Bir Bulut Olsam / Kanal D

ılk bölümde göstermişlerdi.Narin'in annesi Narin'in Mustafa'ya verileceğini duyduğunda
merdivenlerden düşüyor.Onun için yürüyemiyor ve konuşamıyor..................................

insanın öyle sevenei olacak uçarda gider peşinden ne olcak mustafa asiyeyle beraber olduğunu anlayınca çok üzüldü ağladı hemen narinin yanına gitti sevmiyor asiyeyei ama asiye hamile kalmışsa hiç şaşırmam doğrusu

Bencede tek kelimeyle muhteşem bir dizi ...Narin çok sünepe ama Mustafa acaip karizma...Hele o döktüğü gözyaşları içimi eritiyor valla...kim böylesine sevilmeyi istemezki...Narin niye sevmiyo anlayamadım...Mustafanın Narine bir bakışı var ölüyorum valla....Menekşe ile Halil dizsinde de sırf Halil in Menekşeye duyduğu aşk yüzünden izlemiştim diziyi..bunda da böyle...çocuk çok iyi rol yapıyor valla ..her dizide aşkı bu kadar güzel işleyemiyorlar....

bende bir haftasonu tekrarını izleyebildim, hoşuma gitti valla...
sılayı hiç izlemezdim cansu derenin o tutuk oyunculuğu yüzünden ama bu diziyi beğendim...
gerçi tema önceki dizilerle benzer, inşallah başına zeval gelmez

ßen son bölümü izleyemedim kızlar noldufisfisfis

saçmalamaya başladı bu dizide gerçı ben mustafa için izliyorum nasıl seviyor,deli seviyor....(

mustafa delilik yapıp tırlarımı yakıyor ya ne aşk aman alllahım ya bana ne bende istiyorum deli bi aşık gerçi var gibide umarım bu sefer gitmez(

tırlarımı yakıyor fragmanını görmedim kaçak mazotlarıda jandarmayı arayıp yakalatan mustafaydı babasına kızdı jandarmaya bildirdi acı çektiriyor babasına kendince

Sonradan pişman olmasın Mustafa?sonuçta babası.......................
hiç üzülmemişti mazotlar yakalanınca üzüleceğini sanmam çok deli deli mustafa napacağı belli değil mustafanın üzülmüyor onun tek derdi narin narine zarar verdi vurarak ama narin e başkası değse dünyayı ayağa kaldırıyor acaip bir ruh halinde çözemedim daha mustafayı karasevdalı narine bakalım asiye neler yapacak aslında tam mustafalık asiye deli oda

Evet Mustafa'nın da Asiye'nin de gözü kara aslında.Ama iki horoz bir çöplüğe sığmaz..............
Birbirlerine girerler yine Asiye Narin'in geldiğini görünce............................

Evet Mustafa'nın da Asiye'nin de gözü kara aslında.Ama iki horoz bir çöplüğe sığmaz..............
Birbirlerine girerler yine Asiye Narin'in geldiğini görünce............................

asiye kıskançlıktan deliri sanki mustafanın ilk karısı asiyede narin kuma gelmiş kendi geldi kuma olarak sapıttı ne yapacağını delirsin mustafa gelir asiyenin hakkındankaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemileasiyeyle mustafakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

birde bişeye dikkatinizi çekerim mustafanın evlendiği kızlar biri amcasının kızı narin biri teyzesinin kızı asiye ikiside akraba evliliği nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…