Bir cinsellik başlığında ben aooovv🤤🤭

Benimde bu konuya yorum yazacağım aklıma gelmezdi 😂 biz İlk zamanlar unuttuk yani gerçekten aklımıza gelmedi sonra burda bir arkadaş sorunca düşündüm o ara enfeksiyon olunca doktora soramadan Ban yedik 😂 ilk 3 ay bitince bizimki askere gitti geldi enfeksiyon geçince başladık öyle çok masa da duvara tırmanmadık 😂 taki geçen güne kadar bizim kız hareketlenince babamız korktu doğuma kadar yapamam dedi 🙄

Riskli gebelik değilse ki değil, bir sakınca yok.
Ama ben iki hamileliğimde de ilişki yaşamadım, doğumdan 5 ay sonra hamile kalıp yine 9 ay tık olmadı.
Benden kaynaklanan bir sıkıntıydı bu, istemiyordum ve karnımda baskı oluşuyordu.
2 seneye yakın bacı bacı devirdik totoyu.
Amanınnnn tam 2 yıl hemi ? Yemin ederim tasa duvara sürtünürüm :P

Benimde bu konuya yorum yazacağım aklıma gelmezdi biz İlk zamanlar unuttuk yani gerçekten aklımıza gelmedi sonra burda bir arkadaş sorunca düşündüm o ara enfeksiyon olunca doktora soramadan Ban yedik ilk 3 ay bitince bizimki askere gitti geldi enfeksiyon geçince başladık öyle çok masa da duvara tırmanmadık taki geçen güne kadar bizim kız hareketlenince babamız korktu doğuma kadar yapamam dedi
Sanki ne olacaksa korkuyorlar. Halbuki hamile kadınlar daha seksi ve çekici gelebiliyormuş.
Ne anlar bizim ayı türk erkekleri :D

Amanınnnn tam 2 yıl hemi ? Yemin ederim tasa duvara sürtünürüm

Hamilelerde ya libido artışı yaşanıyor ya da azalıyor.
Benimki 8 haftadan sonra azalan türdendi.
Erkek mi ıykkk diyordum çünkü aşırı koku hassasiyetim vardı, eşime ‘insan kokuyorsun yanıma oturma’ dediğim bile oldu.
O yüzden zorlanmadım:)

Hamilelerde ya libido artışı yaşanıyor ya da azalıyor.
Benimki 8 haftadan sonra azalan türdendi.
Erkek mi ıykkk diyordum çünkü aşırı koku hassasiyetim vardı, eşime ‘insan kokuyorsun yanıma oturma’ dediğim bile oldu.
O yüzden zorlanmadım:)
Benim bulantılarım koku hassasiyetim tavan yapmış durumda. Kendimden bile tiksiniyorum ara ara. Ama seksten hiç tiksinmedim 🤭

Dr. a unutmadan sormalısınız bizim burdan birşey dememiz doğru olmaz. Bizde yasak yoktu ama her kişi her gebelik farklıdır sağlıkla büyütün

İlişki olacaksa da korunmanızı tavsiye ederim çünkü enfeksiyon olabiliyor. Ayrıca meni rahimde kasılmaya sebep olabiliyor.
Canım meni genellikle rahime ulaşmaz ovulasyon dışında.. Hatta gebelikte hic ulasmaz rahim ağzında mukozamsi katı bi tıpa var o olayı engelleyen 😉

Canım meni genellikle rahime ulaşmaz ovulasyon dışında.. Hatta gebelikte hic ulasmaz rahim ağzında mukozamsi katı bi tıpa var o olayı engelleyen 😉

Başıma geldiği için söyledim canım 31 haftalıkken ilişki sonrası sancılanmam oldu. Hatta doktorlar doğum zamanı yaklaşınca sık ilişki tavsiye ediyorlar kolay doğum için

Benim doktorum demisti sikinti olmaz korunmayin diye ve iliski konusunda hic yasak demedi son haftaya kadar devam edebilirsiniz demisti ve ayrica normal dogum olacak isede doguma kolaylik olur yardimci olur demisti

Cümleten hayırlı akşamlar kızlar.
Bu başlıkta da konu açmadım demem artık

Şimdi arkadaşlar bir ulusa seslenişle bir çoğunuz hamile olduğumu duydunuz artık.
Allah olmayanlara da en kısa zamanda nasip etsin diyerek hemen konuma geçiş yapıyorum.

Affınıza sığınarak hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri yani yaklaşık 2 aydır eşimle cinsi münasebette bulunmuyoruz. Sebeplerine gelecek olursak ilk öğrendiğimde gittiğimiz doktora cinsel ilişki durumu ne olacak dediğimizde bize durun bakalım önce kalp atışı vs duyulsun bebek bi görünsün. Ondan sonra duruma göre devam edilir dedi.

