kızlarr ben de arada bakıyorum....
gerçekten narin degil heidi klum sankii herkes ona bayılıo :)
ayy reklamda gördüm mustafa nasıl boş ol diyorduu içim parçalandı yaa....
mustafanın aşkı süper bence ona kızamıyorum nedense narin rolü güzel ama hayranlık duyulacak bir tipi olaydı ben bile hayran olurdum ama gıcık oluyorum tamam güzel rol yapıyor kız ama o role gitmiyor aydan şener in gençliğinde olaydı bu dizi tam aydan şnere göre yazılmış derdim ne bileyim tuba büyüküstünede çok yakışırdı bu rol aşık olduğuna değerdi mustafayada yakışmıyor narin doktorada öğretmene de yakında bir mühendis falanda çıkar aşık olursa şaşırmam bu narine mustafaya çok üzülüyorum ne aşkmış narine duyduğu narinde aslında boşamaz sanıyordu oda üzüldü boş ol derken ama ne bileyim narinide anlamış değilim kurtulmayı neden istiyor mustafayımı seviyor sevmiyormu daha ne düşündüğünü anlamış değilim açıklasada düşüncelerini anlasak iyi olacak
koca gözlü koca gözlü bön bön bakıyor hiç cazibe yok kimi sevdiğinide anlayamadım doğrusu doktoro abi abi çağırıyor ne bileyim bakışları anlamsız çözemedim narininkide aşk-ı muammabence doktoru seviyor ama biraz daha açık olsa iyi olacaKBÖN BÖN BAKMASA!AZICIK TUTTUĞUNU KOPARSA SERT OLSA!BAYIYO BENı!....kafamçokkarıştı
Dün akşam ütü yaparken arada takıldım diziye. Ne kızmış ama Narin. Birazcık inandırıcı olsaya bu senaristler. Kız çikin bişe, ulan gelen geçen herkes aşıko kıytırık Narine. Öğretmeninden tut, doktoruna, ağa oğluna kadar.Herkes pervane peşinde.
Ula bi Narin olamadım ya, ona yanıyom
:icecream: :icecream:
Ama şu karısını aldatan adam varya ağa herhalde kendisi, onun oğlu Mustafamı ne, süper oynuyor çocuk yaa. Bakışlar, konuşmalar, bittim resmen.
bu aksam dızı harıkaaa şiddetle izlemenızı tavsıye ederım mustafa babasının sevgılısıyl bırlıkte oluyo babasından ıntıkam almak ıcın
bu aksam dızı harıkaaa şiddetle izlemenızı tavsıye ederım mustafa babasının sevgılısıyl bırlıkte oluyo babasından ıntıkam almak ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?