Bir Bulut Olsam / Kanal D

ARZUCA9432 sana katılıyorum, düğün sahnesinde mustafa asiyeyi eşek sudan gelinceye kadar dövdü, herkes duydu ama kimse bişey demedi. Üstelik asiye daha yeni gelin ve arkasında ailesi olan bi insan, narin gibi ezik büzük kimsesiz yetim falan da değil. asiyeye yaptığı gibi aynı şekilde narini de bi odaya kapatıp zorla tecavüz etse kimse bişey demez bence. Yani bence öyle olmuştur çoktan.

OZMÇELıK narin rolünün güzel bi kız olmaması gerekiyor bence de. Ben melissa sözeni hiç beğenmiyorum ya çok çirkin bi suratı var. Bence asiye ona göre çok çok daha güzel. Ama kötü ruhlu işte o da. Fragmanlarda gördüm narini uyurken boğmaya çalışıyordu. Bi de BU DıZıYı BEN DE ANLAMIYORUM. Hiç açık bi dizi değil çok karmaşık yapmışlar. Asmalı Konak da böyleydi sanki di mi?

bende daha tam çözemedim bu diziyi kafam karıstı yani
yeni gelin pek güzel ama
isimlerini tam ezberleyemedim
adam baya aşık zaten ilk bölümde ahırda saldırmaya kalktı öyle hatırlıyorum sonra yangın falan cıktı reklamlarda da görmüştüm kız devamlı kaçıyor sinirlenince adamdan güçlü oluyor o kız bilmemne gücü var derler ama tam isim veremedim suan :)))

mustafa çünkü saplantılı narine karşı bir kötülük yapamıyor ama nasıl aşksa kurşun sıktı bir merhametli bir merhametsiz nasıl bişey anlyamadım hergün kız mayınların arasından çocukları götürüyor okula mustafa beyimizde jipin üstüne oturmuş dürbünle izliyor narini seven öylemi yapar acaip bir aşk ama mustafa rolünü oynayan çok güzel oynuyor rolünü kötüde olsa ben sevdim mustafayı ne bileyim deli meli sempatik bazı insanlar vardırya kötülük yapsada kızamazsınız aynene öyle mustafada

sevdmm yaa güzel dizii
ama tekrarlarını izliyorum kendi saatinde pek izlemiyorum

bakalim narine ne olucak...
bence ya bunu hayal ediyor
yada mustafa uyanacak ve kurtaracak narini...sonrada asiyeye tekrardan dayak aticak....
sizce?????

evet o asiye çok acaip bakalım narine kötülük yapsada mustafadan dayağı yer oturur aşşağıya şiddete karşıyım ama olacağı o

bu diziyi anlamayan tek ben değilmişim.gerçekten çok karışık kimin ne olduğunu hala çözmüş değilim-tatlicadiarzu-birde o mustafanın bıyıkları beni iyice sinir etti.hele evlendikten sonra kızcağızı dövüyorduya o sahneden tiksindim çok kötü bir sahneydi.klava:al sana yüz görümlü diye diye dövdü.sadece doktor çok güzel rol yapıyor.bir onu beğendim ben.ama izlemiyorum artıkyasakkelime

ben o diziyi sadece reklamlarından izledim
Allahtan vaktim yok izlemeye...
Deli olurum ben o diziyi izlesem sinirden çatlarım valla....

atıka81 Mustafa'nın Asiye'yi dövmesi hoşuna gidiyor galiba.......

Film bile olsa.
şidette herzaman karşıyım ben çocuklarıma bir tokat bile vurmam mustafanın kişiliği öylede o yüzden öyle yazdım asiyede narini yastıkla boğmaya falan çalışıyordu fragmanlarda

keşke benide mustafa gibi seven biri olsa,varsın deli olsun ;akıllılar sevdide ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…