Tabi eşim de bende bunu duyunca ziller çan çun etti. Canım isteye isteye kaçtım heriften oda benden tabi. Velhasıl kelam ben memlekete gittim 1 ay yine tık olmadı. Orada bebeği gördüm kalp atışlarını duydum. Her şey normal gidiyordu.
Neyse heyecandan bizim meseleyi sormayı unuttum doktora yine.

Şimdi evimize geldik. Bizde hala tık yok ben düz duvarda sekmeye başladım. Eşim hala tırsıyor. Sağlık ocağına gittik kan tahlili sonuçları vs her şey normal çıktı yine ben orda da sormayı unuttum. (Kendimi tebriki şayan ediyorum)

Velhasıl bugün gittik bebeği görelim hemde 2li test için randevu alalım hemde bizim yılan hikayesine dönen şu meseleyi soralım diye. Ulaaa bebeği ekranda hareket ederken görünce ikimizde de kafa gitti. Doktora hiçbir şey sormadan avare avare çıktık eve geldik.

Yav dedim ki ben ne için gittim. Lanet olsun yine unuttum. Valla başlarım doktora ya görüyorsun her şey normal işte biz hala neyden tırsıyoruz dedim. Bizimki homurdanmaya başladı. Dur bakalım doktora sormadan bir şey yapamayız zaten sinek kadar korkuyorum çocuğa çarpar bir şey olur diye dedi delirdim. BXNFNFNCNCNFNFNFNNF

Ya dedim ki cahil misin? Çocuk nerde biz neredeyiz ümmet-i muhammet aşkına. Dedi yok yok biz işimizi garantiye alalım. 9 ay bu bebek icin ne çektik biliyorsun demi dedi beni yeniden altıma ettirdi sağolsun.

Şimdi size soruyorum kızlar doktor anormal bir şey olsa söylerdi testler temiz bebek yerinde. Her şey güzel gidiyorken ilişkiye girmenin bir sakıncası var mı?
Yada sizler nasıl yaptınız bu işleri? Az beni aydınlayın ya. Zira cahildim dünyanın rengine kandım modunda devam edecez bu gidişle.

Bir dahaki randevu haftaya. Yerler ayağımın altından kayıyor artık..
Biz hiç sektirmeden düzenimiz neyse devam ettik bacım, hiçbişicik de olmuyor. Hatta anne için çok iyi bişiy, rahatlıyorsun. Mutluluk hormonu salınımı oluyo.. bebeğe de geçiyor...
7. Auçyda perinatoloğum biz artık ilişki önermiyoruz genelde erken doğuma sebep olabilir dediydi, ben de doğacağı varsa doğar deyip çıktıydım😂
Kendi doktorum hiç karışmadı valla. Biz haftada 1 hep doğuma kadar devam ettik. Ha bu arada 42. Hafta son ilişkinin ardından doğum başladı yani hiç de erken doğum moğum başlamadı..
ama 8. Aydan sonra pozisyonlar sıkıntı zorlaşıyo çocuğu nereye koyacağını şaşırıyo insan falan 😂 akrobtik hareketler yani

Yok ya yapmasın öyle. Bi sene sevişmeden olur mu. Daha çok var bi de bunun doğum sonrası filanı ohooo.
Normal doğumu kolaylaştırıyor bile
Bi arkadaşım 17 ay sevişmemiş ben şok oldum. İlk oğlu 2 ikinci oğlu 10 aylıkken söyledi bana.. ilk adetini ikinci oğlu 20 aylıkken gmrünce yine ayda 3 tur ovu dönemleri 3. İçin ilişkiye başladı.. sadece çocuk için yani...
başka bi arkadaşım da gebelik başından en az oğlu 1 yaşına kadar sevişmedi, ya da bana yalan söyledi bilmiyorum ya, ikinci mi asla! Kocayla münasebetim yok diyorken gebe çıktı... kimsenin lafına da güven olmuyor 😂😂😂
Ama ilk arkadaşımın dediğine güvenirim yani..

Cümleten hayırlı akşamlar kızlar.
Bu başlıkta da konu açmadım demem artık

Şimdi arkadaşlar bir ulusa seslenişle bir çoğunuz hamile olduğumu duydunuz artık.
Allah olmayanlara da en kısa zamanda nasip etsin diyerek hemen konuma geçiş yapıyorum.

Affınıza sığınarak hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri yani yaklaşık 2 aydır eşimle cinsi münasebette bulunmuyoruz. Sebeplerine gelecek olursak ilk öğrendiğimde gittiğimiz doktora cinsel ilişki durumu ne olacak dediğimizde bize durun bakalım önce kalp atışı vs duyulsun bebek bi görünsün. Ondan sonra duruma göre devam edilir dedi.

