- 30 Mart 2018
- 2.917
- 6.780
- 158
Merhaba hanımlar bugünkü daha doğrusu uzun zamandır derdimiz olan bir konu var oğlum 1.sınıf öğrencisi tembel bir çocuk sayılmaz sınavlarından 60dan aşağı hiç not almamıştır matematiği çok iyi notları hep 80 100 arasidir.okumada dk 30 35 arası okuyor .şimdi problem su öğretmenimiz bu sayıyı çok az buluyor sürekli bu konuda bizi çağırıp daha fazla okuma yaptırın diyor (bir kaç öğrenci daha var oğlumla okuma seviyesi aynı olan) cocugum elinden geleni yapıyor daha fazla sıkmak istemiyorum bir de şöyle bir uygulaması var dönem başından beri sınıfta simariklik yapan olursa hemen whtsap grubundan ifşa edip annesinden tüm sınıfa kendi belirlediği bisey getirmesini istiyor oglumdan daha önce gofret istedi bir kez aldım yolladım bugünde ayakta gezindiği için bir tencere yaprak sarması istiyor üstelik bunu okul kesmesine verecekmiş ayrıca mesaj atıp kermes için tatlı yapmamı istedi mecbur olmadigimi biliyorum ama cocugum da mahcup olsun istemiyorum nasıl davranmalıyız sizce?
NOT:senin elinde var mi falan diye sormak yok direk sen sunu sen sunu yapacaksın diyo benim 1 yaşında bebeğim var ve saatlerce oturup yaprak saramam hemde elim öyle hizli değil malesef
Evet sikayet ederse sarma meselesini, sizin tabirinizle bir taraflariyla gülerler ama öğretmene.Yorumlardaki üsluplar çok çirkin.Sarma yapmak istemeyebilirsiniz en doğal hakkınız.Ama yok hadlerini bildirin yok hastayım şu öğretmenlere laflara bak.Biraz saygı duyun çocuklarınızı yetiştiren insanlara.
Koskoca kadın sizin göndreceğiniz dandik gofrete mi kaldı.Belli ki kendince bir ceza sistemi geliştirmiş.Doğru yanlış bilemem istemiyosanız yapmayın.Yazın öğretmene müsait değilim yapamam deyin.Daha da olmuyosa sınıfı okulu değiştirin.Benim annem ve babam da öğretmen ve yüzüne gülen veliler demek arkadan böyle konuşuyormuş.
Öğretmen sarma yaptırıyo diye şikayet ederseniz bi zahmet bana da haber verin sonucu.Bir taraflarıyla gülerler size çünkü
Yorumunuzu hiç beğenmedim. Bir öğretmene zıkkımın kökünü ye diyemezsiniz. Öğretmen sarmayı kermes için istemiş zaten. Ben bir öğretmenim, o öğretmenin tabiki yanlışı olabilir. Sizin hatanız yok mu. kimi veli baskı yapar ödev vermeyin öğretmenim,çocuklar mutlu bir çocukluk geçirsin der, kimisi gelir hocam niye ödev vermiyorsunuz çok verin,dışarıda gezmesin, evde başını ödevden kaldıramasın ister, evde yaramazlık yapmasın ister yan sınıf öğretmeni 10 sayfa ödev veriyormuş çok başarılı(!) bir öğretmen der. Öğrencilerin durumunu whatsapptan paylaşmak yanlış tabiki.Ceza dediğiniz bence şakadır.Biz de bazen öğretmenler kuruluna geç kalınmasın diye son gelen öğretmene "baklavalar senden" deriz herkes güler geçer ancak bundan dolayı baklava alan öğretmen de görmedim. Yine de müdüre bu olayların yanlış anlamalara yol açacağını söyleyin.Rahatsızlığınızı belirtin.O sarmayı ne sararim nede götürürüm o öğretmende zıkkımın kökünü yesin artık insanlardan nasıl geçineceklerini şaşırdılar resmen
"Sınıf düzenini bozmuş" oğlum ayakta olduğum için dedi
Su an ozelden attığı mesajı paylaşmak istiyorum; yaprak sarması yapamayacağımı söyledim oda e..size neden istedimi anlatsın dedi bnde ayakta dolaşmış ddim verdiği cevap NEYSE SIZ BILIRSINIZ...
Neden çirkin olsun? Öğretmen de veli de yerini ve haddini bilecek.Yorumlardaki üsluplar çok çirkin.Sarma yapmak istemeyebilirsiniz en doğal hakkınız.Ama yok haddini bildirin yok hastayım şu öğretmenlere laflara bak.Biraz saygı duyun çocuklarınızı yetiştiren insanlara.
Koskoca kadın sizin göndreceğiniz dandik gofrete mi kaldı.Belli ki kendince bir ceza sistemi geliştirmiş.Doğru yanlış bilemem istemiyosanız yapmayın.Yazın öğretmene müsait değilim yapamam deyin.Daha da olmuyosa sınıfı okulu değiştirin.Benim annem ve babam da öğretmen ve yüzüne gülen veliler demek arkadan böyle konuşuyormuş.
Öğretmen sarma yaptırıyo diye şikayet ederseniz bi zahmet bana da haber verin sonucu.Bir taraflarıyla gülerler size çünkü
oda bişey mi benim oğlan ana sınıfında matematik sınavına girdi.hiçbir şeye takılmadım da 1. sınıfta yapılan "sınavlar"a ve 60'dan aşağı düşmeyen notlara takıldım.. 1. sınıfta sınav yasak değil mi yahu? bu sebepten 1. kademede not değil de iyi-pekiyi yazmaz mı? ne ara okudular da neyin sınavını yapıyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?