Bir Bulut Olsam / Kanal D

Asiye'nin teyze kızı olduğunu bilmiyordum ben.Eminmisin?Nasıl kaçırmışım yaa?...............................

Asiye'nin teyze kızı olduğunu bilmiyordum ben.Eminmisin?Nasıl kaçırmışım yaa?...............................
teyzesini kızı annesiyle evin hanımı kardeş öyle konuştuklarını duydum eminim bakalım asiyeye söyledi çağır anneni gelsin dedi kesin o gelince konağa anlaşılır gerçekten teyze kızımı değilmi

asiyeler biraz durum olarak fakirler birde dizi daha yeni başladı bakalım neler olacak hepberber göreceğiz

Ay ben Narin.e de acıyorum, Mustafa,ya da...:çok üzgünüm:
Allahım nasıl bir hastalıklı sevgilidir Mustafa.nın aşkı...
Nerdeyse kızı öldürecekti...:mymeka:
Biraz daha akıllı uslu olsaydı belki Narin severdi onu...:asigim:
Bu arada ilerleyen bölümlerde Asiye hamile kalabilir...-tatlicadiarzu-
Otele Mustafanın yanına gitti ya...
:jeyyar:

birde bişeye dikkatinizi çekerim mustafanın evlendiği kızlar biri amcasının kızı narin biri teyzesinin kızı asiye ikiside akraba evliliği nedense

canim neden olcak doguda cok yaygin bir anlayistir
ailemize yabanci kan karismasin
kizimiz yabanciya gitmesin.

kızlar ya yorumlamadan uyuyamayacam sinir oldum mustafaya,gidip doktora zarar vereceğine gitsin konağı yaksın,kendi ailesi uzaklaştırıyor onu narinden,narin bizim yaprak dökümündeki leyladan salak akıllı adamı bile çileden çıkarır,daha ne yapsın mustafa çorabını giydiriyor,kahvaltısını nasıl yaptırdı gördünüzmü ya ....

bencede yoksa böyle devam etmez ya dr yaktı mustafa ama bence dr başka yerde .

mustafa ya çok acıdım ya ne kadar seviyo narini ama narinde yani niye sevmiyosa amca oğlu diye heralde hani sevmeyen biri olsa neysede seni okadar seveni daha nerden bulcan dimi ama.

asiyede yani varya fena biri mustafa onu görünce tüyleri diken diken oluyomuş havası veriyolar ya çok süper belli ediyo.

bide narin uyurken kendi kendine konuştu ya sen temizsin ben kirlendim diye asiye beni kirletti gibi hahahah sanki kız buna tecavüz etti gibi hava var.:roflol::roflol:

normalde böyle deli tipler,kötü karakterli insanlari yansitan roller pek sevilmez ama mustafa gercekten sevildi...yazik garibim ben deli degilim diyor ya herkes canm yazik

anam onlar ilişkiye girdiler demekkkk (asiyeyle mustafa)yazık oldu yaao blm kaçırmışım
tühhh amacına ulaşmış -tatlicadiarzu-

bu arada mustafa çok karizma bakışları insanı eritir behhh...
sırf onun için seyredilir bence

evet bencede hayatım o sevilmezde dr iğrencimi sevilir ya dr bana her dizisind e itici geldi mustafa yabancı damattada çekiciydi boy pos endam bakış gülüş musti musti musti

Birde dizi başlarken dedi ya tecavüze uğradımdelikafadulden

nariden uyuz,ya kimin eşi tarak almıştır,kimin eşi çorabını giydirdi,ağzına lokmayı koydu sanmıyorum ya parasıda var neden hala sevmiyor onu ben bilmiyorum Çok üzgünüm çoook

kız adamda psikopatlık var!:1shok:annesi onların yüzünden yatalak olmuş!hem gönül bu konmuyor işte mustafaya!:1no2:tamam bakışları falan süper ama olmayınca olmuyo demekki!hem amcasının oğlu birlikte büyümüşler çok saçma olmamalı zaten!:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…