Yorumlariniza teşekkür ediyorum keşke sizin kadar anlayışlı biri olsa karşımda tek tek anlatıp okuyanlri sıkmak istemedim ama biraz dayatmacı bir tip karşımızdaki sen bir şekilde durumunu arz ettiğinde cocugunla ilgilenmemek ve aile yetersizlegine ve hatta çocuğuna yeteri özeni göstermemekle itham ediliyoruz tek olarak ele aldığınızda sizin dediğiniz gibi ufak tefek gibi görünüyor ama haftada iki defa "ceza" verdiği çocuklar var e kimse çocuk mahcup olmasın diye ses çıkaramıyor bnde haksizliga gelemiyorum.. az önce bir veliyle konuştum oda herkesin şikayetçi olduğunu ama kimsenin öğretmene bisey diyemedigini söyledi bu sekilde hem kendimizi hem çocuklarımızı ezilmiş hissediyorum..Bakin siz bunda degilsiniz baskasi da onu sikayet ediyor tipki simdi yaptiginiz gibi. Kimi odev konsuunu kimi kaynak kitabi kimi etkinlikleri... Ben buradaki insanlari da anlamiyorum ne haddine ogretmene "kendin yap da ye" demek. Bu nasil bir uslupsuzluk ve cehalettir. Boyle sacma seylerle gaza gelmeyin. Her seyin bir uslubu var. Benim durumum musait degil calisiyorum vs deseniz girtlaginiza mi yapisacak? Baska turlu yardimci olursunuz.
Ogretmenin her davranisini tasvip ettigimi dusunmeyin, grupta ifsalar falan hic hos degil.
Bu devlet okullarindaki ögretmenler iyice cozuttu.sallayım başimi hiiçbi iş yapmadan aliyim maaşimi derdindeler.kendi egitemedigi kendi söz geciremedigi çocugu ailesi egitsin ailesi okutsun ailesi sahip ciksin istiyor. Alın o ögretmenden cocugu belliki beceremiyor hicbiseyi gerçi 40 kişilik siniflarda hangi birine terbiye vericem bırakıyım aileleri versinde demiş olabilir.iyi bir okul ve ögretmen bulun yada özele verin ki ilkokullar cok cok ucuz artik özeldeMerhaba hanımlar bugünkü daha doğrusu uzun zamandır derdimiz olan bir konu var oğlum 1.sınıf öğrencisi tembel bir çocuk sayılmaz sınavlarından 60dan aşağı hiç not almamıştır matematiği çok iyi notları hep 80 100 arasidir.okumada dk 30 35 arası okuyor .şimdi problem su öğretmenimiz bu sayıyı çok az buluyor sürekli bu konuda bizi çağırıp daha fazla okuma yaptırın diyor (bir kaç öğrenci daha var oğlumla okuma seviyesi aynı olan) cocugum elinden geleni yapıyor daha fazla sıkmak istemiyorum bir de şöyle bir uygulaması var dönem başından beri sınıfta simariklik yapan olursa hemen whtsap grubundan ifşa edip annesinden tüm sınıfa kendi belirlediği bisey getirmesini istiyor oglumdan daha önce gofret istedi bir kez aldım yolladım bugünde ayakta gezindiği için bir tencere yaprak sarması istiyor üstelik bunu okul kesmesine verecekmiş ayrıca mesaj atıp kermes için tatlı yapmamı istedi mecbur olmadigimi biliyorum ama cocugum da mahcup olsun istemiyorum nasıl davranmalıyız sizce?
NOT:senin elinde var mi falan diye sormak yok direk sen sunu sen sunu yapacaksın diyo benim 1 yaşında bebeğim var ve saatlerce oturup yaprak saramam hemde elim öyle hizli değil malesef
1. sınıfta sınav yok.
neden sınav yapıyor ki ?
eğitimcilere saygım sonsuz fakat;
mesleğinin dışına çıkan çıkarcı öğretmen bozuntularına sinir oluyorum
sırf bu yüzden 3. sınıfta oğlumun direkt sınıfını değil, okulunu değiştirdim.
öğretmenler gününde kendi hediyesini kendisi seçen bir öğretmeni ilk kez gördüm ben.
ve maşallah altın setten aşağısı kurtarmadı hanımefendiyi.
haksız verilen notlar, çocuklar üzerinde ayrım yapılması.
asla hakkımı helal etmiyorum.
sizin öğretmende ego tatmini yapıyor, sessiz kalmayın. verin ağzının payını
gerekirse sizde sınıf değişikliğine gidin. korkmayın
Koalina iyi bir eğitimci olduğuna şüphem yok, fikirlerini ve uslubunu beğendiğim üyelerdensin. Ancak, burada bahsi geçen öğretmen sence de yüzsüz değil mi? El açması börek, sarma, ekstra tatlı ve üzerine de "NEYSE SİZ BİLİRSİNİZ" yazması sence de aşırı değil mi? Çocuklara sürekli kek börek gofret getirterek terbiye etmek ne denli doğru? Sınıfta kalkıp gezen çocuğa gofret aldırıp velisine sarma sardırarak ne kadar verimli olunabilir? Ben burada öğretmenin uslubunu küstahca buldum epey. Bizim de ilkokulda kermesler olurdu, ama böyle kermes dışı yemekli sipariş üzerinden ceza veya da insanların maddi ve vakti durumunu bilmeden kermese de spesifik siparişler verilmesi kesinlikle yanlış.Bizim de hayatimiz yorucu. Senede bir kere sarma yapmak ne kadar kulfetli olabilir? Senede bir kere kermes etkinligine katilip okul yararina bir sey yapmak? O kermes okul yararina yapiliyor, cocuklar icin yani. Benim sinifimda yapamayacak olan mesela para vermek istiyor, tabak catal almak istiyor , satista bekliyor yani bir sekilde yardim ediyor. Gecen sene hic unutmam 7 aylik hamile velim geldi butun gun limonata satti, siz gidin artik baskasi bakar dedim ben severek yapiyorum dedi en son o gitti. Hakki odenmez. Kiminin icinde var iste kimi de 1 lira istesen yaygara kopartir.
Siz birebir konusun once kendisiyle...sarmadan tutun da rahatsiz oldugunuzu uygun bir dille soyleyin...baktiniz hala dik bir sekilde sarma yapacaksiniz edeceksiniz vs emir kipiyle konusuyorsa...mudure soyleyin...tek kaldim demeyin...bu kafayla siz o sarmayi da yaparsiniz...lutden bana kizmayin...tepki gpsterin...hakkinizi savunun:))Hepiniz haklısınız ama keşke yanima bir veli bulabilsem tek basima müdüre sikayet ettiğim zaman beni oyalamktan baska bir ise yaramaz sinifimizda kaba bir tabirle yanci çoook o yüzden şikayetim asılı kalsın istemiyorum hanımlar...ısrarla yapmayacağım dedim sabah mesaj atmış tüm velileri sınıfa bekliyorum kermes için dağılımı kura ile yapacağım hak geçmesin...pardon da neyin hakkı mecburi bir durumda ben mi bilmiyorum bir kez daha ısrarcı mesaj alırsam ipi koparcam artık..biraz inada bindirdik olayı su an heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?