Bir cinsellik başlığında ben aooovv🤤🤭

Bende hamileligimi ogrendigimde sormustum kanama olmadikca iliski olabilir demisti doktor.sonradan kahverengi leke gelmisti baska bir doktor ilişki yasak dedi.sonra akintim normale döndü ilac vermişti.esime diyorum bişey yok yapalım diyorum dur daha kalp atışını duyalim doktor nedicek ona göre yaparız diyo 😃suan 7 ha ftalikim pztesi doktora gitcem sormaya utanıyorum yaa 😊

Bende hamileligimi ogrendigimde sormustum kanama olmadikca iliski olabilir demisti doktor.sonradan kahverengi leke gelmisti baska bir doktor ilişki yasak dedi.sonra akintim normale döndü ilac vermişti.esime diyorum bişey yok yapalım diyorum dur daha kalp atışını duyalim doktor nedicek ona göre yaparız diyo suan 7 ha ftalikim pztesi doktora gitcem sormaya utanıyorum yaa
Valla ben utanmam ama sormayı hep unutuyorum o kötü oluyor. Sor gitsin kız senin gibi kaç tanesi geliyor oraya tıpta ayıp yok :)

Son aya kadar devam ettik biz dikkatli davranarak korunmadık da bir sorun olmadı. Karnım da baya büyüktü ona rağmen bırakmadık.

İste aradığım performans 🤤
Bebeğe değmesi mümkün değil zaten o rahimde kesenin içinde çok uzun bir sopa lazım anca değer :)) birde hamilelik olunca oraya tekrar sperm giremez yumurtlama döneminde olur o belki. Sadece sırt üstü yatmak sıkıntılı oluyor. Baskı olunca. Üstteyken daha iyi olur

Bebeğe değmesi mümkün değil zaten o rahimde kesenin içinde çok uzun bir sopa lazım anca değer :)) birde hamilelik olunca oraya tekrar sperm giremez yumurtlama döneminde olur o belki. Sadece sırt üstü yatmak sıkıntılı oluyor. Baskı olunca. Üstteyken daha iyi olur
Ya bana şuan alt üst fark etmez de. Eşim tacize ugruyormuş modundan çıkmadan kimse kimseye tırmanamayacak bu gidişle :(

Riskli gebelik değilse ki değil, bir sakınca yok.
Ama ben iki hamileliğimde de ilişki yaşamadım, doğumdan 5 ay sonra hamile kalıp yine 9 ay tık olmadı.
Benden kaynaklanan bir sıkıntıydı bu, istemiyordum ve karnımda baskı oluşuyordu.
2 seneye yakın bacı bacı devirdik totoyu.

Bizim Hamilelikte daha da fazla olmuştu. Doğumdan 1 gün once bile oldu. Sonra 40 gün yok diye. Anormal birsey olsa doktor zaten soylerdi. Boşa kasmayin kendinizi normal sakin sekilde devam edin iliskinize

Back
X