Tabi eşim de bende bunu duyunca ziller çan çun etti. Canım isteye isteye kaçtım heriften oda benden tabi. Velhasıl kelam ben memlekete gittim 1 ay yine tık olmadı. Orada bebeği gördüm kalp atışlarını duydum. Her şey normal gidiyordu.
Neyse heyecandan bizim meseleyi sormayı unuttum doktora yine.

Şimdi evimize geldik. Bizde hala tık yok ben düz duvarda sekmeye başladım. Eşim hala tırsıyor. Sağlık ocağına gittik kan tahlili sonuçları vs her şey normal çıktı yine ben orda da sormayı unuttum. (Kendimi tebriki şayan ediyorum)

Velhasıl bugün gittik bebeği görelim hemde 2li test için randevu alalım hemde bizim yılan hikayesine dönen şu meseleyi soralım diye. Ulaaa bebeği ekranda hareket ederken görünce ikimizde de kafa gitti. Doktora hiçbir şey sormadan avare avare çıktık eve geldik.

Yav dedim ki ben ne için gittim. Lanet olsun yine unuttum. Valla başlarım doktora ya görüyorsun her şey normal işte biz hala neyden tırsıyoruz dedim. Bizimki homurdanmaya başladı. Dur bakalım doktora sormadan bir şey yapamayız zaten sinek kadar korkuyorum çocuğa çarpar bir şey olur diye dedi delirdim. BXNFNFNCNCNFNFNFNNF

Ya dedim ki cahil misin? Çocuk nerde biz neredeyiz ümmet-i muhammet aşkına. Dedi yok yok biz işimizi garantiye alalım. 9 ay bu bebek icin ne çektik biliyorsun demi dedi beni yeniden altıma ettirdi sağolsun.

Şimdi size soruyorum kızlar doktor anormal bir şey olsa söylerdi testler temiz bebek yerinde. Her şey güzel gidiyorken ilişkiye girmenin bir sakıncası var mı?
Yada sizler nasıl yaptınız bu işleri? Az beni aydınlayın ya. Zira cahildim dünyanın rengine kandım modunda devam edecez bu gidişle.

Bir dahaki randevu haftaya. Yerler ayağımın altından kayıyor artık..
Hayirli ugurlu olsun Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin InsAllah :)

Öncelikle hamilelikte libidosu tavan yapan arkadaslarimi cani gönülden tebrik etmek istiyorum ne kadar güzel ya ne sanslisiniz ..

Bizede ilk Kalp atisi görünene kadar yasakti kalp atisini gördükten sonra her 10 günde bir dedi doktor tabi o zamana da benim bulantilar kusmalar basladi ki buna carpinti da eslik etti hastanede yattin vs derken hala daha düzelmis degilim ara ara kötü hissediyorum kendimi .. yani suan 5 bucuk aylik hamileyim ve 5 bucuk aydir malesef ki esimle cinsel iliski yasayamadik 😓😂
Herifin artik düz duvara tirmanacak emme nörem 😂

Birde ben yazayım 🤣🤣4 yıl sonunda tup bebek ile hamile kaldım 5 aylık hamileyim. Esim askeri personel yanımda yok iyikide yok 🤣🤣şaka tabıkı 5 aya gelene kadar hep yattım ve kanama oldu belli haftalarda şimdi sukur normale döndük ama enfeksiyon var esim diğer ay ızne gelcek adam bebeğe bisey olcak diye telefonda bile soyle yapcam diyprum askım sus diyor yada beni çağırıyorlar diyip kapatıyor. Geçen dedim gelince yaparız azcık deneriz dedi 🤣🤣doktor kontrolüm var pazartesi ama bende korkuyorum açıkçası istememe rağmen galiba biz kardeş kardeş takılcaz 15 gun durup gıtcek zaten sonra doğuma gelcek artık Allah kerim en son 27 Nisanda olmuştu istek olması kötü olmasa daha iyi bebisim iyi olsa artık durup beklicez 🙄

Hayirli olsun bebeginiz bence korkacak bir durum yok ben ögrendigimde 6 haftalikti ve o zamana kadar biz ayni devam etmistik hic birsey olmadi... hem bebege gelmez bi zar var ordan gecemez zaten bide canim rahatlikla yapabilirsiniz bence ben ilk hamileligimde biz yeni evliydik ve hatta daha cok istemistim o da ayni gel gör ki hicbirsey olmadi.. risk olsa doktor söylerdi ..

Kuzu o farklı birseydendir ama meni rahme ulaşmaz hamileyken

Bize de doktor risk yok demişti ama yine de başımıza geldi ben de paylaşmak istedim. Riske girip girmemek herkesin kendi kararı. Herkesin başına gelecek diye bir kaide yok sonuçta

Back
X