Bir Bulut Olsam / Kanal D

Aldırmaz Asiye o çocuğu ne yapar eder kaçar ordan.

ayy kızlarrrrr ben de bu diziyi uyuyakalmazsam izliorum...
ama bazen uyuyakalıp kaçırıyorum......

yaa kızlar dizi güzel de bu mustafa amma anneci narin e niye nikah kıymadan ona kıydı??
neyse dizi işte...

bu arada bunlar asiye ile aynı odada değildi...
ne zaman asiye pıtt diye hamile kaldı yaa...bu cocuk sevmıyosa nıye yattıki bunla tüüh yaa..

herkesin zevkine saygım var ama çok şiddet içerikli bir film değilmi.rtük bazı filmlerde toplumumuza kötü örnek olmasın diye sevgili olmasın evlensinler diyor.ama bu dizinin fragmanlarında görüyorum mustafa denen o bıyıklı sürekli asiyeyi döverken görüyorum kadın hamileyim karnıma vurma diyor suratına vuruyor yine.

Arkadaşım, bu toplumumuzun bi gerçeği, ha ben buna katılıyormuyum, kesinlikle şiddete karşıyım ama hayatın gerçekleri bunlar, birde bu diziye gelene kadar, daha neler var neler.. Hiç bi inandırıcı olmayan sihirli büyülü diziler, yada en popüler olan dizler aşkı memnu ve yaprak dökümü onlardada aldatan aldatana, kimin eli kimin cebinde belli değil..bu da bize ters ama izleniyor, sonra vurdulu kırdılı, şiddetin babasını içeren mafya dizileri..o yüzden bir bulut olsam yanlarında çok masum kalır bence...

Kıslar ya iyice karıştı bu dizi, birde öğretmen çıktı, acaba budamı narini beğenecek, sanki öyle olacak gibi...
Asiye zavallım ne kadar kötü oldu, doktor bebeği aldırmakta kararlımısınız dediğinde, ne kadar zor bi durum , bence asiye mantıklı bi karar alıp böyle bi adamın çocuğunu doğurmak istemeyebilir...

cigdem83 canım asiye ve mantık sence yanyana gelirmi onun varsa yoksa derdi para,o doğurur mustafa son anda vicdanının sesini dinleyip vazgececek yada narinin söyledikleri aklına gelecek,vazgececek...
birde iyice saçmaladılar,tıp bilgim yok ama narinin başında kurşun var ya insanı hiç mi etkilemez bu durum???
belki benimle aynı fikirde olmazsınız ama bence narin bebek olayını ilk duyduğunda kıskandı bana öyle geldi

kızlar ben asiyeye çok üzüldüm ya doktora girdi ya saf saf:a015:!bence aslında seviyor o mustafayı!:asigim:

kızlar ben asiyeye çok üzüldüm ya doktora girdi ya saf saf:a015:!bence aslında seviyor o mustafayı!:asigim:

Evet bencede seviyor mustafayı,
Asiyenin doktorun sözlerine karşıkı yüz ifadesini farkettinizmi,Nerde o hırçın fena bakışlı asiye, burda çaresiz ve zavallı asiye ifadesi vardıı

aldırt onu dediğin bebekmi. bir film olsada ben aldırmasına karşıyım mustafa yaparken nerdeymiş aklı.bir canı aldırmak kolaymı o kadar

yanlış yazmışım''aldırtır'' yazıcaktım pardonn..Mustafa aldırtır bence çünkü narin'i çok seviyorr narin e senden olmayan çocuğu ne yapıyım demiştii...Ayrıca asiye mustafanın sarhoşluğundan yararlanarak hamile kalmıştı..Aynı şeyin tam tersi olduğunu düşün,asiye sarhoşken mustafanın onunla birlikte olması..Nasıl bi durum?...bence yanlış

biraz önce yeni fragmanını gördüm asiyenin bebeği aldırıp aldırmamasıyla ilgili bir yer göstermiyor..Narinin babasını karakola alıyorlar..mustafada siz bu evde yalnız kalamazsınız diye annesiyle narin i konaga getiriyorr asiyede çekemiyor haliyle..Narinin annesini merdivenden yuvarlıyor asiyee..ne hainn yaa

kızlar ya mustafa hakkaten çok güzel oynuyo ben asiyeyide beğeniyorum hem güzel hemde o da çok güzel oynuyorr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…