Bir Bulut Olsam / Kanal D

Narin Mustafa'yı da seviyor gibi geldi bana.Asiye Mustafa benimle hergün beraber oluyor dediğinde
Narin'in üzüldüğünü gördüm...............................................

narinle mustafanın nasıl evlendiği tam belli değil oraları daha göstermediler sadece narini mustafa almış gidiyordu annesi o daha çok küçük diyip peşinden koşarken merdivenlerden yuvarlandı felç oldu okadar gösterdiler bişey anlayamadım

reşit olmadığı için evlenemediler
birde adam dokunmaya kalktığında adamın sarası tutuyordu. ilk bölümde narin annesine senin o temiz kızınım diyordu yani tık yokkkkkkkk :1no2:

Bence reşit olsa bile Aslan Bey onu gelin olarak istemiyor.......................................
Hor görüyor Narin'i...................................

ya diizilerdeki ilk gece olaylari cok midemi bulandiryor kan man off...
nedense mustafayi seviyorm

Evet Mustafa rolünü güzel oynuyor.Narin için nasılda ağladı ama........................................

çarşaf sahnesi neydi öyle insanın gözüne gözüne sokar gbi tamam gördün kanı öggggg:bbo:

narin reşitte olsalar nikah yapamazlar çünkü asiyeyle nikah kıydılar mustafaya babası kıydı hatta zorla mustafa hiç istemiyor asiyeyei babası belediye başkanıya yetkilerini kullanaraktan kıydı mustafaya birde babasınada kızardım ama bu bölüm acıdım babasınada onuda hayat katılaştırmış mustafaya hayranlığım bir kat daha artı bu zamanda böyle sevmek böyle aşk narinde ipi görünce anladı gitti mustafayla elini uzatıp tutarken selvi boylum al yazmalımdaki sahne geldi elimi uzatsam tuttarmı diyordu kadir inanır türkan şorayda tutuyordu vede kaçmışlardı ya böyle seven birini sevmemek için çok büyük bir nedeni olması lazım insanın çok merak ediyorum acaba neden ilerleyen bölümlerde göreceğiz artık sabır

ben diziyi çok sevdim
akşamki bölümde çok güzeldi
mustafa da çok seviyor
mustafanın babasını hayat nasıl katılaştırmışsa
bundan sonra asyayıda yaşadıkları
daha kötü yapacak.

Mayın tarlaları çok ilginç.Acaba gerçekten mayınla döşeli yerler varmı orada?..........................

çarşaf sahnesi neydi öyle insanın gözüne gözüne sokar gbi tamam gördün kanı öggggg:bbo:
ben bir ara çarşafı alıp bir yere asacak yada kayınvalidesine gösterecek sandım ama sandığa koydu ama bir fırsatını buldumu gösterir asiye bu ne yapacağı belli olmazkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

asiye bundan sonra daha kötü olacak bence.
bence asiyeyide yaşadıkları kötü yapıyor
eve birde narin gelsin bakalım
ozaman çok ama çok kötü olacak asiye
.

asiyeye gicik oluyorum yaa.. mustafayi yataga sokmayi becerdi sonunda.. mustafaninda isine geldi halleti isini kalkti gitti.. salak birde carsafi aldi koynuna soktu:roflol:narine falanmi gostercek neee

narin acaba mustafayi sevdigi icin mi onunla gitti yada digerlerine bir zarar gelmesin diye mi??
ama o sahne gercekten güzeldi filmn müzikleride cok hos..mustafa yi seviyorum psikopat filan ama olsn asik adam

ya çok çelişkili sahneler var :doktor narin doğumgünü için salona gelince etkileniyor gibi,ayağa kalkıyor öününü ilikliyor narin hem çekiniyor hem boynuna atlıyor,sonra narinin annesiyle iligili bilinmeyenler var ya kaç bölümdür izliyoruz hala açığa çıkmaya başlamadı hiçbirşey,tamam mustafa seviyor vs ama neden 2 bölümdür sara nöbeti geçirmedi ne yani narin bunu istemeyincemi geçiriyor,aklım karıştı giderek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…