Bir Bulut Olsam / Kanal D

Bence doktor gitse bile duygu bazında yaklaşıyor Narin'e.Onu kendine
çekiyor Narin...........................................................

Biraz önce yeni bölümün fragmanını arştırdım ama kötü bir sürprizle karşılaştım, bugün malesef yeni bölüm yokmuş, kanld nin sitesinde bir bulut olsam kolaj var, yani genel bir özet...Çok canım sıkıldı
ınşallah yanılıyorumdur...

Çok üzgünüm çoookbana ne ya ben istemiyorum okumasını,narin okumasın okuyacak birileri vardır illaki hem mustafa narin için bişeyler yapmaya çalışıyor izin vermiyorki,narin onu parmağında oynatabilir,her istediğinide yaptırabilir

Sence Narin okuryazar olunca entel mi olur?şeker............................

dün akşam siinir oldummm bütün bir hafta dizinin gelmesini bekliyorum ve kolaj bölüm çıkıyorrr çok sinir oldummm....neyse ki bir daha ki haftaya güzel bir bölümmm bizi bekliyorrr

Son düzenleme:
Neden yoktu bu dizi? Kaldıracaklar mı yoksa :1shok:

Bne izledim fragmanı,
asiye hamile kızlar, mustafa asiyeye tam vuruken karnıma vurma nereme vurusan vur diyor, hamileyim
Narinde mustafaya senin artık çocuğun olcak diyor, mustfada o kadından çocuk istmiyorum diyor..
doktor narine okum yazma öğretiyor, sonra mustafa bunları görüp kıskanıyor..
Aslan beyin eşide, evdeki o zilli varya şu aslanınki ona namusuzların benim evimde işi yok felan diyor,
Aklımda kaln bunlar
muckksssss

yaa ben tahmin etmiştim zaten Asiye'nin hamile kalacağını.
Mustafa sevinsin artık.Asiye'den hiç ayrılamaz şu durumda...............................

ayyy merak ettim ya şimdi ama o kadın numara da yapabilir,ondan herşey beklenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…