Bir Bulut Olsam / Kanal D

bitti mi ben az önce tv yi kaparken hala vardi demek ki tr de biraz fark yapiyor

aynen bende cnm gıcık oluyorum ya niye vurduki hemen halbuki ne güzel gülüyolardı

kız sende bende çok seviyoruz mustafayı peki sende dr gıcık olanlardanmısın

evet ya dizinin sonunda mustafayla narin birlikte olsunlar lütfennnnnn

burdan seslenelim o zaman senaristlere dr zaten sevgilisi var hemde çok iyi bir kız vede onlar yakışıyolar sarışın sarışın gül gibi geçinirler yoksa dru öldürecek bu musticiğim

bence narini okutsun babasıa.s sonra işlerin başına geçsin! memlekete yararlı bişeyler yapsın! hep aşk hep aşk nereye kadar!...:sm_confused:

ne alaka derincim ya dünyanın zengini evlensinler narin aşık olsun mustafaya bebişleri olsun ohhhh ya masal gibi hayatları olsun,okuyup ne olacak aman laelaelaelaelae

ne alaka derincim ya dünyanın zengini evlensinler narin aşık olsun mustafaya bebişleri olsun ohhhh ya masal gibi hayatları olsun,okuyup ne olacak aman laelaelaelaelae

ben paradan bahsetmiyorum zaten!:mymeka:ben kendi çevresine ve topluma yararlı bir insan olmasından bahsediyoruma.s mesela doktor gibi!yani zengin diye evlenip çocuk mu doğuracak?:tomato civarda yeterince çocuk var zaten!önemli olan o çocukları topluma kazandırmak!kaydirigubbakcemile yarın birgün yine adamın birinin psikopatlığı tutar kalı sap gibi cahil başına!

aman of o zenginlikle çalışırmı insan,doktor ne yapıyor sanki günün birinde işi bitecek ve gidecek neden herşeye burnunu sokuyor anlamadımki salak bence narin kadınlığını ön plana çıkarmalı mustafayada biraz cilve yaptımı ortada ne aslan bey kalır nede yeni gelinkaydirigubbakcemile2

bak ya şuna Allaaaam cahil cahil konuşma:mymeka: nasıl napıyo kız doktor!doktor olmasa şehirde millet ne yapar yahu?bak bi grip oldun doktora gitmeden durabildin mi?:a015:aynı osmanlıda senin dediğin kadınlar yüzünden yıkıldıbenneyaptımki koca devlet çöktü!cilveymiş akıllı ol!...a.s

Narinde ne cilve yapar ya Derincim di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…