Bir Bulut Olsam / Kanal D

iyide mutlu olur ama mustafanın aklı hep narinde o yüzden hiç sevinemezki her fırsatta onu dövüyor

Senaryo gereği herhalde Narinin ruh gibi olması.............................................
ıstanbul'a gelip giyinince fena olmadı ama..............................................................

favorim asiye hem mustafadan korkuyo hemde koca konakda terör estiriyo sidikli sultan tahtıyla gidiyo:roflol:

Etme,bulma dünyası ama.Asiye'nin sidikli sultan yakıştırması hiç
hoş değil bence.Ama nasıl olsa Mustafa'dan belasını bulur bence...................................

bencede yani nasıl dalga geçti narinin annesiyle asiyenin arkadaşı çok hanm efendi çok iyi bir kız yaşarı seviyo ya evlensin onlar bence

Evet Yaşar'la birbirlerine yakışıyo.Ama elti olunca Asiye onuda
kendisine benzetir...........................................

tam hatırlamıyorum ama bu yaşar ilk geldiği zamanlarda gülengüle tel.açmıştı beni bırakma diye uyuz oldum o an,tamam seviyor felan ama sonuçta zengin felan parası için bile elini sallasa ellisi olur

tam hatırlamıyorum ama bu yaşar ilk geldiği zamanlarda gülengüle tel.açmıştı beni bırakma diye uyuz oldum o an,tamam seviyor felan ama sonuçta zengin felan parası için bile elini sallasa ellisi olur

Yaşar biraz karakter olarak Mustafa'dan daha ağır olduğundan sevgisinin
ardında duruyor bence...............................................................

ya ben o kızada her dizisinde gıcık oluyodum travesti gibi başka bulamamışlarmı acaba

başladı filimmm
yahu aslan beyde ne kötü ya
kardeşini nasılda oyuna getirip borçlu durumuna
düşürecek.
sevgilide yapacak kendine galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…