Bir Bulut Olsam / Kanal D

mustafa yaksa bile ben doktora bisey olucagini sanmiyorum
7 bölümde hemen basröllerden birini diziden cikartmazlar....

canım tamamda sonuçta amca oğlu haramdır dinimize göre,evlenilebilir ay bana ne seviyor işte mustafayı neyi var ah ah rollerimi değişsem narinle

kızlar birşey sorcam bölük börçük izliyorum da diziyi...
narin mustafanın karısı asiye de kuması mı?

narin sevmiyor mustafayı ama neden eleleydiler deniz kenarında, sanırım ufak ama önemli bir noktayı bilmiyorum-tatlicadiarzu-

Narin Mustafa'nın amca kızı 2 sene önce veriyorlar nikahsız olarak Narin'i Mustafa'ya.....
Mustafa saralı.Annesinin sakat olmasından Mustafa'yı sorumlu tutuyor Narin.....................
Asiye'de Mustafa'nın almak istemediği ama zorla evlendirildiği nikahlı karısı...................................

canım tamamda sonuçta amca oğlu haramdır dinimize göre,evlenilebilir ay bana ne seviyor işte mustafayı neyi var ah ah rollerimi değişsem narinle

kız suprensesi sen akıllanmayacan ha!:mymeka:adam psikopat be çok sevmiş ne olacak!:sm_confused:kızı da yakar bu yarın birgün:1shok: kız hasta, kafasında kurşunla geziyor, ameliyat olması lazım, adam kendi duygularının peşinde kızı sürüklüyor zaten kurşunu da o attı!böyle bencil sevgi mi olur?hem bir erkeği sevmişken( hepsi bencil de zaten) bari görgülü ve eğitimli olanını sev yahu!yasakkelimeya da seni sevsin! doktor işte fıstık gibi adam eğitimli,görgülü hiç değilse o kadar bencil değil!...a.s

bencede aynen katılıyorum arzuca

ben bu diziyi sveerek izliyorum ama mustiyeded bayılıyoruuuuuum

Bende canım çok beğeniyorum bu diziyi.Niye seyretmeyenler,bize
dil uzatıyorlar anlayamıyorum:Biz onların dizilerine karışıyormuyuzki?...........................
Deli seviyor Mustafa çok deli......................................

Bide karşılık bulsa Narin'den nasıl olur acaba?Uçar bu Mustafa,uçar..............................................

bende anlamıyorum arkadaşlar herkes beğenmek zorunda değil madem beğenmiyorsunuz vaktinizi harcamayın burda,
Ya hele şaş komşu nasıl,manyak bişi ya sırf onun için bile izlenir

Çok haklısın canım beğenmiyorunda burada işin ne,yolunumu şaşırıyorlar
bu arkadaşlar ne?Bence bize özeniyorlar,diziyide seyretmemişler,bilemediklerinden
yorum yapamıyorlar..............................................................................................[/
B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…