- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
- Konu Sahibi CiNNET NUR
Teşekkür ederim o haldeAyy çok tatlısın :) hamilelikte cinsellik pozisyonları var. Onları uygularsanız bi sıkıntı olmaz. Prezervatifle olmalı bide :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim o haldeAyy çok tatlısın :) hamilelikte cinsellik pozisyonları var. Onları uygularsanız bi sıkıntı olmaz. Prezervatifle olmalı bide :)
Valla ben utanmam ama sormayı hep unutuyorum o kötü oluyor. Sor gitsin kız senin gibi kaç tanesi geliyor oraya tıpta ayıp yok :)Bende hamileligimi ogrendigimde sormustum kanama olmadikca iliski olabilir demisti doktor.sonradan kahverengi leke gelmisti baska bir doktor ilişki yasak dedi.sonra akintim normale döndü ilac vermişti.esime diyorum bişey yok yapalım diyorum dur daha kalp atışını duyalim doktor nedicek ona göre yaparız diyo suan 7 ha ftalikim pztesi doktora gitcem sormaya utanıyorum yaa
Sizin kac haftalik.kalp atisini duydugunuzda neler hissettiniz ne yaptınızValla ben utanmam ama sormayı hep unutuyorum o kötü oluyor. Sor gitsin kız senin gibi kaç tanesi geliyor oraya tıpta ayıp yok :)
İste aradığım performansSon aya kadar devam ettik biz dikkatli davranarak korunmadık da bir sorun olmadı. Karnım da baya büyüktü ona rağmen bırakmadık.
Canım 11 haftalık oldu benimki. 6+6yken duymuştum. Elim ayağım dolanmıştı birbirine. O zaman da doktora soracağım her şeyi unutmuştum.Sizin kac haftalik.kalp atisini duydugunuzda neler hissettiniz ne yaptınız
Bebeğe değmesi mümkün değil zaten o rahimde kesenin içinde çok uzun bir sopa lazım anca değer :)) birde hamilelik olunca oraya tekrar sperm giremez yumurtlama döneminde olur o belki. Sadece sırt üstü yatmak sıkıntılı oluyor. Baskı olunca. Üstteyken daha iyi olurİste aradığım performans![]()
Ya bana şuan alt üst fark etmez de. Eşim tacize ugruyormuş modundan çıkmadan kimse kimseye tırmanamayacak bu gidişleBebeğe değmesi mümkün değil zaten o rahimde kesenin içinde çok uzun bir sopa lazım anca değer :)) birde hamilelik olunca oraya tekrar sperm giremez yumurtlama döneminde olur o belki. Sadece sırt üstü yatmak sıkıntılı oluyor. Baskı olunca. Üstteyken daha iyi olur
Bence doğum olana kadar korunmadan yapmanın tadını çıkarın sonra 40 veya 45 gün olmuyor kanama falan oluyor. Sonra bebek uyusa diye bekliyorsun :)Ya bana şuan alt üst fark etmez de. Eşim tacize ugruyormuş modundan çıkmadan kimse kimseye tırmanamayacak bu gidişle![]()
Prezervatif kullanılması dahami iyi olur acabaYa bana şuan alt üst fark etmez de. Eşim tacize ugruyormuş modundan çıkmadan kimse kimseye tırmanamayacak bu gidişle![]()
Gelde bunu anlat doktor sesi duysun rahat edecek inşallahBence doğum olana kadar korunmadan yapmanın tadını çıkarın sonra 40 veya 45 gün olmuyor kanama falan oluyor. Sonra bebek uyusa diye bekliyorsun :)
Öyleymiş bende bilmiyordum :)Prezervatif kullanılması dahami iyi olur acaba
Enfeksiyon kapabiliyormus amaBiz kullanmadık zaten kesenin içinde spermler içine girmiyorki
Enfeksiyon kapabiliyormus ama
Olmaz bence dışarı boşalma yapılabilir o zamanEnfeksiyon kapabiliyormus ama
Ilişki esnasında rahat oldunuzmu yada bişey olur diye korku oldumuBizim Hamilelikte daha da fazla olmuştu. Doğumdan 1 gün once bile oldu. Sonra 40 gün yok diye. Anormal birsey olsa doktor zaten soylerdi. Boşa kasmayin kendinizi normal sakin sekilde devam edin iliskinize