doktorun narine engel olmadığı bir şefkati ve garip bir bakışı var acımamı yoksa saflığımı hoşuna gidiyor fisfisfis
narin doktor abi dedikten sonra yüzünde değişik bi ifade belirdi sanki
dizinin gidişatını merakla bekliyorum yanlız 30 yaşında kadını 1991 doğumlu göstermeleri biraz abese iştigal etmiş fisfisfis:uhm:
tşk ederim canım o taradığı anı kaçırmışım ahırda olduğunu izlemiştimdelikafaduldenhediyelerle eve geldi narinde ahırda banyo yapıyo koskoca evde banyo yokmu bilmem ahırda niye yapıyosa banyosunu o sırada gece mustafa eve geldi narin in ahırda olduğunu anladı girdimi ahıra narinde bozuldu tabi bu duruma narinin saçlarını taradı falan tarakla sarıldı narine narinde ayağıyla gazlambasını devirdimi sana yangın çıktı mustafa narinle kendini iple bağladı beraber ölecez falan hizmetçiler gördüler dumanı ahır yanıyor diye koşturdular yangın söndü mustafanın babasıda narine kızdı haliyle narini istemiyolar hizmetçiler seviyor sadece mustafa asıyo kesiyo ona kızan yok aga oğluya olanlar böyle biraz özet
meldam Bence bu filme bütün soğukluğu narin getiriyor çok donuk bir kız başka oyuncu yokmuydu.şaş komşusu ondan güzel valla
tutmaaaz dedim...
olacağı o zaten başka sürpriz biri çıkmazsa aşık olacağı narin in doktor tek favorisengözlerimebaksanabyaa kıslar bana gülmeyin ama 2 bölümdür izliyorum hiç bişi anlamadım :bbo:
tek anladıgım yer ilerleyen bölümlerde doktor narine aşık olucak gibime geliyo fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?