Bir Bulut Olsam / Kanal D

kızlarr ben de arada bakıyorum....

gerçekten narin degil heidi klum sankii herkes ona bayılıo :)

ayy reklamda gördüm mustafa nasıl boş ol diyorduu içim parçalandı yaa....

kızlarr ben de arada bakıyorum....

gerçekten narin degil heidi klum sankii herkes ona bayılıo :)

ayy reklamda gördüm mustafa nasıl boş ol diyorduu içim parçalandı yaa....

valla kızda şeytan tüyü var herhal!:sm_confused:mustafa yine psikopata bağlamış:1shok: karizmatik psikopat!...:1rolleyes:

mustafanın aşkı süper bence ona kızamıyorum nedense narin rolü güzel ama hayranlık duyulacak bir tipi olaydı ben bile hayran olurdum ama gıcık oluyorum tamam güzel rol yapıyor kız ama o role gitmiyor aydan şener in gençliğinde olaydı bu dizi tam aydan şnere göre yazılmış derdim ne bileyim tuba büyüküstünede çok yakışırdı bu rol aşık olduğuna değerdi mustafayada yakışmıyor narin doktorada öğretmene de yakında bir mühendis falanda çıkar aşık olursa şaşırmam bu narine mustafaya çok üzülüyorum ne aşkmış narine duyduğu narinde aslında boşamaz sanıyordu oda üzüldü boş ol derken ama ne bileyim narinide anlamış değilim kurtulmayı neden istiyor mustafayımı seviyor sevmiyormu daha ne düşündüğünü anlamış değilim açıklasada düşüncelerini anlasak iyi olacak

bence doktoru seviyor ama biraz daha açık olsa iyi olacaK BÖN BÖN BAKMASA!AZICIK TUTTUĞUNU KOPARSA SERT OLSA!BAYIYO BENİ!....kafamçokkarıştı

bence doktoru seviyor ama biraz daha açık olsa iyi olacaK BÖN BÖN BAKMASA!AZICIK TUTTUĞUNU KOPARSA SERT OLSA!BAYIYO BENı!....kafamçokkarıştı
koca gözlü koca gözlü bön bön bakıyor hiç cazibe yok kimi sevdiğinide anlayamadım doğrusu doktoro abi abi çağırıyor ne bileyim bakışları anlamsız çözemedim narininkide aşk-ı muamma

Son düzenleme:
Dün akşam ütü yaparken arada takıldım diziye. Ne kızmış ama Narin. Birazcık inandırıcı olsaya bu senaristler. Kız çikin bişe, ulan gelen geçen herkes aşıko kıytırık Narine. Öğretmeninden tut, doktoruna, ağa oğluna kadar.Herkes pervane peşinde.

Ula bi Narin olamadım ya, ona yanıyom
:icecream: :icecream:

Ama şu karısını aldatan adam varya ağa herhalde kendisi, onun oğlu Mustafamı ne, süper oynuyor çocuk yaa. Bakışlar, konuşmalar, bittim resmen.

Son düzenleme:

Evet Mustafa nefis oynuyor.Kesinlikle rölünü hakediyor................................

12.bölüm fragmanıda verilmediii...
mustafa çok hoş gerçekten..
öğretmen işi bozdu piyon niyetine mustafa onu öldürürrr ama doktor un elinden nasıl alır bilmiyorummm...
merakla bekliyorum fragmanı gören ark.olursa yazıvesin buraya

valla ne doktoru ne mühendisi ne ögretmeni ne de başkası
mustafa bakışlar rol o aşk
zaten cok severdim engini
ama bu rolde bambaşka
narine gelince yahu asiye bile ondan cok daha güzel
hadi güzellik degil karakter diyelim böööleee bakmaktan başka hani karakterde göremiyorum ne yaptığını kimi sevdiğini bilmeyen bir tip
ama mustafa .....ona diyecek yok harika

bu hafta sonuna kadar izleyemedim
ne var nan şu narinde bütün herifler onun peşinde...

diziyi izliyorum şu narine uyuz oluyorum izledikçe oyuncuyu değiştirseler tamam güzel oynamak desek aşık gibi bakmıyo bön bön bakıyor asiye daha manalı bakışlarda mustafayada hiç yakışmıyor narinde boy desen yok güzellik yok bakışları anlamlı olsa tamam diyeceğim oda yok bön bön alık alık bakmalar cazibeli olsa diyeceğim herkes aşık olsun olsa olsa anca bir kişi aşık olur bu haliyle narine bi rol bir insana bu kadarmı yakışmaz anlayamadım gitti ne akla hizmet uygun görüldü bu role

dızı çok guzel mustafa super bır oyuncu ama narının ne dedıgı anlaşılmıyor agzının içinden mırıl mırıl konuşuyor.sınır oluyorummm duzeltsınler su kızın sesını yaaa ızlemıcem yoksa bak. eşim sınır oluyor ızletırmıyor o kız yuzunden

12.bölüm özetiii

Doktor Serdar, bir hışımla geldiği konaktan, yine hiçbir şey söyleyemeden çıkar ve gider.
Gururları yüzünden geldikleri bu noktada Narin ve Doktor Serdar hüzünlüdür. Ve tabii, o gece avluda yaşananları sessizce izleyen Mustafa da.
Aslan Bey, Mustafa'nın herhangi bir delilik yapmaması için herkesi görevlendirir.
Mustafa kendini köşeye sıkışmış hisseder ve alttan alarak kendisinin iyi olduğuna ve Narin'e bir şey yapmayacağına dair Aslan Bey'i ikna eder.
Ancak, Mustafa için Narin'den vazgeçmek o kadar kolay değildir.
Aslan Bey her ne kadar bu hepimizin iyiliği için dese de, Mustafa'nın intikamı derinden olacaktır.
İnci Hanım düğünü İstanbul'da yapmayı teklif eder ve buna kimse hayır demez.
Hazırlıklar için hemen İstanbul'a gidilir. Fakat, Doktor Serdar hiç istemediği bu evliliğe katılmama kararı alır
Mustafa'nın telefonuna gelen mesajın Bahar'dan olduğunu gören Asiye deliye döner ve soluğu otelde alır.
Asiye , yürüyüşe çıktığını öğrendiği Bahar'ı bulur ve birden saldırmaya başlar.
Bahar kendini korumak için Asiye'yi iter ve karnının üstüne düşmesine neden olur.
Asiye, Narin'in sayesinde hastaneye yetiştirilir fakat, bebeği ve kendisi büyük risk altınadır.
Mustafa'nın Narin'e olan tutkusu hiç de hafife alınacak gibi değildir.
Mustafa, Narin'in peşine düşmeyeceğine dair herkesi ikna etmiş görünse de, o içten içe planlar yapmaktadır ve Narin'i Harun'a yar etmemeye kararlıdır.
[/B]

ya ben 2 bölüm izleyemedim dün fragmanını gördüm neler olmuş dizide ya böyle

bu aksam dızı harıkaaa şiddetle izlemenızı tavsıye ederım mustafa babasının sevgılısıyl bırlıkte oluyo babasından ıntıkam almak ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…