Bir Bulut Olsam / Kanal D

doktorun narine engel olmadığı bir şefkati ve garip bir bakışı var acımamı yoksa saflığımı hoşuna gidiyor fisfisfis
narin doktor abi dedikten sonra yüzünde değişik bi ifade belirdi sanki
dizinin gidişatını merakla bekliyorum yanlız 30 yaşında kadını 1991 doğumlu göstermeleri biraz abese iştigal etmiş fisfisfis:uhm:

18 yaşına girmesine daha üç gün varmış bizde yidik:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ya kızlar baştan beri izleyen biri bana tarak kısmını anlatırmı narine mustafa taraklı toka alıyorya gümüş sonra ne oluyor ben kaçırmışım o anı

hediyelerle eve geldi narinde ahırda banyo yapıyo koskoca evde banyo yokmu bilmem ahırda niye yapıyosa banyosunu o sırada gece mustafa eve geldi narin in ahırda olduğunu anladı girdimi ahıra narinde bozuldu tabi bu duruma narinin saçlarını taradı falan tarakla sarıldı narine narinde ayağıyla gazlambasını devirdimi sana yangın çıktı mustafa narinle kendini iple bağladı beraber ölecez falan hizmetçiler gördüler dumanı ahır yanıyor diye koşturdular yangın söndü mustafanın babasıda narine kızdı haliyle narini istemiyolar hizmetçiler seviyor sadece mustafa asıyo kesiyo ona kızan yok aga oğluya olanlar böyle biraz özet

Bence bu filme bütün soğukluğu narin getiriyor çok donuk bir kız başka oyuncu yokmuydu.şaş komşusu ondan güzel valla

ben 1 bölümünü izledim narin rolündeki kızı hiç begenmedim hiç yakışmamış orol okıza diziyi sevdim aslında ama izlemek gelmiyo içimden nedense oyuncularını pek begenmedim hele okız çok soğuk ve itici

aman hiçte göstermiyor yaşını çok ta ufalsında cebime girsin narin hanım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

bence yaşı tutan bir oyuncu oynamalıydı melisa sözen yerine
yada yaşından ufak gösteren başka biri olabilirdi mesela özgü namalı görmek hoşuma giderdi açıkcası:1closedeyes:

Bence Özgü Namal da değilde.
Mine Çayıroğlu'nun küçüklüğü vardır.Onun gibi biri olablilirdi..................

tşk ederim canım o taradığı anı kaçırmışım ahırda olduğunu izlemiştimdelikafadulden
meldam Bence bu filme bütün soğukluğu narin getiriyor çok donuk bir kız başka oyuncu yokmuydu.şaş komşusu ondan güzel valla

çok güldüm arkadaşım ya :roflol:haklısın bu kader madem yaşantın öyle başka şeylerden mutlu olmayı bileceksin,insan hiçmi sevimli olmaz,duygu denene bişey yok kızda,haliyle mustafada deliriyor napsına.s

yaa kıslar bana gülmeyin ama 2 bölümdür izliyorum hiç bişi anlamadım :bbo:
tek anladıgım yer ilerleyen bölümlerde doktor narine aşık olucak gibime geliyo fisfisfis

yaa kıslar bana gülmeyin ama 2 bölümdür izliyorum hiç bişi anlamadım :bbo:
tek anladıgım yer ilerleyen bölümlerde doktor narine aşık olucak gibime geliyo fisfisfis
olacağı o zaten başka sürpriz biri çıkmazsa aşık olacağı narin in doktor tek favorisengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…