dersi vermeye curet edebikirsiniz belki3 yıldır psikolojik şiddete uğruyorum deyip 1,5 yaşında çocuk sahibi olmak?? Şaka gibisiniz
Yalnız bu forumda ki kadınlar bunu boşuna sormuyor değil mi ?Cocugu niye yaptin diyenler kadar su forumda itici kimse yok benim icin. Aman siz sakin yapmayin zaten.Kocanizla araniz bozuldugunda evladinizin varligini sorgulayacaksaniz yapmayin.Insanlarin hayati yasadiklari farkli farkli.Daha yolun yarisina gelmeden hangi deneyimlerden bahsediyorlar acaba?
Ama yetti şu soruda artık. Bi bitin ya.Şunu merak ediyorum hamile kaldığınız dönemde her şey güllük gülistanlık mıydı evliliginizde
Bu senin hayatın üzerine çok küçük bir bebeğin var ağlayıp sizlasin sizene siz kendinizi kurtarmaya bakın narsist birini cekmek üzerine aldatilmak çok igrenc bsy kendinizi kurtarın mesleğiniz de varmış cekmek zorunda değilsiniz bebeğiniz daha küçük aglar sızlar susar hem analık hem babalık yaparsınız böyle bir ömür gecerde hâlâ onu çekmek böyle ömür gecmez işte türlü türlü hastalık edinirsiniz sürekli düşünmekten kendinizi kurtarın size affet diyenler sizin hayatınızı yaşasaydı belkide katil olurdu takmayın onlarıAilem destek olur benim.meslegim var ve aldatma olduğu için haklarimi sonuna kadar almayı planlıyorum. Ama beni korkutan bu insanın çok cirkinlesecekolması. Ve hala duygusal olarak etkileneceğimi düşünüyorum. Misal ağlayıp sizlayacak duygu sömürüsü yapacak aileler affet diyecek bi şans ver diyecek. Çocuğum gözümün önüne gelecek baba baba diye arada sayiklayacak. Bunları nasil.kaldiracagim bilmiyorum. Bu kadar adice aldatilmasaydim kabus gibi bir evliligimolmasına rağmen cabalayacktim ama o kadar kötü bor şekilde aldatildimve yok sayildim ki üstüne ustluk çok yoğun bor şekilde psikolojik şiddet gördüm yıkığım resmen.
Ama yetti şu soruda artık. Bi bitin ya.
Ne saçmalıyosunuz allah aşkına?Hayır suçlamak gibi bir derdim yok . Sadece bir kez daha görüyorum ki gerçekten herkes kendine neyi layık görüyorsa onu yaşıyor .
Kolaylıklar diliyorum .
Bitmedik .Ama yetti şu soruda artık. Bi bitin ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?