Bir Bulut Olsam / Kanal D

her sahnesi şiddet kokuyo
içim kaldırmıyo
acayip gerilliyorum bune ya kursun,dayak......takipçisi olmayacağım kesin.....

ilk izlenim çok önemlidir ilk izledigimde çok saçma geldi aile yaşantılarına, aile birligine,eşler arasındaki ikili ilişkilere ve dahada büyügü kadına verilen deger evet bütün bunlara aykırı bir dizi .kendini silahla zorbalıkla tatmin etmeye çalışan bir erkek bozuntusu erkek dedigin belindeki demir parçasına güvenmez erkek dedigin kendine güvenir . höt hüt demeyle erkeklik olmaz eve geliyor yeni evlenmiş eşini tekme tokat dövüyor zora alıkoyuyor evlenmişin artık bırakacan eski gönül işlerini şu bu daha bir çok eksilerri olan bi dizi bu tür dizilerden etkilenerek silaha başvuran psikolojisi zayıf çok insan gördüm .TÜRK aile birligine tamamıyla aykırı bir dizi temennim daha güzel örneklerle bugünümüzde eşler arasındaki sevgi ve saygıyı güçlendirici çocuklarımıza daha güzel davranış ve hareketler içeren kabalık zorbalık içermeyen dizilerimizin yayına akması dilegiyle

karşı komşu bir sinema filmi vardı metin akpınarla zeki alasyanın perran kutman oynuyodu aynı öyle bir komşu rolü ona benzettim metin akpınar kapıda görünce ağzındaki sakızı çıkar diyodu korkudan yutuyodu sakızı falan çok komikti diyalogları ona benzettim

bu bölümde nasıldı şaş komşu kızlar ,doktora asılmalar felan ya koptum ya gülmekten harikaydı ya ben çok beğeniyorumda neden beğendiniz anlamadım kızlar ya benim durumum umutsuz sanırım

ara ara bakiyorum ama güzel bir dizi sanirsam ilk basta cok önyargiyla yaklasmistim...narinin dualari gercekten cok güzel..

Ya bu asiye ne illet bi kadınmış,
Elini kolunu sallaya sallaya millete ahkam kesiyor...
Neymiş narini öldürcekmiş, narinde ağzını açıp 2 kelime etmeye dermanı yok zavallaının...

aslında asiyede bir yerde haklı,yüzüne bakan yok koca gördüğü yok sevgi ilgi bekler ne olursa ne kadar kötü olursa olsun,ya ben mustafayla narinin arasının iyi olmasından yanayım amakafamçokkarıştı

narin rolunu oynamak için başvuru yapcam yeterki biri beni öyle sevsin ne olursa olsun (

asiyede değişik bir huy var bazende duygusal davranıyo bence onunkötülüğü yokluktan gelmesi narini önünde engel görüyor kocasını paylaşmak istemiyor bile bile gelse bile narini kocasına eş olarak yakın davranmadığınıda biliyordu narine karşı kötü davranmasıda o yüzden sonradan görmeler gibi davranıyor hizmetçilere davranmasından belli

bu hafta izleyemedim yaa nöbetçiydik kaçırdım tekrarı çıkıyor herhalde artık o zaman izlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…