Bir Bulut Olsam / Kanal D

ya bu narinin babası kadir varya haluk cömert facebookta beni eklemiş acaba o mu niye ekledi şaşırdım :1shok:

kızlar ben asiyeye çok üzüldüm ya doktora girdi ya saf saf:a015:!bence aslında seviyor o mustafayı!:asigim:

mustafayı mı seviyor acaba parayı mı,altınlarını mı tartışılır,karnında bir bebek var sonuçta asiyenin yerinde olan kim ister o bebeği aldırmak,hanedan doğuracak süprizzzzz

_AnemoN_ kızlar ya mustafa hakkaten çok güzel oynuyo ben asiyeyide beğeniyorum hem güzel hemde o da çok güzel oynuyorr..

kadınlığını ön plana çıkarmasını biliyor ama mustafanın gözü narinden başkasını görmüyor ki

kızlar dün akşamki bölümü izlemedim neler oldu anlatırsanız severim

hemen anlatimmm narinin babasının vergi kaçırdığı iddasıyla hapips e attılar narinler bayağııı üzüldüüü..Mustafa haberi duyar duymaz narinleri konağa geri getirdiii tabiii asiye hemenn tepki verdii mustafa hakkından geldiii....asiye pisliği sonra narinin anasını merdivenden yuvarladııı....doktor konaga geldiii kadını iyileştirdi bi ara asiye narinin anasının olduğu odaya giriverdii ağladı sızladıııı kadın konuştu kötüsün kötü git dedii...vs.vs.

Bu Mustafa'nınki sevgi falan değil hastalık, yerin dibine girsin böyle sevgi, huzur versin Narin'ede ailesinede ya :mymeka: Asiye'de tam tedavilik :mymeka: Tam buldular Mustafa'yla birbirlerini :mymeka: Sinirlerim tepeme çıkıyor bu diziyi izleyince, birde Aliye'de böyle oluyordum :mymeka:

10. Bölüm Fragmanı

[dailymotion]video/x94kfp_bir-bulut-olsam-10-blm-fragmany_shortfilms[/dailymotion]

ay kaçırıyorum bu diziyi genelde... sizden takip ediyorum...

evet asiye gercekten insanı geriyor izlerken.. demekki iyi oynuyor

ya bu diziyi cok seviyorum da şu abartıyı da yapmasalar
narin neymiş de ögretmenler doktorlar sıraya dizilmiş bütün adamlar aşık o da saf saf hepsine boncuk dağıtıyor
amaaa mustafaya gelince ona zten türkiyenin yıldızlarından beri bayılırdım oy bile göndermiştim
buradaki rolü aşkı cok seviyorum onu yaa

aynen katılıyorum ne narinmiş ya doktoru öğretmeni ağanın zengin oğlu hepsi peşinde
çok abartı oldu nerde gerçek hayatta böyle şanslı kızkafamçokkarıştı

aynen yahuuuu
pfffff hani güzel alimli olsada asik olmakta haklilar desekkkk

bu diziyi müziği için izliyorum diyebilirim çok güzel bir ses AYTEKİN ATAŞ süylöyomuş
günlerdir onun şarkılarından başka şey dinlemiyorum
youtupta başka şarkılarıda var sevenlere duyrulur
ssssssssspppppppppppppppeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr bir ses

aynen katılıyorum ne narinmiş ya doktoru öğretmeni ağanın zengin oğlu hepsi peşinde
çok abartı oldu nerde gerçek hayatta böyle şanslı kızkafamçokkarıştı

mustafa yine konuşturmuş oyunculuğu sanırım yeni bölümde de!:hooray:
öyle demeyin sadece güzellik değil olay karakteri de etkili oluyor bence aşık olmalarında CADIARZUgerçekten de o kadar güzel değil ama yaşadıkları yerde doğru düzgün kız da görmüyorlar ki!....:a015:
neden olmasın canım gerçek hayatta da vardır birçok kişinin aşık olduğu tipler!boşuna dememişler bir kızı bin kişi ister bir kişi alır diye!....:1rolleyes:

Ben arada sırada izliyorum bu diziyi.. Derincim gerçekten abartı olmuş ya.. Doktor öğretmen Narinin peşinde. Mustafa da cabası..delikafadulden

Ben arada sırada izliyorum bu diziyi.. Derincim gerçekten abartı olmuş ya.. Doktor öğretmen Narinin peşinde. Mustafa da cabası..delikafadulden

ben hep yarım yamalak izliyorum diziyi ama kızın kafada kurşunla dolaşıp erkeklerin aşk peşinde koşmaları içimi tüketiyor ,şişiyorum resmendelikafadulden yol arkadaşıma zap yapıyorum!bu ne bencilliktir diyerekten....:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…